IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0
Любовта към отбора е в душата и сърцето..а не в джоба и нослето!!!
Последна промяна от ОщеОтДете на 20 окт 2012 22:33, променено общо 1 път.
Pichichi написа:Присито днес галяма фартуна беше, нещо е пил тоя дядка, некви корени нещо, ама кви
Не ми говори за това менте, днес да бяха пуснали някой от младежите на негово място биехме с 3 : 0 а не с един.
е, ти искаш да ги убием

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
[offtopic]калата80, като не ти е лесно, ходи цепи дърва, бе, за там акъл не се иска[/offtopic]
Присо и той е красив
Присо и той е красив

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Присо е играч на мача. Бягаше като пантера, бореше се като бик, преживяше като крава, изтърваше като Йовов, но игра с топката колкото всички футболисти взети заедно.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Учудваща тишина... все така да си траете, приятелки.
stn написа:Присо е играч на мача. Бягаше като пантера, бореше се като бик, преживяше като крава, изтърваше като Йовов, но игра с топката колкото всички футболисти взети заедно.
Мисля, че пропусна сам с/у вратара веднъж, ако не се бъркам беше той... 2-рото полувреме беше, а от сектор Г почти нищо не се вижда до др-та страна.
- Udoji90
- Контакти:
В интерес на истината Присо прекалено го плюете днес. Имаше 2 атаки с негово участие, които опропастихме, но в първия случай не беше виновен той - по-скоро Нюаджи закъсня и не се хвърли на шпагат да засече топката. Виж, вече при втората ситуация Присо се замота много. Обаче иначе си беше голямо шило днес - успяваше да измъкне топката между няколко играчи и го направи не един и два пъти. Гредата на Карачанаков дойде именно след едно добро влизане на Присо към центъра, увличане на няколко играчи и пас към непокрития младок. За да говоря такива неща, значи наистна много ми е харесал, щото иначе сте забелязали в коментарите ми в другите теми (в тази също) как го критикувам и не го искам за титуляр. Баща ми също е доста отрицателно настроен срещу него, обаче каза: "Абе, днес си игра много добре." 

Последна промяна от Udoji90 на 10 яну 2015 01:08, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Много ми е интересно, вие се чудите кой да плюете, говоря за нашите фенове и се хванахте за обичайните заподозряни Тошко Янчев и Присо, които пък днес бяха двама от най-силните на терена. Аз не знам какво искате от тях, просто се радвайте на победата и stop hate, че приличате на някой от сините приятелки.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
j0rka7aa написа:Много ми е интересно, вие се чудите кой да плюете, говоря за нашите фенове и се хванахте за обичайните заподозряни Тошко Янчев и Присо, които пък днес бяха двама от най-силните на терена. Аз не знам какво искате от тях, просто се радвайте на победата и stop hate, че приличате на някой от сините приятелки.
Само тези които не сте били на мача, не знаете какво направи в края на мача. Т.е. вече може и да сте разбрали де... но нито 1, нито 1 фен който беше на стадиона не оплю нито 1 наш играч днес! Тошко Янчев накрая взе 1 знаме, вя го сигурно 5 мунити, а в началото ни даде и тон за песен!(опита се де, не се получи нещо...

ОщеОтДете написа:stn написа:Присо е играч на мача. Бягаше като пантера, бореше се като бик, преживяше като крава, изтърваше като Йовов, но игра с топката колкото всички футболисти взети заедно.
Мисля, че пропусна сам с/у вратара веднъж, ако не се бъркам беше той... 2-рото полувреме беше, а от сектор Г почти нищо не се вижда до др-та страна.
И от Сектор Б не се вижда какво става на другата врата много много и заради това този стадион не е за футбол с тая писта.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...