Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red joker » 13 сеп 2016 18:51

1982 написа:
Mitata написа:
1982 написа:
Не знам какво се е изменяло, ама ЦСКА няма участие в нищо от тези изменения.

В историята на ЦСКА е имало обединения, имало е много неща, но винаги с участието на нашия клуб. Никога не е имало подобен фарс - примерно, да се обединят Червен Бряг и Созопол, да се кръстят ЦСКА и да се представят за ...... истинския ЦСКА.

Е, те такова животно сигурно и в най-дивите африкански подобия на дърлжави няма.

Няма го на книга, за да се избегне по-нататъшно плащане на престъпно натрупани дългове. Но де факто повечето неща в новото ТД идват от страна на ЦСКА. Просто е, който има сърце и душа разбира за какво иде реч.

Не знам какво точно от ЦСКА виждаш, даже емблемата ви е крадена и я ползвате незаконно, ама нали няма държава и тук е така .....

Не е същата-с пет милиметра е по-голяма :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 сеп 2016 18:52

1982 написа:
Red joker написа:
1982 написа:
Red joker написа:
1982 написа:Махнете акредитациите и на БФС, бе, тарикати, те също ви изписват ЦСКА-София. ;)

А президентът на БФС вчера директно си ви каза, че сте клуб със сменено име.

Не е заради това бе,ти даже не си си дал зор да прочетеш за какво става дума :!: Тоя президент не знае на кой свят е,цитираш го когато ти е удобно на щуротията

Що, лъжа ли е казал, не е ли истина, че Литекс си смени името на ЦСКА-София ??

Ще имаш ли наглостта и цинизма да го отречеш ??

Не,без цинизъм-Литекс си е жив и здрав и си играе в Трета Лига :) Просто си даде АД-то,като ракета носител на Великият ЦСКА-ЕЛЕМЕНТАРНО Уотсън :!: Понеже осмърдехте всичко с тия АД-та,вижте,че и Литеск и Чадвар си имат отбори и си играят организиран футбол,под егидата на БФС, сдруги думи и Вълкът сит и агнето цяло-какво по-хубаво от това :lol: Изяжте си макарите ,но ЦСКА си е о.к. и се радва на добро здраве :!: :P

Бреша що не си дадат "АД-то" на Милан и китайците да не се морят да плащат стотици милиони дългове, нали не са ги натрупали те ??!

Къде в шибания свят го има това, футболни клубове да си менкат "АД-тата", все едно са на битака ??! :lol: :lol:

Ми не знам,питай Бреша,но според мене или не искат или не са отворени на играта :idea:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 сеп 2016 18:53

Red joker написа:Стига повтаря бе,ЦИФРА и хиляди пъти да повториш лъжата,тя няма да стане истина,не сме по-тъпи от тебе,Донка и Кошата :!:

Първо, пак те поправям - 1982 е число, не цифра. Излагаш се.

Второ, аз за моите "лъжи" имам официални документи и регистри, които веднага мога да ти извадя, всички до един подкрепят "лъжите" ми.

Трето, ти един, ама един официален документ не можеш да извадиш, който да показва, че сте ЦСКА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 сеп 2016 18:58

Red joker написа:
1982 написа:Бреша що не си дадат "АД-то" на Милан и китайците да не се морят да плащат стотици милиони дългове, нали не са ги натрупали те ??!

Къде в шибания свят го има това, футболни клубове да си менкат "АД-тата", все едно са на битака ??! :lol: :lol:

Ми не знам,питай Бреша,но според мене или не искат или не са отворени на играта :idea:

Не знам дали искат, ама подозирам, че няма кой да им го позволи. Щото в Италия законите и правилата не служат само за декор ..... не, че Италия е най-честната държава на света, напротив, и там има много гнило, ама баш като България ..... вече се чудя дали и в Африка има по-прогнила държава от нашата.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 сеп 2016 19:01

1982 написа:
Red joker написа:Стига повтаря бе,ЦИФРА и хиляди пъти да повториш лъжата,тя няма да стане истина,не сме по-тъпи от тебе,Донка и Кошата :!:

Първо, пак те поправям - 1982 е число, не цифра. Излагаш се.

Второ, аз за моите "лъжи" имам официални документи и регистри, които веднага мога да ти извадя, всички до един подкрепят "лъжите" ми.

Трето, ти един, ама един официален документ не можеш да извадиш, който да показва, че сте ЦСКА.

По т.1-викам ти на малко име-1 е цифра :idea:
По т.2 и т.3-виж любимият ти ТР,там всичко е написано,просто го тълкуваш ,както ти изнася-т.е. в ущърб на ЦСКА ;)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 сеп 2016 19:04

1982 написа:
Red joker написа:
1982 написа:Бреша що не си дадат "АД-то" на Милан и китайците да не се морят да плащат стотици милиони дългове, нали не са ги натрупали те ??!

Не знам дали искат, ама подозирам, че няма кой да им го позволи. Щото в Италия законите и правилата не служат само за декор ..... не, че Италия е най-честната държава на света, напротив, и там има много гнило, ама баш като България ..... вече се чудя дали и в Африка има по-прогнила държава от нашата.

След като не си сигурен,не бъди категоричен :!:

Beladona

Мнениеот Beladona » 13 сеп 2016 19:09

1982 написа:
vaskonti написа:Сигурно е така. Само че когато някоя такава "легенда" се води от парите, а не от любовта си към ЦСКА, когато самите фенове също си сменят позицията след обещание за тенекета, как да се случи единството?

Оооо, далеч не всички фенове минават толкова безплатно - с голите обещания за тенекета. Някои по-видни са подплатени и с други неща.

Росен Животното , Иван Кюстенджилс Куфар и кликата около тях ...другите да им искат по некой лев далавера ...да на лапат само 5,6 човека :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 сеп 2016 19:13

Red joker написа:По т.2 и т.3-виж любимият ти ТР,там всичко е написано,просто го тълкуваш ,както ти изнася-т.е. в ущърб на ЦСКА ;)

Ама хич не е само ТР .... в лиценза ви за професионален футбол пише същото. Правната комисия на БФС го каза също. Президентът на БФС и той.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 сеп 2016 19:15

Beladona написа:
1982 написа:
vaskonti написа:Сигурно е така. Само че когато някоя такава "легенда" се води от парите, а не от любовта си към ЦСКА, когато самите фенове също си сменят позицията след обещание за тенекета, как да се случи единството?

Оооо, далеч не всички фенове минават толкова безплатно - с голите обещания за тенекета. Някои по-видни са подплатени и с други неща.

Росен Животното , Иван Кюстенджилс Куфар и кликата около тях ...другите да им искат по некой лев далавера ...да на лапат само 5,6 човека :mrgreen:

Другите го карат само на голи обещания за тенекии ..... евентуално.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 сеп 2016 19:16

1982 написа:
Red joker написа:По т.2 и т.3-виж любимият ти ТР,там всичко е написано,просто го тълкуваш ,както ти изнася-т.е. в ущърб на ЦСКА ;)

Ама хич не е само ТР .... в лиценза ви за професионален футбол пише същото. Правната комисия на БФС го каза също. Президентът на БФС и той.

От кога уважаваш мненията на БФС и ПК на БФС ,плюс това,казаното не е документ,а се тълкува от П.Колев и Перуката-подуянци до мозъка на костите!

Върни се в “ЦСКА”