Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот ivo55 » 13 сеп 2016 14:28

Red joker написа:
vaskonti написа:Ок, миналия август феновете не знаеха ли, че е въпрос на оцеляване, та се правиха, че имат повече гордост и чест, от колкото в действителност? Да не би тогава да са си мислели, че има поне две отлични алтернативи на преименуването и припознаването на Литекс, та писаха оная смешна декларация?
Защо сега тия фенове не зададат очевидния въпрос на Ганчев - ако изобщо сега има намерение да плаща каквото и да е, защо не седна още тогава да говори с кредиторите - ПРЕДИ съда да обяви несъстоятелност? Защо беше нужно да се припознава друг клуб и отбор, ако има намерение да плати нещо повече от парите на Жеков и Майкъла?
Ясно е защо никога няма да зададете тия въпроси на Ганчев. Току виж се ядосал и отнел акредитацията на всичко де що мърда.

Не ми пука за кредиторите :!: Не знам защо свързвате „гордост“ и „чест“ с А ОФГ или плащане на крадците,източили фалиралото АД :roll:

По интересното е, че докато по време на Лупи, Титан и т.н. крадците + самите собственици източваха АД-то, проблем нямаше за Васконти. Проблемът стана страшен за него, 1948 и още 1-2ма, когато стана ясно че Ганчев не смята да им плати на мошениците ... странно, а ;)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 сеп 2016 14:41

ivo55 написа:
Red joker написа:
vaskonti написа:Ок, миналия август феновете не знаеха ли, че е въпрос на оцеляване, та се правиха, че имат повече гордост и чест, от колкото в действителност? Да не би тогава да са си мислели, че има поне две отлични алтернативи на преименуването и припознаването на Литекс, та писаха оная смешна декларация?
Защо сега тия фенове не зададат очевидния въпрос на Ганчев - ако изобщо сега има намерение да плаща каквото и да е, защо не седна още тогава да говори с кредиторите - ПРЕДИ съда да обяви несъстоятелност? Защо беше нужно да се припознава друг клуб и отбор, ако има намерение да плати нещо повече от парите на Жеков и Майкъла?
Ясно е защо никога няма да зададете тия въпроси на Ганчев. Току виж се ядосал и отнел акредитацията на всичко де що мърда.

Не ми пука за кредиторите :!: Не знам защо свързвате „гордост“ и „чест“ с А ОФГ или плащане на крадците,източили фалиралото АД :roll:

По интересното е, че докато по време на Лупи, Титан и т.н. крадците + самите собственици източваха АД-то, проблем нямаше за Васконти. Проблемът стана страшен за него, 1948 и още 1-2ма, когато стана ясно че Ганчев не смята да им плати на мошениците ... странно, а ;)

Май да :roll: Интересно е ,че и подуянци имат проблем с това :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 сеп 2016 14:41

Red joker написа:
vaskonti написа:
Red joker написа:
vaskonti написа:
Mitata написа:
vaskonti написа:[
Особено Жеков, който като си взе парите и обърна плочата на 180*. От отявлен критик на преименуването стана пръв негов защитник. Ей така, за една нощ.

Вижте, шансът на ЦСКА да оцелее в зверилника, е в единството на червената общност. Ако всеки самосиндикално тръгне да спасява ЦСКА, това би било равносилно на действителна смърт на ЦСКА. Никой няма да ти гледа ТР, а това, че няма собственик, че трибуните са празни/полупразни, тимът се бори като книжен тигър с поредните аматьори.

Сигурно е така. Само че когато някоя такава "легенда" се води от парите, а не от любовта си към ЦСКА, когато самите фенове също си сменят позицията след обещание за тенекета, как да се случи единството?

Не става дума за тенекета и легенди ,а за оцеляване :idea: :!: Ако разбирането на някои за това,означава А ОФГ,за болшинството е -твърдо НЕ!Ако за вас е нормално ,да си карал „Мерцедес“ дълги години и след това да подкараш „Москвич“ при това доста раздрънкан,като не се знае още колко ще изкара,за мене не е и не ми е все тая :!: ;)

Ок, миналия август феновете не знаеха ли, че е въпрос на оцеляване, та се правиха, че имат повече гордост и чест, от колкото в действителност? Да не би тогава да са си мислели, че има поне две отлични алтернативи на преименуването и припознаването на Литекс, та писаха оная смешна декларация?

Като не ти пука за кредиторите не ми пробутвайте приказки от хиляда и една нощ как процеса не бил завършил и как Ганчев щял тепърва да плаща.
Врэзката между гордост и чест и А ОФГ е тази, че чеснна и достойнство са с условия - "никога няма да допуснем Литекс да дойде в София и да го припознаем но ако се налага....."
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 сеп 2016 14:46

ivo55 написа:
Red joker написа:

Сигурен ли си в това или е по-лесно наизуст да се пише?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 сеп 2016 14:47

Е да ,ама Литекс си съществува и си играе в Трета лига :idea: :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 сеп 2016 14:50

Ашладисаха слива и праскова и се получи пъпеш.Ама този няма нищо общо с истинския,но ще си го рупате.
Продължавате да ги"борите" Ганчев и Божков и как Ганчев го бил прецакал.Щом е успял него,значи с вас няма да има
никакъв проблем.Марката може да се продава,но емблемата си върви с клуба.Клубът фалира,заличават го и емблемата с него си отива.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 13 сеп 2016 14:52

vaskonti написа:
ivo55 написа:
Red joker написа:

Сигурен ли си в това или е по-лесно наизуст да се пише?

Не е това Васконти, по-лесно е човек да убеди себе си че не е предал, нещо за което казва че му е мило. Така се успокояват припознавачите.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 13 сеп 2016 15:02

icko65 написа:
Mitata написа:Футболът е измислен да създава удоволствие на хората по света, тук го превърнаха на война, искат да лишат армейците от удоволствието и радостта да имат свой клуб, да милеят за него. Що за хора са това, не разбирам.

Вие сами се лишихте от това право..ъ-ъ..удоволствие.Книгата за оплаквания е при Микрето.

Усещането е същото както преди. Единствено съжалявам за онези армейци, които се хванаха на въдицата на синьо-зелената мафия и нейните медийни слуги.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 сеп 2016 15:30

koisa написа:
boabbb написа:Пуснете ми пълни права за 1 седмица и са я забравили всичките, барабар със стадото :!: Имам и един въпрос, след като е обявен фалита на АД-то, всички разговори за оздравявания, лечения, плащане, слагане на кръстове и т.н. са си чист спам - що не ги чистите :?: Назад има поне 30 страници спам вече ...

На чужд гръб е лесно да се подиграваш и бъзикаш, ама като опре до вашия/твоя не ти става много приятно и търсиш някакви права. :lol:

В темите за мачовете няма ядове да се бъзикаме, но в тая тема си е чист спам ... Ние не можеме да видиме някаква новина, щото за момент се "покрива" от 15 спам-поста на разни ... айде, да не казвам какви :| Гледай какво се случва в последните страници - цитати с по 10 мнения на половин страница - цигания до шия
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

venom

Мнениеот venom » 13 сеп 2016 15:53

vaskonti написа:
boabbb написа:Васконти, как не те беше срам да поканиш троловете тука, бе :evil: В тая тема не беше срано отдавна, сега гледам Донка, 82-ката и компания са се преместили тука да си правят Кале-партитата :x Остава и обора да се изсипе, и сме стигнали 8000 страници за едни месец, ама то нали това е целта ...

Да бе, добре, че аз ги поканих, иначе никога нямаше да се сетят и да намерят тая тема.

И аз така щях да кажа, ако ги бях поканил. ;)

Върни се в “ЦСКА”