Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: ЦСКА продаде Жуниор Мораес, искат спешно документите на Плат

Мнениеот Заклет Левскар » 17 юли 2012 12:19

Beck's написа:
Ясно, много лесно се вкарва на отбори, които са се навели, разтворили бузи и са се намазали с вазелинче. Все едно гледам Славия- Левски 0:3. Той Майкъла каза нещо за Левски - че играят много силно в уговорени мачове. Ама това се отнасяло и за ЦСКА. Срещу Левски, Миньор и Лудогорец колко гола вкара звездата или там не се бяха навели и вратарите не бягаха от топката,...... многоумнико ????

Не си си прочел домашното ......... Има два срещу Лудите, има победа срещу Левски и малшанса да не вкара срещу вас. Има изпусната дузпа срещу Перник, но това е положението, един ден вкарваш, друг не . Пуснал съм ти клип, изгледай го и си научи домашното този път! Срещу Подуене им връзваше краката на осмици ......

Въпросът ми беше колко точки ви е донесъл пролетта?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 17 юли 2012 12:22

Заклет Левскар написа:
Beck's написа:
Ясно, много лесно се вкарва на отбори, които са се навели, разтворили бузи и са се намазали с вазелинче. Все едно гледам Славия- Левски 0:3. Той Майкъла каза нещо за Левски - че играят много силно в уговорени мачове. Ама това се отнасяло и за ЦСКА. Срещу Левски, Миньор и Лудогорец колко гола вкара звездата или там не се бяха навели и вратарите не бягаха от топката,...... многоумнико ????

Не си си прочел домашното ......... Има два срещу Лудите, има победа срещу Левски и малшанса да не вкара срещу вас. Има изпусната дузпа срещу Перник, но това е положението, един ден вкарваш, друг не . Пуснал съм ти клип, изгледай го и си научи домашното този път! Срещу Подуене им връзваше краката на осмици ......

Въпросът ми беше колко точки ви е донесъл пролетта?

Еми смятай, първи полусезон завърши ако не се лъжа с 4 гола, като се включи след 4-5 кръг !
Мораес завърши с 16 гола, сам си отговори за 2ри полусезон!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 юли 2012 12:24

много трудно ще му е на жуниор да ни остави, още повече след представянето на отбора, за пореден път усети любовта на феновете, а той изглежда да е такъв човек, който държи на тези неща ;) много ще се изкефя да излезе и да каже-бал съм им майката, оставам тук :evil:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 17 юли 2012 12:26

Почти съм ги сметнал, ама да броя ли пропуснатата дузпа и пропуснатия пряк свободен ??
Добре- за тях ще броя по две точки. За да няма сърдити.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

arsenalko
Контакти:

Мнениеот arsenalko » 17 юли 2012 12:27

плюс това при нас вече свикна с обстановката и си знае че има гарантирано титулярно място, а в Металург докато се адаптира, там може и да имат по - силни и играчи и да остава и резерва ?!?

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 17 юли 2012 12:29

още повече е ти витоша на десет минути, е ти моренце, бирата ни е яка въобще тука си е чук. гласувам с шест пръста да остане :!:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 17 юли 2012 12:29

Заклет Левскар написа:Почти съм ги сметнал, ама да броя ли пропуснатата дузпа и пропуснатия пряк свободен ??

Това за прекия свободен ме разби xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax :lol: :lol: :lol: :lol: ЕВАЛА МАШАЛА

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 17 юли 2012 12:33

Beck's написа:
Заклет Левскар написа:Почти съм ги сметнал, ама да броя ли пропуснатата дузпа и пропуснатия пряк свободен ??

Това за прекия свободен ме разби xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax :lol: :lol: :lol: :lol: ЕВАЛА МАШАЛА

Слагам една точка за това, че изкара червен картон на един от Лудогорец и ви се извинявам: Много точки ви донесе пролетта. Спирам да споря.
Павел Колев:

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 17 юли 2012 12:36

Заклет Левскар написа:
Beck's написа:

Слагам една точка за това, че изкара червен картон на един от Лудогорец и ви се извинявам: Много точки ви донесе пролетта. Спирам да споря.

Най добре е да спреш, че се излагаш. Ако има човек , който е допринесал този сезон нещо за ЦСКА,то това е Мораес, така че колкото и глупости да дрънкаш и да се излагаш, няма как да промениш мнението на един или друг армеец . Жив и здрав да си и един ден да видиш подобен играч в Подуене .

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 юли 2012 12:36

way написа:Излезе че сте сателит на Металург :Д

Тц,те са ни сателит. :) :) :)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”