BRF написа:Днес започваме ударно!Една сделка до момента,но е за близо 2500 акции!
Как така? Аз виждам много сделки и максимума са по 300 акции

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
BRF написа:Днес започваме ударно!Една сделка до момента,но е за близо 2500 акции!
Кировец написа:BRF написа:Днес започваме ударно!Една сделка до момента,но е за близо 2500 акции!
BRF написа:Кировец написа:BRF написа:Днес започваме ударно!Една сделка до момента,но е за близо 2500 акции!
В сайта на Елана пишеше:сделки -1,продадени акции- 2345 примерно!От там си извадих този извод!
vaskonti написа:TristaNNN написа:vaskonti написа:TristaNNN написа:vaskonti написа:Продажбите до момента не значат нищо. Изчакай края на емисията и тогава заповядай пак да обсъдим нещата.
Е как така не значат нищо? Ти направо ме разбиМоже и да греша де, но успешния край на емисията не зависи ли от продажбите до момента, и по-точно от продажбите към датата X?
Успешният край не зависи от продажбите към дата 30,03,2014. Ако така си разбрал нещата, трябва да ти кажа, че сериозно си се объркал.
Не съм споменавал датата 30,03,2014, не ми слагай думи в устатаУмишлено казах "датата Х", защото тогава евентуално "Процедурата ще се счита за успешна и акциите на клуба ще излязат на пода на борсата, ако по време на подписката се продадат 1 409 210 акции". Или греша
![]()
Важната дата не е някоя си неизвестна Х, а е точно определена - 19 май. Както и да гледам календара, не само, че днес не сме 19-ти, а даже не сме и месец май. Даже следващия месец не е май.
Кировец написа:BRF написа:Кировец написа:BRF написа:Днес започваме ударно!Една сделка до момента,но е за близо 2500 акции!
В сайта на Елана пишеше:сделки -1,продадени акции- 2345 примерно!От там си извадих този извод!
Странно, ако ми цъкнеш на подписа ще видиш, че е различно
BRF написа:Кировец написа:BRF написа:Кировец написа:BRF написа:Днес започваме ударно!Една сделка до момента,но е за близо 2500 акции!
Странно, ако ми цъкнеш на подписа ще видиш, че е различно
Не споря!Така видях,но може и нещо друго да е било!Както и да е!Печелиш!
Потребители, разглеждащи този форум: kamilata3 и 8 госта