Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

didayyord
Контакти:

Re: Стойчо Младенов намекна за раздяла с ЦСКА

Мнениеот didayyord » 20 май 2014 01:06

Xanko написа:
защо написа:Да, следващия етап май е Пенев да поеме отбора и да налага младежи от школата. И свободните агенти чакаха парите от акциите, за да си вземат заплатите. :(

Ти наистина ли смяташ, че чужденците изреваха чимовете и тичаха като гламави без пари. ЦСКА има собственик, а Сашовците са негови поставени лица, защото той не иска по обективни причини да съобщава името си. Кой е той ще попиташ, ами виж с кой отбор ЦСКА в последния момент си смени мястото, както нявремето на Ферари пилотите по нареждане от бокса и ще разбереш. АБЕ ХОРА ВИЕ СЕРИЗНО ЛИ МИСЛИТЕ, ЧЕ САШОВЦИТЕ ИЛИ ОНЯ С ПУРИТЕ МОГАТ ДА ИЗВАДЯТ ПАРИ ЗА ПОКРИВАНЕ НА МИЛИОНИ ПО ИЗЧИСТВАНЕ НА НЯКОИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ПО ЛИЦЕНЗА ПОДГОТАВКИ В ЧУЖБИНА И ПРОЧИЕ МНОГО СТЕ НАИВНИ БЕ ХОРА.

хахаххах, Кой е наивния бе. Нали точно Сашето ти каза, че ги е изчистил тия задължения. Да, каза го, ама също каза, че има сериозни инвеститори, пък ги няма. Каза, че ще доведе голям спонсор, пък няма. Продаде 200 хиляди акции на шеф от "Трейс", ама оня не ги купи. Въобще, на думи досега е продал 380 процента от ЦСКА, а той самия държи останалите 220%. Обърни внимание, ненаивни, колко неща е казал чичко Лупи и колко от тях са истина, досега нищо. Тъй че, какво е платил по лиценза, само времето ще покаже, може и да е, ама може и да не е. А преди да непишеш подобна глупост още веднъж, бъди сигурен, че човека който визираш за евентуален задкулисен собственик на ЦСКА, никога няма да работи с Лупи, еле па да му даде оперира с парите му.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 май 2014 01:42

Винаги съм подкрепял Стойчо, но ако си тръгне ще направи голяма грешка. Особено след като остави ЦСКА през 2008-ма в най-тежкият момент. Тези неща се помнят. Разбирам, че сигурно Томов не му е плащал и го ПРИЗОВАВАМ да му плати, но в тези най-тежки времена за ЦСКА би трябвало да стисне още малко зъби. Все пак Стойчо Младенов е Стойчо Младенов благодарение на ЦСКА и все някога е взел нещо от този клуб. Докато например АЗ само съм давал. Купих си 200 акции на ЦСКА и не знам дали не съм си купил повече от всички известни футболисти на ЦСКА взети заедно. Направих го от любов към клуба и нищо повече. Да, може би съм един от онези 5 000 "идиота", които само дадоха излишни пари на инвестиционните посредници, но знам, че съм го направил заради моята детска любов и тази вечер ще заспя спокойно.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2014 07:04

Red Warrior написа:Винаги съм подкрепял Стойчо, но ако си тръгне ще направи голяма грешка. Особено след като остави ЦСКА през 2008-ма в най-тежкият момент. Тези неща се помнят. Разбирам, че сигурно Томов не му е плащал и го ПРИЗОВАВАМ да му плати, но в тези най-тежки времена за ЦСКА би трябвало да стисне още малко зъби. Все пак Стойчо Младенов е Стойчо Младенов благодарение на ЦСКА и все някога е взел нещо от този клуб. Докато например АЗ само съм давал. Купих си 200 акции на ЦСКА и не знам дали не съм си купил повече от всички известни футболисти на ЦСКА взети заедно. Направих го от любов към клуба и нищо повече. Да, може би съм един от онези 5 000 "идиота", които само дадоха излишни пари на инвестиционните посредници, но знам, че съм го направил заради моята детска любов и тази вечер ще заспя спокойно.

Ти що не "стиснеш зъби" и да вземеш да работиш една година без пари(ако изобщо работиш,де)?Ей така...За славата на фирмата...

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 20 май 2014 07:34

ей,подуенци,много плачете на чужд "гроб",ама после да не стане по-голяма беля при вас ;) ЦСКА няма да загине,100 % има резервен вариант,тия чужденците/както и "фамозния" халф със заплата 15 хилки/, не играха цяла година за името,нито им плащаха от акциите... със сигурност има някой с пари зад лупи,въпроса е как точно ще извъртят нещата... аз лично нямам притеснения ! успокойте се и вие,гледайте си юбилея и по-бързо забравете резултатите тая година... ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2014 07:48

gugushito написа:ей,подуенци,много плачете на чужд "гроб",ама после да не стане по-голяма беля при вас ;) ЦСКА няма да загине,100 % има резервен вариант,тия чужденците/както и "фамозния" халф със заплата 15 хилки/, не играха цяла година за името,нито им плащаха от акциите... със сигурност има някой с пари зад лупи,въпроса е как точно ще извъртят нещата... аз лично нямам притеснения ! успокойте се и вие,гледайте си юбилея и по-бързо забравете резултатите тая година... ;)

Защо всяко мнение ,различно от "правилното" трябва да е "плач"???
И щом като има "човек с пари",защо всички,един по един,почват да се разбягват?Или да се разпродават?

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 20 май 2014 08:15

russia на 19 Май 2014 21:19

Провалът с акциите си беше малко или много очакван! Тъй че какво да драматизираме? Пък колкото до предстоящи други провали - времето ще покаже. Да видим първо утре на пресконференцията какви ще ги измъдрят! ;)

Хвърляне на прах в очите отново...

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 20 май 2014 09:36

Евала ти ред уориър! Много съжалявам, че 50 евро дето ги бях пригласил ми се отнеха и не можах да изпълня чисто човешкото си задължение - да помогна в нужда на борещи се мъжката за оцеляване братя българи.
Още по-ми е жал, как всеки се хвана, че било измама, и т.н., а като народ отново оставихме събратята ни да агонизират, като доста се и радваха.
Искрено се надявам да не се срине този проект, защото си беше доста мъжкарски.
А Стойчо ме изкефи отвсякъде, ако и да е бърборан.
Успех Ви желая!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 май 2014 10:11

Никой няма право да се сърди на Стойчо ако напусне ЦСКА. В една критична година той направи невъзможното и съм сигурен с цената на много усилия нерви. Неговият авторитет накара доста доказани футболисти да поемат риска и да започнат сезона с ЦСКА, без да са сигурни дали и как ще го завършат и с колко пари ще изгорят накрая. Шапки долу пред Стойчо!
Дали пак ще си търси парите от клуба си е негова работа, но съм сигурен, че всички ние бихме го направили - така е редно и това е нормално! Имаш договор - търсиш си правата. В тези времена никой не бачка за слава.
Без сериозен инвеститор и решаване на проблема с базите ЦСКА е обречен да бъде далеч от всякакви амбиции за нещо повече от достойно представяне.
Да се надяваме, че ръководството има не само план Б, но и В.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот GOLEADOR » 20 май 2014 14:08

Младенов намекна,че може да се раздели с ЦСКА ако Лупи не му осигури минимални условия за работа.Сега вместо да мисли за треньорските си задължения се разпъва навсякъде и за всичко в ЦСКА.А така не се работи.За това става дума.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
stefani

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот stefani » 20 май 2014 16:30

Скоро ще потвърди за раздяла с ЦСКА :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “ЦСКА”