Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Red_Omerta
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот Red_Omerta » 03 юли 2025 17:17

MASTER_COOL написа:По мое мнение, списък с футболисти за раздяла :
Купър, Кордоба, Турицов, Тасев, Локило, Фаетон и Исека
Освен, че не допринасят с нищо и са само бройка по мои сметки ще освободим около 180 000 евро на месечна база за заплати !
:oops:

Тия са нищо струващи на клуба ни, сравенени със ЗлаткoFF" ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 03 юли 2025 18:09

Red_Pz написа:
CSKA 78 написа:
Tony_CSKA написа:Ако напусне Делова проблемът в защитата е огромен. Дай сега като имаме двама некадърници да се отървем от един читав... няма логика, ама никаква логика.

E, колко да е добър Делова, след като в две последователни контроли прави безумни грешки и ни вкарват голове?! Кордоба например не направи такива грешки!
И не ми казвай, че грешките на Делова са от това, че бил поставен да играе като ДХ! :)

Всички от ерата ГГ са добри и всички от ерата Папазки са слаби. Разбрахме.

ЧЕкай малко! От ерата ГГ колко футболисти останаха?! Бусато, който ни е най-добрият вратар! Вион, който ни е най-сърцатият играч и през миналия сезон беше най-стабилният в първенството! И Скаршем, който е сравнително добър играч!
Всичко друго е модерна плява от миналия сезон!
Кордоба и Фаетон не ги е привлякъл ГГ! От новите за мен стават за ЦСКА единствено Ла Пеня и Лапоухов! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 03 юли 2025 19:02

бля-бля, отдавна се знае, че ползва за оправдание за несвършената работа "аргумента", че пази собствениците. Междувременно разходите за възнаграждения скочиха в пъти, резултати няма.
Оправданията са едни и същи и все плоски.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 юли 2025 19:22

Иво, моята информация е абсолютно същата.
Папазки :
"Имате 10 млн лв за нови, но внимавайте как ги харчите. Много внимавайте. Ако искате да останете на работа, не правете селекция като Фичо"
Цитирам 1:1
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 03 юли 2025 19:22

От миналата година го слушаме рефрена, че само качествено ще се привлича...Обаче се получава - привличаме рядко срещано некачествено, но затова пък на много високи цени! :lol: :shock:
И си продължават мъките да офертираме играчи от първенства от Западна Европа, за които сме последна дупка на кавала! Явно ръководителите ни нямат добри съветници, или последните нямат сметка да съветват правилно(по-скоро е второто)! Като например да се търсят играчи(ще се заФторя няма как) от Южна Америка, Източна Европа и нЕкои добри маймунки от Африка! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 03 юли 2025 19:28

Какви са тия качествени играчи от много високо ниво играещи във втора лига само Златков знае....бла-бла-бла

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 юли 2025 19:29

На Папазки му е ново да управлява футболен клуб. Ще се научи в движение, факт е че има намеренията и възможностите да ни превърне в топ клуб!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 03 юли 2025 19:32

danko_sot написа:Ако има клауза рано или късно ще си отиде Делова. По-добре е да се отвори малко повече място и време и за Иванов.

Делова, колкото и да го хвалите има и минуси. Той наистина почти всеки мач правеше по една груба грешка. И другото по-важно е, че в много ситуации избухва и не може да се контролира. Повярвайте ми, занимавал съм се със спорт и аз. И това е огромен проблем, особено в професионалния спорт. Вероятно ако беше по-стабилен психически Делова сега щеше да играе в по-квалитетно първенство от Ефбет.

Делова се видя, че не може да го ползваме като дефанзивен халф. Той не се справя, когато трябва да изнася и е с гръб към противниците, а това е една от основните задачи за опорния халф. Когато е с лице към тях и трябва да изнася и да превземе празно пространство е много по-добър, но това е характерно за ЦЗ.

Аз съм за продажба на Делова, ако има добра оферта за клуба. Същото мога да кажа и за Купър.

При Кордоба ситуацията е друга. Той бе взет за сериозна сума, а сега е на кота 0. Нека му дадем още един сезон шанс, да поиграе, да видим как ще е при Керкез, да си вдигне малко цената и той.

Аз съм в пълен потрес.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 03 юли 2025 19:44

За Папазки са ми разказвали, че така процедира и в хазарта. Назначава те, дава ти цели, справяш се и си ОК, ако не, следващия и така докато се получи. Просто в ЦСКА не ми се чака да гледам няколко години експерименти. Достатъчно го чакахме и не дочакахме Ганчев. Сега още 4-5 години ли ще гледаме още аматьори.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”