Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: ОБЩ ЧАТ!(Спам тема)
някой да знае къде мога да гледам мача онлайн защото съм в САЩ ?
Re: Билетите за сектор Г
delqnski47 написа:Абе къде са протестиращите
Пред телевизира на спокойствие с бира и мезе.

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
C41 написа:
поне спама ти да имаше смисъл...
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]
naiki написа:C41 написа:
поне спама ти да имаше смисъл...
Ти па, смислен спам има ли?

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Не ми е ЦСКА проблема, за това и не отварям тема, но не разбирам - КАК МОЖЕ ДА НЯМА ТЕМА ЗА МУТРЕНСКИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ ОТ СНОЩИ?!?!?!??!?!?!?!?
Тук не става въпрос за това, че се случва на ЦСКА или на ЛЕВСКИ? Снощи имаше едни мутри на стадиона и после те ПРЕД ПОЛИЦИЯТА си правеха справочник с протестиращи фенове със снимки и вс?!?!?!?!!? Къде е сега ББ да раздава правосъдие? Къде са полицията да им изземат апаратите и проснат 10-тина на земята (защото ако не сте мутри точно това ще ви се случи)? И къде са хората, чиято работа е да не уставят у обществото впечатлението, че има едни дебели момчета, които ви знаят поименно и ако много много говорите ще ви намерят???
И любимото ми къде са медиите? И къде е е гражданското общество? (а и не знам защо сега вече не протестирате всички,а не само една групичка, за която ще - наркомани и платени ит.н.)
Тук не става въпрос за това, че се случва на ЦСКА или на ЛЕВСКИ? Снощи имаше едни мутри на стадиона и после те ПРЕД ПОЛИЦИЯТА си правеха справочник с протестиращи фенове със снимки и вс?!?!?!?!!? Къде е сега ББ да раздава правосъдие? Къде са полицията да им изземат апаратите и проснат 10-тина на земята (защото ако не сте мутри точно това ще ви се случи)? И къде са хората, чиято работа е да не уставят у обществото впечатлението, че има едни дебели момчета, които ви знаят поименно и ако много много говорите ще ви намерят???
И любимото ми къде са медиите? И къде е е гражданското общество? (а и не знам защо сега вече не протестирате всички,а не само една групичка, за която ще - наркомани и платени ит.н.)
[center]
[/center]

Пичове какво ще кажете за завръщането на Илийката бе? Не е ли страхотно, той е уникален професионалист с няколко езика и страшни връзки в УЕФА, не виждам никой да споделя радостта ми.....?!?!?!
Честно казано това повече ми хареса :
ЦСКА и Руи Мигел се разделят
Прекратяват договора на португалеца с “червените” по взаимно съгласие
Руи Мигел няма да играе повече за ЦСКА. Източници на БЛИЦ съобщиха, че португалецът и “червените” се разделят. Тази сутрин той е имал среща с босовете на клуба, на която двете страни са постигнали споразумение. Договорът на Руи Мигел с “армейците” ще бъде прекратен по взаимно съгласие и футболистът ще може да си търси нов отбор със статут на свободен агент.
**итц.бг

ЦСКА и Руи Мигел се разделят
Прекратяват договора на португалеца с “червените” по взаимно съгласие
Руи Мигел няма да играе повече за ЦСКА. Източници на БЛИЦ съобщиха, че португалецът и “червените” се разделят. Тази сутрин той е имал среща с босовете на клуба, на която двете страни са постигнали споразумение. Договорът на Руи Мигел с “армейците” ще бъде прекратен по взаимно съгласие и футболистът ще може да си търси нов отбор със статут на свободен агент.
**итц.бг