Кировец написа:Стига де - веднъж вече ми направи същата забележка. от тогава той не го е доказал. Повтаря ни като латерна, че нямало келепир - извинявай, ама това и децата в детската градина го разбраха.
По-интересното е, че Томи от своя страна, като голям разбирач, не иска и да приеме, че хората си дават парите за акции на ЦСКА напук на неговото послание - няма смисъл, щото няма келепир.
Това се нарича завист и комплексарщина.
Чакай сега. Дай да се уточним вие какво правите, за да знам и аз коя плоча да въртя.

Някъде през юли-август миналата година ви друсаше ентусиазма и щяхте да купувате не само всички акции от IPO-то, а дори и тези на Лира и сами да си управлявата клуба. Около декември вече ви се видя по-сложно и нямахте против Лира да си остане, а вие само да изкупите всички акции от IPO-то и да покриете дълговете. Сега страстите доста се охладиха и търсите големи инвеститори, които да достигнат минимума от 1,4 млн. акции. Да, ама инвеститор, който не търси келепир НЕМА. Най-актуалният план, доколкото мога да се ориентирам, вече не е привличането на инвеститори, а е планът "Бербатов и Стоичков". Ако е така, значи е време да спра да повтарям за келепира.

Лошото е, че и при тях "Магията" е до едно равнище, а след нея започва да се засилва рационалното мислене, така че внимавайте каква сума ще им оставите за погасяване.
И ако трябва да съм честен, очаквах до този момент да сте по-активни в търговията, защото доста пъти съм повтарял, че човек не се учи от финансовите си грешки и че човек, който не е запознат с дадена материя се манипулира (и в добрия, и в лошия смисъл на думата) по-лесно.