Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 12 сеп 2016 19:09

Red joker написа:
Beladona написа:Добре бе , аз съм силно притеснен от малкото фенове в клетката на Домуса .....никога не е имало толкова малко червени фенове в тая клетка откакто е построена :) какво правите бе , хора ! :mrgreen:

Емо Коцев ще вземе да ви закрие бе !

Да,гледам го ,че бръмчи на малолетни!Прави си селфи с тях ,по фейса публикува!Да не го закрият за секс с непълнолетни :twisted:

Разлика между малолетен и непълнолетен правиш ли, или ти не си по разликите :mrgreen: Щом и Литекс успя да те омагьоса и му стана фен :twisted:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 сеп 2016 19:10

Уредени отношения с НАП ?! Хахахахахаха !

Гришата ако плАти 1 млн от тия задължения към НАП , ше има 21 дена Хепънинг пред блока на КАТ ! :mrgreen:

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 12 сеп 2016 19:11

Old_death написа:
delqnski47 написа:
vaskonti написа:
trokadero_ написа:И какво става сега . Някой да обясни :roll:

Нищо не става, това беше. Има една минимална възможност, но минимална е много силно казано - Ганчев да изкупи дълговете към НАП и към УЕФА. То по-скоро аз ще стана съдружник на Глейзър, от колкото Ганчев да направи това.

И аз съм горе долу на това мнение,но да видим. ;) Дано от УЕФА го накарат да поеме някакви задължения,за да има легитимизация.В противен случай - квот такова.Кво да правим... :lol:

Делянски , не напразно повдигнах въпроса за Рейнджърс , защото много спекулират , но никой не казва истината . Рейнджърс платиха само спортни задължения за да получат правоприемство от международните централи . Държавата не е получила и едно пени . Играха от долните дивизии , заради едно гласуване на клубове . Крайно време е да се спрат спекулациите на едни хора , чиято основна цел, скрита зад лицемерни приказки за морал , е да пратят ЦСКА за дълги години в заточение по селските поляни . Клуба ще получи по законен начин своята история и успехи , но тогава не ми се мисли за всички тия , които скрити зад маската на морални феновете , от около година плюят така , както и левскар не ни плюе . Просто за тях няма да има живот в тоя форум . Бяха умолявани много пъти да изчакат развитието на събитията . Не пожелаха . Проблемът си е техен .

В поста има много логика . Аз също съм на мнение , че за да ви признаят в Европа трябва да си плащате . Всички дадени примери до момента от България нямат задължения зад граница ако не се лъжа . Та въпроса ми е защо всички фенове се радват , че няма да се плаща на агенти и футболисти като именно на тях трябва да се плати ? Не Смятам , че УЕФА я интересува много за НАП . Но агентите и футболистите са под закрилата на УЕФА .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 12 сеп 2016 19:13

Beladona написа:Уредени отношения с НАП ?! Хахахахахаха !

Гришата ако плАти 1 млн от тия задължения към НАП , ше има 21 дена Хепънинг пред блока на КАТ ! :mrgreen:

Още преди година заяви , че се е договорил с министъра . Ама пари йок само договорки .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 сеп 2016 19:13

Може да е прехвърлил и на НАП 10-20% от Петрол, знаеш ли... :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 сеп 2016 19:14

Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:Добре бе , аз съм силно притеснен от малкото фенове в клетката на Домуса .....никога не е имало толкова малко червени фенове в тая клетка откакто е построена :) какво правите бе , хора ! :mrgreen:

Емо Коцев ще вземе да ви закрие бе !

Да,гледам го ,че бръмчи на малолетни!Прави си селфи с тях ,по фейса публикува!Да не го закрият за секс с непълнолетни :twisted:

По твойта логика го гледам гришата на селфита с кучета ......и коне ....нещо Четири лапи да не го закрият ?

Е ми питай ги,не знам :)Ти с труповете, дето ги водиш от гробищата правиш ли си селфи :twisted:
Последна промяна от Red joker на 12 сеп 2016 19:19, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 сеп 2016 19:16

maxi1914 написа:

Още преди година заяви , че се е договорил с министъра . Ама пари йок само договорки .

И договорки няма , горанов не знаеше за среща с гриша ...

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 сеп 2016 19:18

Кашчей написа:

Бекир не каза за такова прехвърляне ! :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 сеп 2016 19:24

venom написа:
vaskonti написа:
delqnski47 написа:
vaskonti написа:
trokadero_ написа:И какво става сега . Някой да обясни :roll:

Нищо не става, това беше. Има една минимална възможност, но минимална е много силно казано - Ганчев да изкупи дълговете към НАП и към УЕФА. То по-скоро аз ще стана съдружник на Глейзър, от колкото Ганчев да направи това.

И аз съм горе долу на това мнение,но да видим. ;) Дано от УЕФА го накарат да поеме някакви задължения,за да има легитимизация.В противен случай - квот такова.Кво да правим... :lol:

УЕФА нищо ме могат да го накарат. Тях не ги интересува дали този клуб ще се яви приемник на ЦСКА, интересува ги да спазва правилата
А според правилата няма проблем Литекс да си смени името и да се премести. Но, тъй като се мести на повече от 150км, за УЕФА това си е нов клуб, чистак бърсак. Жив късмет е за този нов клуб, че разстоянието между София и Ловеч не беше с 2 км. по-малко, иначе щяха да са си Литекс според всички правила. Сега просто са нов клуб. Нищо повече.

Голям късмет наистина. :) Добре, че от УЕФА са избрали пътя през Казачево и Сливек, щото ако бяха минали през Соколово и Изворче... ;)

Недей да "остроумничиш" защото в онова писмо от УЕФА, дето го развявахте като доказателство, че не сте Литекс ясно си пише - тъй като клуба се е преместил на повече от 150км., УЕФА го счита за нов и различен от Литекс клуб. Разстоянието всъщност е 151.56км. Това разстояние е официално и УЕФА не си избира от къде да го смята. Тоест само и единствено тези почти 2 км. повече ви спасява и УЕФА ви брои за НОВ клуб. Само това и нищо друго - ясно го пише в писмото.
Да не говорим, че за вас е важно да не сте Литекс, пък било то и по чисто географски причини, а въобще не е важно, че не сте и ЦСКА. Това, че част от името е такова далеч нищо не значи.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 сеп 2016 19:28

Beladona написа:
Кашчей написа:

Бекир не каза за такова прехвърляне ! :mrgreen:

Отиде на инструктаж при другия, дето знае всичко за всички ЦСКА, даже и това, което не се е случило все още.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”