ivo55 написа:https://www.youtube.com/watch?v=Lu81ZXzALdA
Но ми се струва, че не става. Национал на бананова държава, вероятно е 7-8 ми избор.
Аз и още един тука ще стискаме палци да не подпише по някаква причина или да не се адаптира успешно и да се провали, за да злорадстваме като пълни идиоти.
Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Представям си реакцията му, когато обявим Питас ! Е там вече ще стане не за Резил, не за Позор, а направо за Марсиански резил и позор ! :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Аз съм си дал мнението вече за Питас! Написал съм, че е доста по-малко перспективен от Стоилкович! Но за нашето първенство ще става! Само че няма да дойде Питас! Други въпроси?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Дали проблемът е в коментиращите и знаещите какво точно значи национал на Боливия, или проблемът е в правещите селекцията?!
Предпочитам някой младок сърбин, хърватин, румънец, словенец, чех и др., отколкото национал на Боливия!
Този ляв бек е бил под наем във втора руска през миналия сезон, та дори в предишния му отбор от Боливия(Боливар) не е намерил титулярно място, даже и за резерва не е бил необходим!
ПП Допреди няколко месеца имахме национал на Люксембург, и хвалехме ли се с него?! :o
Предпочитам някой младок сърбин, хърватин, румънец, словенец, чех и др., отколкото национал на Боливия!
Този ляв бек е бил под наем във втора руска през миналия сезон, та дори в предишния му отбор от Боливия(Боливар) не е намерил титулярно място, даже и за резерва не е бил необходим!
ПП Допреди няколко месеца имахме национал на Люксембург, и хвалехме ли се с него?! :o
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Прави ми впечатление, че се целим в играчи, които са сред най-добрите/скъпите в предишните си отбори.
Това би трябвало да дава някакво самочувствие на дадените футболисти и да са свикнали с високи очаквания към тях.
Засега изключение прави само Локило.
Това би трябвало да дава някакво самочувствие на дадените футболисти и да са свикнали с високи очаквания към тях.
Засега изключение прави само Локило.
Хвърлих един бърз поглед в боливийските медии, за да видя какво пишат за евентуалното ни ново попълнение. През изминалия сезон е играл под наем в руската висша лига в отбора на Балтика, но след като изпадат в края на сезона руснаците отказват да заплатят за правата му. Статистиката му е следната: 31 мача от 40 възможни (за първенство + за купата), в които записва 2730 минути, 2 гола и три асистенции. Преди пет години е играл половин сезон за Cultural y Deportiva Leonesa от трето ниво на Испания. През юни тази година е бил на крачка да бъде трансфериран в Легия (Варшава), но не се разбират за цената му - поляците предлагат 800 000 долара, а Боливар искат милион. От мненията на феновете, които прочетох, ми се струва малко недолюбван.
Да, тук си прав! Балтика Калининград са били в първа руска, но са завършили на 15-то място от 16 отбора и вече са във втора руска! Като се намират на 11-то място от 5 изиграни мача! Не бих казал, че този руски отбор е добър за реклама, а и ако са отказали да платят за правата му, може би не им се е сторил достатъчно добър за тях?! Е, все пак е бил под наем при руснаците(което идва да покаже, че не е бил достатъчно добър за основния му клуб Боливар), та може би с постоянен договор при нас ще покаже на какво е способен, че и отгоре! :) :)
Някъде прочетох, че е бил в отбора на сезона в Русия.
Коментарите под видеото са в по-голямата си част позитивни.
Коментарите под видеото са в по-голямата си част позитивни.
"През миналия сезон Фернандес има 29 мача и 1 гол за Балтика в руската Премиер лига. Боливиецът е избран в символичния състав на сезона в Русия заради добрите си изяви. Той има 37 мача за националния тим на Боливия, в които е вкарал едно попадение."
Това е от Спортал.
Това е от Спортал.
Нема как да е вярно. Случаен е. 7-8 ми избор макс.
На малкия пръст на Шакич, Галин Минков, Меркадо и Лазар Марин не може да стъпи. Ех, какви юнаци вземахме преди на бека, а сега ... случайни националчета.
На малкия пръст на Шакич, Галин Минков, Меркадо и Лазар Марин не може да стъпи. Ех, какви юнаци вземахме преди на бека, а сега ... случайни националчета.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!