Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот Кировец » 30 мар 2014 23:13

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:Нали не очакваш на първи май да се обявят отборите, получили лиценз?! Аз поне не си спомням досега за всеки отбор поотделно, в различни дни, да е обявявано дали получава или не лиценз. Първо се обявяват отборите, кандидатствали за евролиценз, като те автоматично получават и за първенството.

1. Първо заседание - Клубове за УЕФА и "А" група, 29.04.2014 г.
2. Второ заседание - Клубове за УЕФА и "А" група, 13.05.2014 г.

Още на тези заседания може да се вземе решение за ЦСКА.

Няма начин да не го обявят още след първото заседание.

Не знам. Просто ти показвам, че ако акции се продават до 19 май и някой чака за лицензирането може и да се получи с тези дати за заседаване и взимане на решения.
Пък и си мисля, че е нормално първите заседания да се обърне внимание на основните отбори за България от първата 7-ца. :roll:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 30 мар 2014 23:14

Ти понеже живееш доста надалеко ще разбереш и последен.Тука някои работи се научават предварително особенно от заинтересовани лица.Така,че стой мирен и си чакай 31 май.На тия на които им трябва бързо отговор те ще си го получат и съответо ще реагират.Спи спокойно и чакай края на май :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 мар 2014 23:22

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:Нали не очакваш на първи май да се обявят отборите, получили лиценз?! Аз поне не си спомням досега за всеки отбор поотделно, в различни дни, да е обявявано дали получава или не лиценз. Първо се обявяват отборите, кандидатствали за евролиценз, като те автоматично получават и за първенството.

Не знам. Просто ти показвам, че ако акции се продават до 19 май и някой чака за лицензирането може и да се получи с тези дати за заседаване и взимане на решения.
Пък и си мисля, че е нормално първите заседания да се обърне внимание на основните отбори за България от първата 7-ца. :roll:

Не съм навътре в заседанията, но гледам, че са 3 на брой за едно и също нещо. Обикновено крайно решение се взема на последното, защото иначе е безсмислено да са три. Внимание се обръща първо на отборите, които са дали заявка за евролиценз. Ако не се лъжа, преди 3 години имаше извънредно заседание, защото имаше вероятност Чавдар Етрополе да участва в ЕКТ, а не бяха давали предварителна заявка.
Много съм далеко от мисълта, че ЦСКА няма да получи лиценз. Дори не очаквам и наказанието, което си заслужихте от УЕФА да се случи. Това обаче няма да ви спре да плюете по Боби Михайлов.

Между другото, фактът, че удължихте с 45 дена подписката е явна индикация за успеха и 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 30 мар 2014 23:29

Между другото, фактът, че удължихте с 45 дена подписката е явна индикация за успеха и

С й се пише, а не с и!
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 мар 2014 23:30

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:

Не съм навътре в заседанията, но гледам, че са 3 на брой за едно и също нещо. Обикновено крайно решение се взема на последното, защото иначе е безсмислено да са три. Внимание се обръща първо на отборите, които са дали заявка за евролиценз. Ако не се лъжа, преди 3 години имаше извънредно заседание, защото имаше вероятност Чавдар Етрополе да участва в ЕКТ, а не бяха давали предварителна заявка.
Много съм далеко от мисълта, че ЦСКА няма да получи лиценз. Дори не очаквам и наказанието, което си заслужихте от УЕФА да се случи. Това обаче няма да ви спре да плюете по Боби Михайлов.

Между другото, фактът, че удължихте с 45 дена подписката е явна индикация за успеха и 8-)

Аз няма да се учудя, ако се провали тази операция. Но не е лишено от логика да се изчаква освен покупката на повечко акции от нормалните фенове, а накрая да се намеси един или група акционери с по-голяма инвестиция до покриването на нужнвия минимум,а също така и присъдата за лицензите - УЕФА и А група.
Всичко е възможно. Ще видим. Глупаво е да се правят крайни оценки след изминали броени дни от пускането на борсата. До края явно ще има още много време и изненади всякакви могат да се случат.
Всички коментари вече са излишни.
Който иска да си купи, който не - ок. Всеки сам си решава. също като с СМС-ите - ама интересно що там не се размишлява толкова?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 мар 2014 23:31

vaskonti написа:
TristaNNN написа:
vaskonti написа:Продажбите до момента не значат нищо. Изчакай края на емисията и тогава заповядай пак да обсъдим нещата.

Е как така не значат нищо? Ти направо ме разби :lol: Може и да греша де, но успешния край на емисията не зависи ли от продажбите до момента, и по-точно от продажбите към датата X?

Успешният край не зависи от продажбите към дата 30,03,2014. Ако така си разбрал нещата, трябва да ти кажа, че сериозно си се объркал.

Не съм споменавал датата 30,03,2014, не ми слагай думи в устата :!: Умишлено казах "датата Х", защото тогава евентуално "Процедурата ще се счита за успешна и акциите на клуба ще излязат на пода на борсата, ако по време на подписката се продадат 1 409 210 акции". Или греша :?: :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 мар 2014 23:33

TristaNNN написа:
vaskonti написа:
TristaNNN написа:
vaskonti написа:Продажбите до момента не значат нищо. Изчакай края на емисията и тогава заповядай пак да обсъдим нещата.

Е как така не значат нищо? Ти направо ме разби :lol: Може и да греша де, но успешния край на емисията не зависи ли от продажбите до момента, и по-точно от продажбите към датата X?

Успешният край не зависи от продажбите към дата 30,03,2014. Ако така си разбрал нещата, трябва да ти кажа, че сериозно си се объркал.

Не съм споменавал датата 30,03,2014, не ми слагай думи в устата :!: Умишлено казах "датата Х", защото тогава евентуално "Процедурата ще се счита за успешна и акциите на клуба ще излязат на пода на борсата, ако по време на подписката се продадат 1 409 210 акции". Или греша :?: :roll:

Ти колко акции си купи на 19 март?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 мар 2014 23:34

валидол за теб написа:
Между другото, фактът, че удължихте с 45 дена подписката е явна индикация за успеха и

С й се пише, а не с и!

Пише се с "ударено " и, ама ти толкова си знаеш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 30 мар 2014 23:37

На заседанията се дават препоръки на неизрядните да си изчистят проблемите до края на срока.Обаче това няма как да стигне до покрайнините на България.Една от причините е,че такива като тебе воайорстват и живеят с проблемите на другите клубове , а не се интересуват от местните.Ти си класическият случай "На всяко гърне мерудия".Не може от дунавските шавари да ми се правиш на последна инстанция и да правиш заключения.Просто живееш много далече от центъра на събитията и си неадекватен пич1Не става само по интернет.За това се кротни и си гледай животинките,нивите и там с каквото се занимаваш в прованса.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 мар 2014 23:41

onegavon написа:
Просто правя паралел, а ти не ми дръж тон и не ми давай наклон на .....Не си модератор нито никакъв!Написал съм индикации не надежди и нямам намерение да изпадам в подробности.Както вече ви написа колегата .Потрайте малко и после си режете вените.

Чакай малко, сопри се бре човек. Съвсем любезно те подпитвам разни работи, даже както виждаш го давам много културно. Съвсем човешки те питам на какво се опират тези ти индикации, а пък ти скочи сякаш съм ти насочил цев в тила...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”