(ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: (ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)

Мнениеот mistreated » 27 юли 2012 12:47

kiko75 написа:
mistreated написа:
kiko75 написа:единия юнаша кадето игра с враца е десен бек ботев спокоино можеше да играе като бек а саша да влезе в цетара примерно но не великия трениор не играе с юноши

Кико, освен, че не можеш да пишеш, не можеш и да мислиш. Как ще го пусне тоя юноша, като няма картотека за този мач? Вие идиоти ли сте, за да не разбирате, че имахме трима играчи на пейката - Спрокел, Грънчов и Станко! Кой от тези тримата трябваше да бъде пуснат вместо игралите в мача?

ето тука ти грешката :!: По правилник отборът може да запише 25 човека за мачовете, но четирима от тях трябва да са собствени юноши.

Да, моя е грешката за юношите, така беше. Но в крайна сметка нали не вярвате, че нормален човек ще тръгне да печели мач в евротурнирите с титуляр някакво момче с 1 контролен мач за отбора. Стига, това са нереални неща.
Стойчо от 2 месеца повтаря, че нямаме играчи в нападение и в средата. Някаква реакция от страна на шефовете??? То не бяха аржентинци, французи, парагвайци. Все чакаме някой, ама никой не идва. И за това е виновен Стойчо ли?
Кой трябва да ги уреди тези играчи да играя в ЦСКА? Стойчо ли?
Стойчо ли трябваше да уреди нещата с Платини, за да може да играе още в тези срещи? Стойчо ли пусна в последния момент Мораеш, ден преди последната дата за картотекиране на играчите?
Стойчо ли държи К. Янев и Станко в отбора?

Айде стига, моля ви се. Стойчо ако разполагаше със средствата и организация на Лудогорец и Левски, ние нямаше да излизаме от ШЛ. Разберете го това.

А на въпросът "Защо изпуснахме Якимов и Костов" веднага ще ти отговоря - защото му бяха обещани КЛАСНИ попълнения на тези позиции. Колко играчи трябва да държим на заплата? А това, че някой не си е изпълнил обещанието и после подвиква "защо освободихме Костов и Якимов" е съвсем отделен въпрос.
Ако аз съм шеф и ти кажа "Ще ти доведа 4 играчи, по-добри от сегашните, но трябва на старите да им се намери отбор, защото няма да плащам и на тях заплати", ти какво ще направиш? Ще избереш тези, които действително мислиш, че не ти вършат работа и ще ги освободиш, нали?
Я кажи Якимов колко време трябва да го чакаме да покаже някакво израстване? А Костов?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 27 юли 2012 13:24

Кико, освен, че не можеш да пишеш, не можеш и да мислиш. Как ще го пусне тоя юноша, като няма картотека за този мач? Вие идиоти ли сте, за да не разбирате, че имахме трима играчи на пейката - Спрокел, Грънчов и Станко! Кой от тези тримата трябваше да бъде пуснат вместо игралите в мача?[/quote]
ето тука ти грешката :!: По правилник отборът може да запише 25 човека за мачовете, но четирима от тях трябва да са собствени юноши.[/quote]

Да, моя е грешката за юношите, така беше. Но в крайна сметка нали не вярвате, че нормален човек ще тръгне да печели мач в евротурнирите с титуляр някакво момче с 1 контролен мач за отбора. Стига, това са нереални неща.
Стойчо от 2 месеца повтаря, че нямаме играчи в нападение и в средата. Някаква реакция от страна на шефовете??? То не бяха аржентинци, французи, парагвайци. Все чакаме някой, ама никой не идва. И за това е виновен Стойчо ли?
Кой трябва да ги уреди тези играчи да играя в ЦСКА? Стойчо ли?
Стойчо ли трябваше да уреди нещата с Платини, за да може да играе още в тези срещи? Стойчо ли пусна в последния момент Мораеш, ден преди последната дата за картотекиране на играчите?
Стойчо ли държи К. Янев и Станко в отбора?

Айде стига, моля ви се. Стойчо ако разполагаше със средствата и организация на Лудогорец и Левски, ние нямаше да излизаме от ШЛ. Разберете го това.

А на въпросът "Защо изпуснахме Якимов и Костов" веднага ще ти отговоря - защото му бяха обещани КЛАСНИ попълнения на тези позиции. Колко играчи трябва да държим на заплата? А това, че някой не си е изпълнил обещанието и после подвиква "защо освободихме Костов и Якимов" е съвсем отделен въпрос.
Ако аз съм шеф и ти кажа "Ще ти доведа 4 играчи, по-добри от сегашните, но трябва на старите да им се намери отбор, защото няма да плащам и на тях заплати", ти какво ще направиш? Ще избереш тези, които действително мислиш, че не ти вършат работа и ще ги освободиш, нали?
Я кажи Якимов колко време трябва да го чакаме да покаже някакво израстване? А Костов?[/quote]
ми това че няма да излизаме от ШЛ не на мене видях го аз какви нещасници докара при лупи зета мета и пушки и топове и накрая пак на черепа селекцията дърпаше отбора аре не нам такива възхвали щото ако един херо(макар че него понасям като характер) беше трениор на ЦСКА по времето на томоф не само ще влезнехме а щяхме да излезем от групите
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 27 юли 2012 13:45

Тихо да не събудим Борисов.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 27 юли 2012 14:18

След такъв мач всички приказки са излишни. Няма никакво оправдание за тази загуба. Мура е отбор, който трябва да бъде победен дори с 9 човека. Вярно, че имахме 14 играчи, но вероятно само Присо взима, колкото целия словенски отбор. Сега ще картотекират новите и какво от това, като остава само А група. Стойчо ако е мъж ще тропне по-масата зада разберът Титан, че нещата не могат да се развиват по този начин. Според мен от игралите вчера доста играчи са пътници. Тъжно ми е, но слагам в тази група и Тошко Янчев, защото от самолет се вижда, че вече не става. Христо Янев също е изпята песен и само заема място в отбора. Вместо, като опитен играч да поведе отбора той се скри и не направи нищо. Няма и помен от играта му в Литекс. Изобщо всички титуляри от вчера сериозно трябва да се замислят за местата си в отбора. В ЦСКА нямат място Коста Янев, Йовчев, Саша, Нилсон, Спрокел и дори вратаря Черни. Чеха имаше имаше едно положение за спасяване и го изпорти. Да не говорим от къде е взет-Шотландия Б група, пълна смешка. Да се хващат Титаните и или да оправят отбора или да се махат. Това тяхното мина всякакви граници. Никъде по-света няма такъв парадокс: играе се международен мач, а отбора е без играчи. В същия момент без картотеки чака един цял готов тим. Сигурен съм, че такова нещо нямаше да стане дори при Томов! Онзи ден един престъпник си тръгна от Пловдив, много се надявам и пернишките боклуци да го последват. ЦСКА преживя толкова погроми, ще преживее и Титан, а ние ще бъдем там за да помогнем клуба да се изправи на крака.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 юли 2012 14:59

SobieskiVanilla написа:
Ама ти вЕрно ли? През Мура ми е, че е участвал с друго име? Стига с тази история, бе юнаци... И ние сме били на полуфинали, били сме този и онзи. И какво от това? Вижте сега къде сме. На дъното, с анонимници като Черни, Спрокел, Нилсон, Лукас, Присо, Анисе и т.н. Да не ги изреждам всички, че няма да стигне сървъра... Никога не съм вярвал, че отбор като Мура ще ни бие. А не ми се мисли, ако ние играехме със Сараево - като ги гледах вчера как играха - щяха да ни напълнят кошницата.
Жалка история сме. СОбствениците нямат пари да се усмихнат, и продават, директорите плещят глупости един през друг, Стойчо се инати да вземе млади футболисти, и разчита, че е легенда. С какво Якимов е по-зле от Присо? Или Владо - от Анисе? То, с футболисти като Неи, Хидиуед и другите, и аз щях да стана шампион, особено при състоянието на другите отбори тогава.
За мен най-добре е, да се оставят 3-4 човека за гръбнак, и другите - юноши. Момчета, играли в сгурията, играли на всякакви ливади около София, само по една причина - защото носят емблемата ЦСКА на гърдите си. Какво като ще паднем няколко пъти? Какво, като пропуснем турнирите догодина - таман ще спестим поредния срам. Но отбор, граден в продължение на 1-2 сезона, ще излезе в третия, и ще мачка. Ще играе с настроение, желание и хъс. Лично аз съм готов да дам такъв картбланш, и да съм на стадиона всеки мач. За сегашния ЦСКА - няма да стъпя, освен с ФКЛС. Лошото е, че Стойчо не може да гради отбор от млади, а чичо Митко е изтрещял. Да идва Паро Никодимов!

[offtopic]Колега, аз съм се занимавал с футбол и ще ти кажа, че всички юноши в България са посредствени! Съдийството е много по-зле от това при мъжете... Ако ще 10 години да носят емблемата, пак ще е същото, те не са научени на дисциплина, родителите пушат, пият и се таковат пред тях, е кво да очакваш като порасне! :lol: Меси или може би Роналдо! Аха, чекай! :mrgreen: Играеш на стадиони покрити със слама или онакива с хубавата дума денивелация ту надоле, ту нагоре - абе бая баир си е с бабуни по него. Спомням си един стадион, на който тревата беше толкова висока, че топката се спира, а ако тупне това ще да е някаква магия. :lol: Единствената утеха ти е да подуваш глезените на съотборниците! :cry: Не малка утеха бих казал...Освен това хора на по 20-21 г. не се водят юноши, не са дори и старша възраст - в нормалните държави и първенства те си играят при мъжете и изумяват света. Тренираш на чернилката по сгуриите, кой ще смее да направи шпагат например- само някой ако се спъне в топката и се сблъска с действителността по принуда. :lol: Моят треньор ми каза следното едно време: дадеш ли три чувала картофи, ще играеш, не дадеш ли, ще играе този дето е дал, а от един приятел си поиска цяло теле, но той му изсипа една и приключи с футбола завинаги! Умен човек! А аз 7 години тренирах за едните разширени вени! :lol: Сега след 10-тина години четем и слушаме същите ръботи: на едно дете треньора иска майка му , на друго не знам коя роднина, единствената разлика е, че малко са станали по-материални по отношение на изискванията си от преди. Бедният братче кой ти го ... (нали така със звездичка е редно ) за калабалъка! Същото е и в живота - трябва да си нагъл, напомпан олигофрен и с "юридическо" образование, за да си някой, другите сме пак от калабалъка! ;) В коя държава ще обявят участниците за евротурнирите два кръга преди края и тук Черноморец има пълното право да си получи обезщетението от БФС, ама има да чака... :mrgreen: Горките, на тях никой не им плаща, вече ме е страх да не фалират! :mrgreen: И се чудим що отпадаме! Щото не ставаме за нищо, братя![/offtopic]

[offtopic]Я да видим ся какво е това толкова мъдро решение![/offtopic]

[offtopic]Иначе на всички ще ни е през Мура за доста дълго напред![/offtopic]

Важното е, че има Господ и връща тъпкано! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CSKA-FOREVER1948
Контакти:

Мнениеот CSKA-FOREVER1948 » 28 юли 2012 22:15

ЕМИ ПАК НЕ СЕРИОЗНО ПОВЕДЕНИЕ ОТНОВО ДОКОГА ТОВА НЕ СЕРИОЗНО ПОВЕДЕНИЕ В ОТБОРА НИ ЦСКА :?:

Потребителски аватар
CSKA-FOREVER1948
Контакти:

Мнениеот CSKA-FOREVER1948 » 29 юли 2012 11:54

Станко Йовчев е младичък иначе на мен ми харесва как играе нека да не му се подиграваме

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 31 юли 2012 14:05

Всеки фен иска в отбора му да играят повече собствени кадри, но не става. Тази система е за малките клубчета, които не се борят за нищо. За да ставаш шампион и за добро представяне в Европа трябват сериозни футболисти. В никой голям отбор няма да чакат юношите да израстнат, нито ще им го позволят спонсорите и телевизийте. Друг е въпроса, че българските отбори нямат скаути и взимат играчи само заради комисионни и други делавери. Представете си, какъв отбор можеше да има ЦСКА ако Титан бяха задържали Зику, Мораес и Гранден плюс българите Делев и Тонев. Да кажем, че заради нуждата от пари са били притиснати да продават, но какви заместници намериха? Незнайни чужденци, от държави дето ги няма на картата отдавна свършили с истинския футбол.

Върни се в “ЦСКА”