Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

pomiqr272
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот pomiqr272 » 27 авг 2016 20:52

Такаа радост за резервата на Динамо Тблиси!

bambambamtaratam
Контакти:

Странна реклама на ЦСКА - Локо ГО

Мнениеот bambambamtaratam » 27 авг 2016 23:13

Слабичък мач за нас, въпреки, че бихме с 2:0, но най-странното в целия двубой беше екипът на Локо ГО. Не знам какво визираха с рекламата на "Захарни заводи" точно на за*ниците на горнооряховци, може да има и някакъв подтекст, ама освен смях в мен друго не можа да предизвика. :) :) :)

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Странна реклама на ЦСКА - Локо ГО

Мнениеот dindan » 27 авг 2016 23:15

bambambamtaratam написа:Слабичък мач за нас, въпреки, че бихме с 2:0, но най-странното в целия двубой беше екипът на Локо ГО. Не знам какво визираха с рекламата на "Захарни заводи" точно на за*ниците на горнооряховци, може да има и някакъв подтекст, ама освен смях в мен друго не можа да предизвика. :) :) :)

Кои сте вие не знам,но явно не си чувал за захарните заводи в горна,но в следващия кръг гостувате на лидера и там ще берете ядове
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 27 авг 2016 23:29

bambambamtaratam написа:Слабичък мач за нас, въпреки, че бихме с 2:0, но най-странното в целия двубой беше екипът на Локо ГО. Не знам какво визираха с рекламата на "Захарни заводи" точно на за*ниците на горнооряховци, може да има и някакъв подтекст, ама освен смях в мен друго не можа да предизвика. :) :) :)

Ти кой беше?
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 авг 2016 23:31

Най смешното беше, че отборчето на Г.Г. беше зашило на на екипите си емблемата на ЦСКА и незнайно защо играе на "армията",а от публиката се чуваха викове : "ЦСКА" Няма такива смешници :!:

Потребителски аватар
chalga
Контакти:

Мнениеот chalga » 27 авг 2016 23:36

Брат смятай щом бихме значи не случайно задниците им са били поръсени със захар :lol:

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 27 авг 2016 23:59

ДДС трябваше да напишат на фланелките.

Vassill

Мнениеот Vassill » 28 авг 2016 22:31

На мен ми харесва това, че при новия треньор е дадена свобода на защитниците на ЦСКА да се втурват в индивидуални пробиви чак до другото наказателно. А някой от халфовете да застава на мястото на пробиващия. В 1-ва ППЛ се вижда, че за да се пробива "бетон" не са достатъчни банални подавания към някое крило, което да изсипва топката към дузпата. Трябва разнообразие. Трябват и нападатели. Не знам как успя Ицо Янев да проспи цялото лято и да остане само с Преслав. И сега като се контузи нападател ще ни е резервното крило Кулма?!? Не е много сериозно. Спешно трябват двама нападатели и изчистване на стила, че 10-ия кръг трябва да олупкаме лилавичките за 7-ми пореден път. А те са майстори на "бетона". Ще се затворят отзад, ще се ръгат по левскарски и ще дебната за една контричка. Ясни са.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 29 авг 2016 03:27

[center]Йорданеску подсказа на какво ще наблегне в паузата : "Те нямаха добри решения в играта си днес и трябваше да им обяснявам какво да правят по терена. Трябва да уточним всяко движение по терена" " "Искам да играем не като индивидуалисти, а като отбор. В този период, в тази пауза ще се опитам да разбера потенциала на всеки играч и да му обясня какво трябва да прави."[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 авг 2016 15:25

Нещо за контролка по време на паузата?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”