Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 12 авг 2016 13:38

Да, точно така, неслучайно СГС отстрани Ганчевите марионетки от управлението на клуба. Колко и да се опитвате да го изкарате това лъжа, то няма как да стане. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 12 авг 2016 13:58

Виж, пич, не се опитваме да изкараме нещо лъжа. Ти се опитваш да лансираш сънищата си като истина. И аз сънувам щуротии нощем, но чак толкова - имаш въображение, признавам ти го! Та сигурен ли си, че ги отстрани или просто намали правомощията им, защото предстои продажбата на активите на дружеството (малко, но ги има), което е работа само и единствено на синдика и те нямат право да го вършат? Е, другият текст е, за да зарадват такива като теб, които не се замислят дали имаше начин това да не се случи сега. Иначе Паслар щеше да е сменен при предишното произнасяне на съда (ако беше вярна мечтата ти за лошия Паслар и по-лошия Ганчев), ама веднъж го оставиха - защо ли? Ще ги съдят ли за водене към фалит, щом са били толкова лоши? Нещо такова да има или не са чак толкова преслушали, за да ги съдят - само им вземат играчките? :mrgreen:

П.С. Сега е твой ред с поредното повторение в стил: Литекс не е Байерн Мюнхен, УЕФА потвърди, че и ТР не е ТР, а сайта на Министерство на културата, припознавачи и бивши фенове на театрите, а аз ще ви го напомням постоянно от Интернет! Нищо не променяш с тези изказвания - само забавляваш хората. Все едно аз да заявя, че си привърженик на другия пол, а не на този, който ти твърдиш, че те привлича. Ти пак ще си сваляш същите същества и хич няма да ти пука. Защо мислиш, че си достоен дори леко да ни отместиш шапките с това постоянно повтаряне? Пробвай се да отидеш на мач на отбора и да убедиш хората там! Препоръчвам ти да започнеш с Енимълс, които се водят най-заблудени. Или пък вземи мегафона и викай "Литекс не е Стяуа Букурещ" и "Рейнджърс не е Фиорентина", пък да видим - може и да убедиш някого, казано оптимистично, защото хич не го вярвам. Тъкмо ще си вземеш евентуалните подръжници още сега и няма да се притесняваме, че в бъдеще още някой ще реве за автентичния Йети или каквото там им хрумне тогава! :roll:
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 авг 2016 15:44

Няма мои сънища, бебчо, в изложението си съдът е посочил редица конкретни действия и/или бездействия на въпросните лица, с които те са ощетили ЦСКА и са работили срещу интересите на клуба и кредиторите му. И на децата е ясно, че Паслар, Милко, Тошко и сие кукли на конци, изпълняват заповеди на едно лице, за което нямам документ, потвърждавам. :mrgreen: :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 12 авг 2016 16:47

Проблемът идва от това, че за теб има едни безспорни връзки, които обаче не са доказани, но ти настояваш да ги броим за доказани.
1. Паслар и УС ходят и до тоалетната след разрешение от Гриша Ганчев.
2. Щом Павката Колев и Б. Попов кажат нещо, то не е лично мнение, а официално становище на БФС и то не подлежи на промяна във времето. Всяко изказване на член на БФС с обратен знак на техните не важи - това е лично мнение на нахалния лаик! :mrgreen:
3. Ако едно АД не е започнало от А Окръжна, това е Вселенски проблем. Историята не може да се закупи по друг начин, различен от този, който аз съм си наумил.
4. Щом за мен даден отбор е Литекс, значи той е Литекс.

Все хубави неща, ако спориш със самия себе си, но при спор с различен човек нещата не стоят така. Препоръчвам ти да починеш от форума и да отидеш да разнищиш пред огледалото '82! Там ще ти се получи, а после с ново самочувствие ще дойдеш, защото ще си спечелил поне един спор. Можеш да продължиш и тук, но на мен и на други форумисти няма да ни омръзне да печелим спорове с теб. Когато издишаш, значи издишаш - тук тиксото не върши работа! :(
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 авг 2016 18:32

Не, Паслар, Милко и Тошко нямат нищо общо с ГГ, той няма никаква идея какви са ги вършели в ЦСКА през тези месеци ..... всичко е правено зад гърба му и той няма нищо общо.

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 15 авг 2016 12:40

Сериозно ли? Мислех, че можеш повече от едно саркастично коментарче! Това и лафа за китайците с Милан ги повтори сигурно 50 пъти. Ако тези са най-силните ти аргументи, значи си загубил спора преди да го започнеш. Та кога да те чакаме при братчедите ти от Герена? Или не искаш да се конфронтираш с тях, че някой трябва да те пази от големите и страшни цесекари, какъвто явно не си още от миналия сезон във В група? :)

Когато Титан вилнееха, аз не си зарязах отбора. Така че не ми се обяснявай как Ганчев щял да направи нещо и ти не си искал да го легитимираш. Когато си на стадиона, можеш да бъдеш нечий коректив с помощта на телевизиите, излъчващи мача. Иначе си просто поредния, който се лъже, че прави нещо. Ходил за гъби нашия, а си мисли, че е изразявал позиция. Тази твоя позиция се поддържа с лекота от всеки чужденец, който не е стъпвал на мачове на ЦСКА, а те едва ли въобще знаят за какво става дума. :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 авг 2016 12:43

Да, ще повтарям "лафа за китайците с Милан" колкото си искам, щото така се прави по белите държави. Ще повтарям и за Рейнджърс, и за Фиорентина и т.н. Нещо много ви дразнят тези примери, май защото на техния фон лъсва вашата гнусотия и грандиозна измама .....

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 15 авг 2016 13:11

Ние сме ЦСКА и няма никаква измама ! Мачовете, стадиона и феновете са истински ! Живите ни легенди са истински и историята ни е документирана в музея.

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 15 авг 2016 13:23

За мен най-важно е феновете и атмосферата - а те вчера си бяха там. Видях един куп познати, които отдавна не бях виждал, забавлявах се през цялото време и си прекарах страхотно!

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 15 авг 2016 14:12

1982 написа:Да, ще повтарям "лафа за китайците с Милан" колкото си искам, щото така се прави по белите държави. Ще повтарям и за Рейнджърс, и за Фиорентина и т.н. Нещо много ви дразнят тези примери, май защото на техния фон лъсва вашата гнусотия и грандиозна измама .....

И тук сгреши отново (вече не броя колко пъти станаха, защото при теб е традиция). Не ме дразнят примерите, а поведението ти:
1. Повтаряш ги, а дори не си вникнал в тях. Все едно мъж да крещи "Искам еманципация", ама и той да не знае как иска да се еманципира и защо би му била нужна такава.
2. Не можеш да измислиш друго и си забил на тях като прегрял компютър при наличие на още доста удачни примери.
3. Смяташ, че тези примери са някакво оръжие срещу нас.

И аз мога да повтарям, но истината е една: тези примери по никакъв начин не ни правят измамници. В твоите очи може да сме измамници и, защото филията ти е паднала с намазаната страна нагоре, но това не е релевантно за никой друг, освен за теб. Така и тези примери вървят само пред хора с минимално или никакво правно образование, които са те зяпнали и те смятат за гуру. Наистина ли реши, че ме дразни примера ти? Дразни ме липсата ти на въображение и това, че ме обиждаш интелектуално като повтаряш по папагалски няколко лафа всеки път, когато те сгащят в ъгъла на стаята по време на спор. Ти не търсиш истината, а го играеш Светата Инквизиция и раздаваш присъди (лъжец, манипулатор, как смееш точно ти да пишеш такива неща, грандиозна измама и други подобни лишени от правота дрънканици). С такъв човек няма как да се дискутира нищо - той си нарежда до гроб това, което си е самовнушил и когато на хората им доскучае от него, той се вижда като победител. Човек, аз мога да решавам и судокута, докато споря с теб - не натоварваш достатъчно мозъка ми, за да си проблем за мен. Въпросът е докога ще те търпят тук преди да се преместиш при братчедите ти. Сега можеш да повториш за милион и осми път, че сме били Литекс и че това било факт, а Ганчев, Бойко и Перукан са затрили футбола точно тази година, а иначе докато влачехме дълговете футболът у нас цъфтеше и дори беше вързал! Така или иначе нямаш нужния капацитет да повишиш нивото на дискусията - не знам защо очаквах да надминеш себе си. :(

Върни се в “ЦСКА”