Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

venom

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот venom » 10 авг 2016 19:15

IND написа:
Red_Neck написа:Пламен Марков:
Целите пред ЦСКА са две и те са пределно ясни - титла и купа. Никога не сме имали по-различни задачи, това са изконните традиции на клуба. Задължително трябва да ги изпълним още този сезон. Няма никакво значение какви са обстоятелствата в българския футбол, ЦСКА няма избор, освен да е на върха. Конкуренцията не ни притеснява.

Не ми харесва подобно изказване ....
Към днешна дата, какви са функциите на Пламен Марков в клуба?

Чак задължително да ги изпълним... по-точно е, че трябва задължително да се стремим да ги изпълним, особено титлата.
Но реално това трябва да са целите всеки сезон за ЦСКА. Ето миналия бяха изпълнени - първи във В група и купа!
Относно купата за мен не е толкова важна - много по-важен е шампионата, но просто миналия сезон нямаше как да го вземем по разбираеми причини.

Ще е добре още от сега да се забравят мантрите, с които лъжат левскарите, че е необходимо време, години... да се гради отбор и т.н. И ние го доказахме - ето миналата година Янев сглоби чисто нов отбор и то не от някакви супер звезди, като го направи да е печеливш и даже да вземе трофей!

Това са правилните цели и те не са непосилни за ЦСКА. Не на всяка цена разбира се, нека се опитат и да дадат всичко от себе си пък ще видим докъде ще им стигнат силите. Един силно изигран сезон, даже и без трофеи, винаги ще бъде оценен положително от феновете. Ще си направим изводите, ще подсилим отбора и догодина пак.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 10 авг 2016 20:05

Оценен ще е от у. ми янко.
Те за това феновете са съгласни да викат за Литекс София. Заради титлите и успехите. Ако не станете шампиони до 3 сезона ще сте супер жалки.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 авг 2016 03:10

Кашчей написа:
soilwork написа:
Целите пред ЦСКА са две и те са пределно ясни - титла и купа. Никога не сме имали по-различни задачи, това са изконните традиции на клуба. Задължително трябва да ги изпълним още този сезон. Няма никакво значение какви са обстоятелствата в българския футбол, ЦСКА няма избор, освен да е на върха. Конкуренцията не ни притеснява.

[center]Спортно -технически директор отговарящ за комуникацията между клуба и БФС,занимаващ се с текущите ,всекидневни въпроси около отбора,стадиона ,школата и т.н[/center]

А Трифон Попов и Стойкас Стоилас какви са?
[center]Трифон е изпълнителен директор-занимава сe с административната работа ,пряко отговарящ на Гриша Ганчев. Стойчо е спортен директор-основната му работа е първият отбор, трансфери и наблюдаване на футболисти за евентуално привличане в ЦСКА ;)[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 11 авг 2016 09:00

Феновете на Литекс София продължават да обясняват,че Земята е плоска.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 авг 2016 09:08

soilwork написа:
Кашчей написа:
soilwork написа:

[center]Спортно -технически директор отговарящ за комуникацията между клуба и БФС,занимаващ се с текущите ,всекидневни въпроси около отбора,стадиона ,школата и т.н[/center]

А Трифон Попов и Стойкас Стоилас какви са?
[center]Трифон е изпълнителен директор-занимава сe с административната работа ,пряко отговарящ на Гриша Ганчев. Стойчо е спортен директор-основната му работа е първият отбор, трансфери и наблюдаване на футболисти за евентуално привличане в ЦСКА ;)[/center]

А това как да го разбираме -
"Не бих искал да коментирам своята роля в клуба. Не го решавам аз този въпрос, така че не ме питайте за това", каза Марков
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 авг 2016 11:18

vaskonti написа:
"Не бих искал да коментирам своята роля в клуба. Не го решавам аз този въпрос, така че не ме питайте за това", каза Марков
[center]Това беше отговор на въпрос в контекста на задаващите се промени в Управителното тяло. Чака се завръщането на Ицо от Америка следващата седмица!![/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 авг 2016 15:20

Alexx написа:Оценен ще е от у. ми янко.
Те за това феновете са съгласни да викат за Литекс София. Заради титлите и успехите. Ако не станете шампиони до 3 сезона ще сте супер жалки.

Вие вече сте,превръщайки се в ренегати :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 11 авг 2016 16:13

Алекс не схваща, че той е от хората, които смятат Земята за плоска. Според нас отборът ни не е умрял, т.е. не сме достигнали края му, защото и да вървиш още, не достигаш края (както е при истинската форма на Земята, ако си позволя да направя сравнение - няма такова нещо като край на Земята, колкото и да вървиш напред), а те (оздравителите и АД-фетишистите) смятат, че има край и са стигнали до него, защото гледат на отбора като на някаква права линия (т.е. при примера със Земята те са на края на Земята и балансират по ръба, че да не се изтърсят в Космоса). Та кой смята Земята и всичко в този живот за плоско? Точно в техен стил е - не знам защо го натрапват на нас щом пасва идеално на начина им на мислене и е повече от естествено продължение на напъните им да уморят ЦСКА. На мен никога не би ми хрумнало, че Земята е плоска, но като чета тях сигурно и Слънцето е плоско, и Юпитер, и дори балоните с въздух или хелий.

Глупостта с Литекс София ще я подмина - ние сме Литекс София толкова, колкото Левски София са Лестър (нали така му се искаше на Желязков). Ако зависеше от хорското мнение, и идея си нямате кой отбор как щеше да се казва според мен. Нека си говори! Всички знаем кой ще се смее последен в тази история. :Д
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 авг 2016 20:08

Да, вие сте Литекс София, това е факт и го има черно на бяло. Колкото и да се опитвате да лъжете, всичко си е документирано.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 12 авг 2016 11:19

Както е "документирано", че Ганчев фалирал умишлено ЦСКА, който иначе щеше да се оправи, а Титаните и Лупи са невинни, нали? Божков пък въобще не повлия на случилото се през последната година. Паслар и до тоалетната ходи след разрешение от Ганчев, което ти чуваш, ама не чрез СРС-та. Тънки стени, пущинята! Ще предложа да сложат един плакат в твоя чест на следващия мач: нещо като "Не мрази - това убива само теб, а на другия въобще не влияе!" :)
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Върни се в “ЦСКА”