някой ако знае испански може да преведе в общи линии.
ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014
ето документален филм на испанската телевизия за Съни
http://www.youtube.com/watch?v=YBsur6DDf6g
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- Red Warrior
- Контакти:
Ръководството на ЦСКА успя да се спаси от ново съдебно дело срещу тима. "Армейците" съобщиха, че са се споразумели с македонския нападател Християн Кировски и договорът му е прекратен по взаимно съгласие. В края на миналата година ненужният на "Българска армия" футболист обяви, че е готов да си тръгне срещу компенсация, тъй като до края на контракта му остават 1,5 години. След проведени разговори "червените" все пак са успели да склонят 28-годишния нападател да се раздели с клуба без излишни драми. Ето какво пише на сайта на ЦСКА: Армейци, македонският нападател Християн Кировски разтрогна договора си по взаимно съгласие с ЦСКА София. Всички в Клуба му желаем лични и професионални успехи.
"Sportal"
Добре, добре, освободихме се от още един некадърник. Поредното доказателство, че с анонимници трябва да подписваме за 6 месеца+.
"Sportal"
Добре, добре, освободихме се от още един некадърник. Поредното доказателство, че с анонимници трябва да подписваме за 6 месеца+.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Ръководството на ЦСКА успя да се спаси от ново съдебно дело срещу тима. "Армейците" съобщиха, че са се споразумели с македонския нападател Християн Кировски и договорът му е прекратен по взаимно съгласие. В края на миналата година ненужният на "Българска армия" футболист обяви, че е готов да си тръгне срещу компенсация, тъй като до края на контракта му остават 1,5 години. След проведени разговори "червените" все пак са успели да склонят 28-годишния нападател да се раздели с клуба без излишни драми. Ето какво пише на сайта на ЦСКА: Армейци, македонският нападател Християн Кировски разтрогна договора си по взаимно съгласие с ЦСКА София. Всички в Клуба му желаем лични и професионални успехи.
"Sportal"
...в ЦСКА се работи по-рационално, спрямо последните 5 години, с ведър тон и европейски манталитет. Щом ръководителите ни успяват по такъв начин да се разделят с ненужни футболисти това може само да ни радва и говори за техния професионализъм, за отдадеността към работата им.
- Logical person
- Контакти:
Red Warrior написа:Ръководството на ЦСКА успя да се спаси от ново съдебно дело срещу тима. "Армейците" съобщиха, че са се споразумели с македонския нападател Християн Кировски и договорът му е прекратен по взаимно съгласие. В края на миналата година ненужният на "Българска армия" футболист обяви, че е готов да си тръгне срещу компенсация, тъй като до края на контракта му остават 1,5 години. След проведени разговори "червените" все пак са успели да склонят 28-годишния нападател да се раздели с клуба без излишни драми. Ето какво пише на сайта на ЦСКА: Армейци, македонският нападател Християн Кировски разтрогна договора си по взаимно съгласие с ЦСКА София. Всички в Клуба му желаем лични и професионални успехи.
"Sportal"
Ако анонимника не е съгласен на 6 месечен договор и настоява за по-дълъг период. А ние 2 дни преди шампионата сме с под 10 човека отбор, какъв избор имаме. Пак добре се отървахме с лятната селекция, някой се оказаха добри, а с другите за сега няма излишни драми при разтрогването.
donDiego написа:http://topsport.ibox.bg/news/id_767138299
Заради този "мат'рял" вече съм твърдо зад Стойчо. Вместо да зададат въпроси към Тонев и Батков, как се финансира Левски, какви задължения има отбора им, какви неустойки имат да изплащат, какви бонуси са изплатили на играчи и треньори за униженията в ШЛ преди 6-7 години, седнали да задават на Стойчо въпроси, които нямат отношение към това, което се случва с ЦСКА към момента, а са лични неща, на които , ако не отговори (което е твърде вероятно, освен ако не е решил да публикува части от автобиографията си) те ще го емнат , че мълчанието е знак на съгласие и т.н. Кирков и приятели да го духат , това имам да им кажа
Tакааа, нещо доста интересно ми се случи днес.
По повод постнатата статия от ДонДиего от топспорт, отностно въпросите към СМ по-рано днес, си направих акаунт в gmail с името fancska и изпратих mail на
автора на статията, като очаквах поне някакъв отговор. Какво се случва по-късно днес се питате (или не)? Опитвам се да си вляза отново в акаунта и Греда! Грешна парола, като няма как да е грешна, при положение, че я имам написана пред мен. При опит да я ресторна, ме препраща към някакви руски боклуци.
Та така, вЕрвайте им на "журналята".
- Red Warrior
- Контакти:
Logical person написа:Red Warrior написа:Ръководството на ЦСКА успя да се спаси от ново съдебно дело срещу тима. "Армейците" съобщиха, че са се споразумели с македонския нападател Християн Кировски и договорът му е прекратен по взаимно съгласие. В края на миналата година ненужният на "Българска армия" футболист обяви, че е готов да си тръгне срещу компенсация, тъй като до края на контракта му остават 1,5 години. След проведени разговори "червените" все пак са успели да склонят 28-годишния нападател да се раздели с клуба без излишни драми. Ето какво пише на сайта на ЦСКА: Армейци, македонският нападател Християн Кировски разтрогна договора си по взаимно съгласие с ЦСКА София. Всички в Клуба му желаем лични и професионални успехи.
"Sportal"
Ако анонимника не е съгласен на 6 месечен договор и настоява за по-дълъг период. А ние 2 дни преди шампионата сме с под 10 човека отбор, какъв избор имаме. Пак добре се отървахме с лятната селекция, някой се оказаха добри, а с другите за сега няма излишни драми при разтрогването.
Така е. Лятната селекция беше направена в ненормални и екстремни условия. Оттук нататък обаче, трябва много да внимаваме. Малко ме притеснява 2,5 годишния договор на Съни. Дано ръководството е сигурно в качествата му, че иначе лишо. Иначе на доказани футболисти с качества няма нищо лошо да се предлагат дългосрочни договори, но такива няма да можем да привличаме докато не се стабилизира клубът.
- Red Warrior
- Контакти:
Интересно ми е какво мислите за възможността, ако не успеем да привлечем класен център-нападател, да изпробваме Чочката на тази позиция? Има ръст, техника и голов нюх. Следил съм го като влиза в наказателното поле и има много добро пласиране, търси топката. Играе добре и с глава. След като разполагаме вече с толкова много халфове, може да го пробваме, ако не намерим читав таран. Как мислите?
Последна промяна от Red Warrior на 07 яну 2014 18:19, променено общо 1 път.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Keep calm! Скоро журналята ще започнат да ни уважават на сила.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=00utR5MRPoA[/youtube]
Четете Проспорт, никой не ви кара да отваряте на крум сайта, ясен тошев - зализания и т.н. Проспорт са най-близки до ЦСКА в момента.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=00utR5MRPoA[/youtube]
Четете Проспорт, никой не ви кара да отваряте на крум сайта, ясен тошев - зализания и т.н. Проспорт са най-близки до ЦСКА в момента.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Red Warrior написа:Интересно ми е какво мислите за възможността, ако не успеем да привлечем класен център-нападател, да изпробваме Чочката на тази позиция? Има ръст, техника и голов нюх. Следил съм го като влиза в наказателното поле и има много добро пласиране, търси топката. Играе добре и с глава. След като разполагаме вече с толкова много халфове, може да го пробваме, ако не намерим читатв таран. Как мислите?
На мен все ми се иска в атака да имаме бърз и напорист футболист, който да търси празните пространства, да се връща малко по-назад, да потърси двойното подаване. Чочев за т.нар. Таргетмен или Таран е доста добър избор.
Мисля, че Долапчиев трябва да си затяга връзките на обувките, щото тая година ще бъде неговата - то не го хвалиха в школата, то не са надежди и очаквания. Да няма после реване, що така станало, а не иначе. Отдава му се възможност точно за неговия пост да има малка конкуренция, освен ако не случим на някакъв уникален голмайстор, което е малко вероятно.
Кировски прекрати договора си с ЦСКА

Проспорт.бг са големи!

Проспорт.бг са големи!