IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Мнениеот шивача » 20 окт 2012 21:21

ОщеОтДете написа:А бе, тия чист гол май са ни отменили? Лелеле какво положения изпуснаха накрая... направо изтръпнах, а иначе и ние сме изпуснали много... важното е, че на трибуните ги смачкахме!

за пореден път се убеждавам, че феновете на Левски са без гласни струни-отварят устата и само на миризма го докарват, а въздуха не помръдва
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 окт 2012 21:22

шивача написа:томми, съдията яко ви подпираше, но тактиката на Стойчо и великата ни публика ви сгази като мишки :idea:
Стойчо как си ги храни, не е истина.....сто години да играят срещу него, 100 ще ги кърти :mrgreen:

Абе и вие играхте Ганкиното на бос крак, ама за вас тази игра може да се приеме за добра, защото все пак сте пред закриване. Аз нещо не можах да видя тактика нито от Стойчо, нито от Илиан. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2012 21:24

Tommi написа:
шивача написа:томми, съдията яко ви подпираше, но тактиката на Стойчо и великата ни публика ви сгази като мишки :idea:
Стойчо как си ги храни, не е истина.....сто години да играят срещу него, 100 ще ги кърти :mrgreen:

Абе и вие играхте Ганкиното на бос крак, ама за вас тази игра може да се приеме за добра, защото все пак сте пред закриване. Аз нещо не можах да видя тактика нито от Стойчо, нито от Илиан. ;)

На 20.12. 2012 ни закрихте, а! :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 20 окт 2012 21:25

we are the champions написа:
ОщеОтДете написа:Тъй като бях на мача... кажете сега, кой кого надвика? Или кой кого надигра!? Всичките ми приятели ми казаха, че сме надвикали тези отсреща, и че сме ги надиграли тотално. Видя ли мачът качен някъде го свалям моментално, а ако някой знае къде е качен, да дава линк, моля Ви!

човек само сектор Г се чуваше, и по едно време се чуваше да ви е*а майката незнам от кой сектор беше.

от Г идваше :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 окт 2012 21:27

Tommi написа:

:lol:
Томми, ние сме пред откриване :) но мен ме изкефи, че Гаджев игра, съдията ви подпираше, публиката-не, а Стойчо си ви сложи на оная си работа, отново :mrgreen: иначе всички играят ганкиното, като изключа Лудогорец

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 окт 2012 21:30

magichko написа:
we are the champions написа:
ОщеОтДете написа:Тъй като бях на мача... кажете сега, кой кого надвика? Или кой кого надигра!? Всичките ми приятели ми казаха, че сме надвикали тези отсреща, и че сме ги надиграли тотално. Видя ли мачът качен някъде го свалям моментално, а ако някой знае къде е качен, да дава линк, моля Ви!

човек само сектор Г се чуваше, и по едно време се чуваше да ви е*а майката незнам от кой сектор беше.

от Г идваше :)

браво на сектор Г, направо ги размазаха, имах чувството, че в Б има проснато пране, ни мърда, ни диша, ни стон.умрела работа

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 20 окт 2012 21:31

шивача написа:
томми, съдията яко ви подпираше, но тактиката на Стойчо и великата ни публика ви сгази като мишки :idea:

Видяхме го Тройче пролетис как ни "изкърти"- бояджията Ясен го би, и с осем точки три кръга преди края,завърши втори :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 20 окт 2012 21:32

браво на сектор Г, направо ги размазаха, имах чувството, че в Б има проснато пране, ни мърда, ни диша, ни стон.умрела работа[/quote]

нека се взема впредвид и факта , че бяха повече ! но така е още по сладко не става само с пари.. трябва и сърце и душа за тая работа !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 окт 2012 21:34

[offtopic]как така няма 100 теми с оставката на Илиян, тоньо, моньо и Гаджев-вън????? а аз чаках апокалипсис, явно освен на трибуните и у форумът нема "живи" левсдкари!?[/offtopic]

Серж Нюанджи е един от малкото красиви негри :lol:

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 20 окт 2012 21:36

шивача написа:[offtopic]как така няма 100 теми с оставката на Илиян, тоньо, моньо и Гаджев-вън????? а аз чаках апокалипсис, явно освен на трибуните и у форумът нема "живи" левсдкари!?[/offtopic]

Серж Нюанджи е един от малкото красиви негри :lol:

самозакриха се :)

Върни се в “ЦСКА”