А ти откъде знаеш тогава, че всичко това е незаконно? Защото в медиите го пише и някои хора са казали така? Още не съм видял нито един от вас да цитира закон, който е нарушен и конкретен член, алинея. Реве се за пари, които предстои да бъдат платени, защото някои медии и лица заявиха, че няма да бъдат платени. За ФК Лупи се повтаряше каквото казаха медиите макар да беше обяснено в интервю, че документът е подхвърлен сред други и Паслар е сглупил да го подпише без да го прегледа добре, а адвокатът си е свършил работата (носил е документите) машинално? Е, нали не вярвахме сляпо на медиите, но щом те умишлено пропуснаха да надуят мегафона за този факт, ФК Лупи стана "Пъклен план на злото жуже"? Тук редовно борите другите с медийни аргументи, но когато аз го направя, внезапно "така пише по медиите и ти кълвеш"? Правя това, което и вие - щом при вас е валиден аргумент, значи и при мен е. Е, прав ли съм или и аз, и вие кълвем на медийни лъжи? Средно положение няма!

Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!