Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 30 май 2016 11:09

Изображение

Най-запаметяващи се сезон в историята на ЦСКА!
Всеки миг прекаран с вас беше удоволствие, момчета!
БЪЛГАРСКИТЕ ВЕЛИКАНИ!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 30 май 2016 11:31

Шест години без пари по пътя на мъченичеството. Сашо Попов е толкова слаб, че вече не хвърля сянка. Но волейболният ЦСКА е жив, върна си дълговете към държавата и продължава напред. През 2011 г. Попов беше изправен пред избор - да фалира клуба, за да се отърве от задълженията, или да тръгне по трудния път на оздравяването. Избра второто с ясното съзнание, че ЦСКА е само един - не е нито в Подгумер, нито в Равно поле. Всеки знае къде е. Ментета много, въпросът е да спасиш оригинала. Просто бившият волейболист отказа да е част от подмяната. Не изневери нито на собствените си ценности, нито на ЦСКА - защото четирите свещени букви сами по себе си са ценност.
Наричат Сашо Попов сър Алекс на волейбола заради 36-те му години в ЦСКА. Сравняват го със светеца Иван Рилски заради отшелническата отдаденост на каузата "ЦСКА".
Истината е, че той е едно кораво софийско момче с мисия. Успя да спаси любимия си клуб и това го превърна в знаме на"червената" общност. След дългите години на кражби и безумие във футбола Сектор "Г" започна да припознава волейболния клуб като единствения носител на автентичния армейски дух. И феновете влизат в малката зала на 4-ти километър като в храм.

Това е една част от интервюто на Сашо Попов, което не случайно публикуваме. От новия сезон ще се посещават сериозно волейболните срещи на отбора, както и тези от евротурнирите, в които предполагам вече знаете ЦСКА ще вземе участие.Планираме също и организирани екскурзии на мачовете в чужбина.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 май 2016 11:52

Много "цесекари" не могат да му стъпят и на малкия пръст на Сашо Попов. Наистина велик човек.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 юни 2016 21:09

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uZ9LIuqeWX8[/youtube]

Хегемона на българския клубен футбол... преди, сега, завинаги!
ЦСКА СОФИЯ!
[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

ОБЕДИНЕНИЕ ЗА ЦСКА!

Мнениеот Teo » 13 юни 2016 21:21

Каквото и да се каже останах без думи възможно ли е това наистина да се случа?
С хора които съм делял сектора, обикаляли сме навсякъде в България да ги гледам как се хранят на майки, да се наричат с думи непосилни тука да ги спомена.
Не го приемам за нормално и няма повече да го гледам. Изпитвам болка да гледам как братята ми се плюват по-между си и се наричат с какви ли не мръсни думи по ФВ, сайтове, форуми и т.н,
Брат за брата? Това се пееше в една наша скорошна песен? Дали е така?! Нима забравихме всичко толкова бързо? Нима даваме повод на радост и гордост на юг за една жалка пасмина роги да изпадат в екстаз? Мачкани сме от всички страни през всичките 68 години, но никога досега не сме разбивали това, което ни е правило различни от останалите - нашата червена общност!
Общността ни е разбита и унизена, нападани сме отвсякъде, а за капак се изяждаме отвътре ние самите. Повече не мога да гледам такова нещо! Ако вие можете, аз не мога!
место да покажем на всички онези бандити, че ние сме различни от всички останали и да останем заедно докрай... то стана така, че просто не виждам как отново можем да бъдем това, което бяхме!
Позволи се да ни разбият, позволи се да ни разделят, позволи се да ни мачкат, позволи се да се самоизяждане.
Аз не гоня лични интереси, аз обичам ЦСКА! Този в които дядо ми е влюбил, този в които баща се е влюбил!
Никога не съм нападал остро брат от сектора и никога няма да го направя. Винаги съм искал да сме едно цяло и да сме силни както бяхме през цялата изминала година и събрахме още съмишленици по нашия път за каузата наречена ЦСКА, но след днес преустановявам присъствието си на Армията и спирам да се интересувам от помията наречена БГ футбол.
Единствено само от истинската си любов не мога да избягам наречена ЦСКА. Ще си я нося до гроб.
А онези всички от последните 10 години които доведоха ЦСКА до това положение да се самоизяждаме феновете на ЦСКА - бог забавя, но не забравя!
Живейте със здраве!

[offtopic]@ Оставам! Обръщението беше написано под силно емоция : /... сега вече го коригирах малко :idea:[/offtopic]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 юли 2016 11:29

[center] ЦСКА представя спонсора си срещу Славия[/center] ЦСКА ще представи новия си червен екип в мача със Славия в петък, когато стартира новият шампионат. Двубоят е на стадион „Българска армия” от 21.15 часа. [center]Изображение[/center] В клуба очакват на фланелките да бъде поставено логото на генералния спонсор. Преговорите с компанията се намират на финалната права и от „Армията” заявиха, че през тази седмица би трябвало да има официална договорка по този въпрос.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 юли 2016 11:32

Легендарният голмайстор Петър Жеков вече няма съмнения кой е истинският ЦСКА. Той е останал впечатлен от подкрепата на феновете по време на контролата с Удинезе. [center]Изображение[/center] „10 000 на трибуните сложиха точка на всякакви спорове. Няма нужда от втори ЦСКА в регионалната група. Стига сме ги дъвкали тези глупости. Не вярвам да издържат край аерогарата и до Нова година. Футбол не се прави от въздуха, а до момента оттам говорят само общи приказки“

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 26 юли 2016 11:56

Това не е ли темата за фалиралото "кирливо АД"? :? :?
Трябва да си направите нова тема за ЦСКА-София - вече дали ще е магия, дали друго :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 юли 2016 12:22

JackPackage написа:Това не е ли темата за фалиралото "кирливо АД"? :? :?
Трябва да си направите нова тема за ЦСКА-София - вече дали ще е магия, дали друго :roll: :?
[center]Това е темата за ЦСКА....няма нов,няма стар. АД-та не ме интересуват! Темата за Възраждането се изчерпа,така че скоро всички истински цесекари ще се преместят тук ![/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 юли 2016 12:27

[center]Стойчо Атанасов: ЦСКА е най-високото стъпало в България[/center] [center]Изображение[/center] "По-опитните момчета ми помагат доста, а и не само те. Целта ми е всеки ден да раста и да се вписвам все по-добре в обстановката. ЦСКА е най-високото ниво, което можеш да достигнеш в България. Мисля, че съм на правилното място за развитие", заяви Атанасов.

Върни се в “ЦСКА”