Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Как му е фейсбука на Тео за да го френдна ? 

- CSKA_1948_
- Контакти:
Skruky написа:[offtopic]Акаунта ми (Тео) е бан до 26 май.
Просто омразата ми към онези винаги ми е носила проблеми, но какво се прави, няма как да се променя!![]()
Аз както винаги спазвам правилата и няма да пиша дотогава!
Така, че които има нещо да ми пише не на ЛС тук, а във ФБ.
Искам Голеадор да пусне темата за ФИНАЛА!
Весели празници и само ЦСКА СОФИЯ!
КУПАТА Е НАША![/offtopic]
[offtopic]@ Бан до 26-ти е жестоко ......
Ако ударим Монтана на 24-и, кой ще пише поздравителна реч на пияна глава?

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
НА СВОБОДА!! Амнистия!!!! САМО ЦСКА СОФИЯ!!!!
Купата е наша момчета!!!!

-
- Контакти:
Teo написа:НА СВОБОДА!! Амнистия!!!! САМО ЦСКА СОФИЯ!!!!
За добро поведение ли или даде рушвет?
petko.h.markov написа:Teo написа:НА СВОБОДА!! Амнистия!!!! САМО ЦСКА СОФИЯ!!!!
За добро поведение ли или даде рушвет?
Нито едно от двете.

Вечно да си втори...
Рефренът го знаят всички. И левскари, и цесекари. Скандира го сектор „Г”. С основание го скандира, защото фактите показват следното. Тази година „сините” финишираха за 24-и път на второто място в българското първенство. Което си е своеобразен рекорд на Левски, който тези дни беше подобрен.
Всъщност, ако погледнем по-подробно на статистиката, ще видим, че вторите места на „сините” са повечко – 32.
27 от тях са от съществуването на „А” група до днес (т.е. от 1948 година досега). Тимът от „Герена” обаче има 5 загубени финала преди това, когато първенството ни се играе по елиминационна система.
По-тъжното обаче е, че Левски от 2009 година насам няма не само спечелена шампионска титла, но и каквато и да е било купа. Това са цели 7 години. Предишният продължителен сух период на „Герена” е от 1959 (когато печелят Купата на Съветската армия) до 1965 (когато стават шампиони).
Колко хубав е деня само!

RockSeeker написа:Teo написа:http://bulgarian-football.com/kupa-na-bulgaria.html#4
Съгласен съм.
Това гледаме за достоверен източник.
Ако пише 30 000 или повече хиляди аз печеля... всичко по-малко от това число ти
Ох... как ми се е допило водчица с количка![]()
Надявам се да пиеш тогава!Ако искаш погледни изложените от мен примери за неточности в този сайт и прецени дали това или Делянски и Васконти - за мен и двете са ок!
Слагаме ли го в подписите до 25ти Май? хаха
Добре, имаме сделка значи. Има го черно на бяло тука. Ем.. до след 25 май.

Ръководството на ПФЛ обяви официално, че до този момент са продадени над 30 хиляди билета за финала за Купата на България. ЦСКА и Монтана ще спорят за отличието на 24 май. Мачът е на стадион "Васил Левски" от 20:00 часа.
Ето какво съобщават от ПФЛ:
Уважаеми колеги,
Бихме желали да информираме всички желаещи да посетят финалния мач на турнира за Купата на България, че в продажба са единични бройки билети от върнати заяви за сектор "А" на стадион "Васил Левски".
Билетите за секторите "Г" и "В" са изчерпани, а вече над тредесет хиляди души са осигурили своето място на мача Монтана - ЦСКА от 20 часа на 24 май 2016 г. Призоваваме всички приятели на футбола, които още не са успели да се снабдят с билет, да направят това в предстоящите работни дни чрез над хиляда точки в системата на EVENTIM.
Опа... ще се черпи

@ Бас никога не губя! Може да се ловя рядко, ама съм съм 100% сигурен, че ще спечеля.

То това беше ясно като бял ден
Може да има тука-там празно на ниските места в "А" и "Б" , иначе ще е мазало - около 35 хил. очаквам да сме 

Леевски, оле

boabbb написа:То това беше ясно като бял денМоже да има тука-там празно на ниските места в "А" и "Б" , иначе ще е мазало - около 35 хил. очаквам да сме
Б според мен няма да е пълен освен лъвчето от към В... просто на Армейците не им се ходи във вонящ на добитък сектор