Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот ЕМИЛ » 30 апр 2016 08:45

Как му е фейсбука на Тео за да го френдна ? :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 май 2016 16:09

Skruky написа:[offtopic]Акаунта ми (Тео) е бан до 26 май.
Просто омразата ми към онези винаги ми е носила проблеми, но какво се прави, няма как да се променя! :lol:
Аз както винаги спазвам правилата и няма да пиша дотогава!
Така, че които има нещо да ми пише не на ЛС тук, а във ФБ.
Искам Голеадор да пусне темата за ФИНАЛА!
Весели празници и само ЦСКА СОФИЯ!
КУПАТА Е НАША![/offtopic]

[offtopic]@ Бан до 26-ти е жестоко ......
Ако ударим Монтана на 24-и, кой ще пише поздравителна реч на пияна глава? ;)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 май 2016 21:20

НА СВОБОДА!! Амнистия!!!! САМО ЦСКА СОФИЯ!!!!
Купата е наша момчета!!!!
:)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 май 2016 18:56

Teo написа:НА СВОБОДА!! Амнистия!!!! САМО ЦСКА СОФИЯ!!!!

За добро поведение ли или даде рушвет?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 май 2016 19:06

petko.h.markov написа:
Teo написа:НА СВОБОДА!! Амнистия!!!! САМО ЦСКА СОФИЯ!!!!

За добро поведение ли или даде рушвет?

Нито едно от двете. :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 май 2016 11:20

Вечно да си втори...

Рефренът го знаят всички. И левскари, и цесекари. Скандира го сектор „Г”. С основание го скандира, защото фактите показват следното. Тази година „сините” финишираха за 24-и път на второто място в българското първенство. Което си е своеобразен рекорд на Левски, който тези дни беше подобрен.

Всъщност, ако погледнем по-подробно на статистиката, ще видим, че вторите места на „сините” са повечко – 32.

27 от тях са от съществуването на „А” група до днес (т.е. от 1948 година досега). Тимът от „Герена” обаче има 5 загубени финала преди това, когато първенството ни се играе по елиминационна система.

По-тъжното обаче е, че Левски от 2009 година насам няма не само спечелена шампионска титла, но и каквато и да е било купа. Това са цели 7 години. Предишният продължителен сух период на „Герена” е от 1959 (когато печелят Купата на Съветската армия) до 1965 (когато стават шампиони).

Колко хубав е деня само! 8-)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 май 2016 17:23

RockSeeker написа:
Teo написа:http://bulgarian-football.com/kupa-na-bulgaria.html#4

Съгласен съм.
Това гледаме за достоверен източник.
Ако пише 30 000 или повече хиляди аз печеля... всичко по-малко от това число ти :lol:
Ох... как ми се е допило водчица с количка :idea: :lol:

Надявам се да пиеш тогава! ;) Ако искаш погледни изложените от мен примери за неточности в този сайт и прецени дали това или Делянски и Васконти - за мен и двете са ок! :) Слагаме ли го в подписите до 25ти Май? хаха ;)

Добре, имаме сделка значи. Има го черно на бяло тука. Ем.. до след 25 май. 8-)

Ръководството на ПФЛ обяви официално, че до този момент са продадени над 30 хиляди билета за финала за Купата на България. ЦСКА и Монтана ще спорят за отличието на 24 май. Мачът е на стадион "Васил Левски" от 20:00 часа.

Ето какво съобщават от ПФЛ:

Уважаеми колеги,

Бихме желали да информираме всички желаещи да посетят финалния мач на турнира за Купата на България, че в продажба са единични бройки билети от върнати заяви за сектор "А" на стадион "Васил Левски".

Билетите за секторите "Г" и "В" са изчерпани, а вече над тредесет хиляди души са осигурили своето място на мача Монтана - ЦСКА от 20 часа на 24 май 2016 г. Призоваваме всички приятели на футбола, които още не са успели да се снабдят с билет, да направят това в предстоящите работни дни чрез над хиляда точки в системата на EVENTIM.

Опа... ще се черпи :idea: 8-)
@ Бас никога не губя! Може да се ловя рядко, ама съм съм 100% сигурен, че ще спечеля. :idea:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 май 2016 09:32

То това беше ясно като бял ден :lol: Може да има тука-там празно на ниските места в "А" и "Б" , иначе ще е мазало - около 35 хил. очаквам да сме 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 май 2016 10:27

boabbb написа:То това беше ясно като бял ден :lol: Може да има тука-там празно на ниските места в "А" и "Б" , иначе ще е мазало - около 35 хил. очаквам да сме 8-)

Б според мен няма да е пълен освен лъвчето от към В... просто на Армейците не им се ходи във вонящ на добитък сектор :idea: :lol:

Върни се в “ЦСКА”