Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот TristaNNN » 30 мар 2014 22:17

onegavon написа:..

Те и вашите май карат по тая линия, ама има време тепърва ще ви гледаме сеира.
Относно кампанията има индикации ,че няма да се провали.Това не е Казанската афера с Артур да те ощипят с 200 000 евро и да пищиш ,че гърнетата са те нагласили.

Остави нашите настрана и си вземи една проста народна поука-не реви на чужди гробища. Темата тук е "Колко акциЙ сте готови да ...". Любезно те подпитах как виждаш развитието на продажбите до момента, даже реших, още по-любезно, да не го играя саркастично и провокативно. Също така те запитах на какво лежат надеждите ти, че българите в чужбина ще скокнат да си прелеят кървавите гурбетчийски пари в това начинание :?: Това е темата тук и това се дискутира, а за Казанската афера имаше теми бол.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 мар 2014 22:19

sin4ec написа:
vaskonti написа:
sin4ec написа:
мемнто написа:Ти не се притеснявай.

Не се притеснявам. За нас кандидати има, за вас-Лупи!

Разбира се, направо едвам удържате опашката от кандидати - кой от кой по-уважаван и авторитетен. :mrgreen:
Как мислиш, дали Лупи има достатъчно пари за да плаща редовно заплати вече 8 месеца, както и да покрие не малко дългове? Ако има, каква точно схема за гепене е измислил, за да избие всичко дадено до момента?

Лупи нищо не е покрил, нито е платил. Няма и да плати.

Ц, не позна. В момента няма забавени заплати, включително на служителите на клуба. Даже и на чистачката. А за покриването на дългове, питай Иван Иванов, Делев, Камбуров.... Та на тоя фон, дали Лупи има толкова пари и от къде ще открадне за да си ги избие? Говоря за избиване, а за прилична печалба няма да те питам, че съвсем ще се зачудиш какво да отговориш.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 мар 2014 22:20

TristaNNN написа:

Относно кампанията има индикации ,че няма да се провали.Това не е Казанската афера с Артур да те ощипят с 200 000 евро и да пищиш ,че гърнетата са те нагласили.

Остави нашите настрана и си вземи една проста народна поука-не реви на чужди гробища. Темата тук е "Колко акциЙ сте готови да ...". Любезно те подпитах как виждаш развитието на продажбите до момента, даже реших, още по-любезно, да не го играя саркастично и провокативно. Също така те запитах на какво лежат надеждите ти, че българите в чужбина ще скокнат да си прелеят кървавите гурбетчийски пари в това начинание :?: Това е темата тук и това се дискутира, а за Казанската афера имаше теми бол.

Продажбите до момента не значат нищо. Изчакай края на емисията и тогава заповядай пак да обсъдим нещата.
[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 мар 2014 22:27

vaskonti написа:Продажбите до момента не значат нищо. Изчакай края на емисията и тогава заповядай пак да обсъдим нещата.

Е как така не значат нищо? Ти направо ме разби :lol: Може и да греша де, но успешния край на емисията не зависи ли от продажбите до момента, и по-точно от продажбите към датата X?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 мар 2014 22:31

TristaNNN написа:
vaskonti написа:Продажбите до момента не значат нищо. Изчакай края на емисията и тогава заповядай пак да обсъдим нещата.

Е как така не значат нищо? Ти направо ме разби :lol: Може и да греша де, но успешния край на емисията не зависи ли от продажбите до момента, и по-точно от продажбите към датата X?

Успешният край не зависи от продажбите към дата 30,03,2014. Ако така си разбрал нещата, трябва да ти кажа, че сериозно си се объркал.
[/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 30 мар 2014 22:39

TristaNNN написа:

Просто правя паралел, а ти не ми дръж тон и не ми давай наклон на .....Не си модератор нито никакъв!Написал съм индикации не надежди и нямам намерение да изпадам в подробности.Както вече ви написа колегата .Потрайте малко и после си режете вените.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 30 мар 2014 22:40

TristaNNN написа:

Колега,много хора чакат да вземем лиценза и тогава да си купят акции." Пилците се броят на есен"
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
мемнто

Мнениеот мемнто » 30 мар 2014 22:50

sin4ec написа:
мемнто написа:Ти не се притеснявай.

Не се притеснявам. За нас кандидати има, за вас-Лупи!

Кои са ви кандидатите бре?
Ако можеш да ми отговориш? :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 мар 2014 22:50

Да не говорим за Левски, а да сме писали по темата. ОК
Аз поглеждам към заглавието и виждам въпрос - е, 19 март вече мина, а въпросът е колко ще си купите на въпросния ден.
Всичко друго е спам по темата. :lol:

Потребителски аватар
мемнто

Мнениеот мемнто » 30 мар 2014 22:53

По-добре да и ударят катанеца! Да не се изкушават, не за друго. :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”