IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Мнениеот Old_death » 20 окт 2012 20:55

we are the champions написа:Каде сте бе синитеееее
[offtopic]сипи по едно[/offtopic]

Ближат си раните ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 20 окт 2012 20:59

Добър мач за Стойчо от тактическа гледна точка. Надигра Илиев. Лукас Саша, Мишо Венков и Нюаджи бяха над всички. След това Апостол Попов, Крачунов и донякъде Тошко. Бандата имах чувството че е продал мача. Присо до финалната фаза добре, после кошмар. Сержиньо слаб, Пакурар и Тасио играха малко. Анисе игра с желание но не беше ефективен. От сините няма какво да коментираме, само публиката им се справи, макар пак да ги надвикахме с "да ви е.а майката" :) ... Чудя се кога ли ще се усетят кви идиоти са при това скандиране? Съдията първото полувреме беше тотална щета, свиреше фаулове за тях за дишане във врата, накъса и изнерви играта, спести картони за пелето и йорданов, мюлдер можеше и да го изгони, както и старокин. Същото важи и за Бандата. Жалко че Офанзива не си направиха хореото, макар че това на сините беше доста зле като за 8 000 лв, явно бая голяма част от тия пари са потънали някъде, ама това си е техен проблем. Надвикахме ги в по-голямата част от мача, макар сектор Г за пореден път не се напълни? Време е тарторите на агитките и разните фракции да вземат да си го премерят и сектора да се обедини, а не сега половината да ходят по другите сектори.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 окт 2012 21:01

Red_Pride написа:
Tommi написа:Не знам защо не сте доволни от съдията. Спести един картон на Пелето в началото, но другите отсъждания бяха точни. Сега бихте и не ви трябват оправдания, но вие пак си търсите някакви конспирации и подпирания на Левски.

Старокин за какъв картон беше?Засадата на Венков?

За такъв, какъвто получи. В първия момент и на мен ми се стори за червен, но на повторението се вижда, че е за жълт. Засадата като че ли я няма, но това не е грешка на главния съдия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 20 окт 2012 21:05

3 години да бяхме играли ,нямаше как да ни вкарат гол .Толкова беззъб отбор не бях гледал скоро.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 20 окт 2012 21:07

percival написа:3 години да бяхме играли ,нямаше как да ни вкарат гол .Толкова беззъб отбор не бях гледал скоро.

+111111
[offtopic]Aй наздраве/offtopic]
Последна промяна от we are the champions на 20 окт 2012 21:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 окт 2012 21:08

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ай честито
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 окт 2012 21:12

Tommi написа:
Red_Pride написа:
Tommi написа:Не знам защо не сте доволни от съдията. Спести един картон на Пелето в началото, но другите отсъждания бяха точни. Сега бихте и не ви трябват оправдания, но вие пак си търсите някакви конспирации и подпирания на Левски.

Старокин за какъв картон беше?Засадата на Венков?

За такъв, какъвто получи. В първия момент и на мен ми се стори за червен, но на повторението се вижда, че е за жълт. Засадата като че ли я няма, но това не е грешка на главния съдия.

томми, съдията яко ви подпираше, но тактиката на Стойчо и великата ни публика ви сгази като мишки :idea:
Стойчо как си ги храни, не е истина.....сто години да играят срещу него, 100 ще ги кърти :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 20 окт 2012 21:15

Тъй като бях на мача... кажете сега, кой кого надвика? Или кой кого надигра!? Всичките ми приятели ми казаха, че сме надвикали тези отсреща, и че сме ги надиграли тотално. Видя ли мачът качен някъде го свалям моментално, а ако някой знае къде е качен, да дава линк, моля Ви!

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 20 окт 2012 21:18

А бе, тия чист гол май са ни отменили? Лелеле какво положения изпуснаха накрая... направо изтръпнах, а иначе и ние сме изпуснали много... важното е, че на трибуните ги смачкахме!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 20 окт 2012 21:19

ОщеОтДете написа:Тъй като бях на мача... кажете сега, кой кого надвика? Или кой кого надигра!? Всичките ми приятели ми казаха, че сме надвикали тези отсреща, и че сме ги надиграли тотално. Видя ли мачът качен някъде го свалям моментално, а ако някой знае къде е качен, да дава линк, моля Ви!

човек само сектор Г се чуваше, и по едно време се чуваше да ви е*а майката незнам от кой сектор беше.

Върни се в “ЦСКА”