(ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: (ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)

Мнениеот kiko75 » 27 юли 2012 11:23

Tony_CSKA написа:
PR_CSKA написа: Я не ми обяснавай какво да правя. За разлика от тебе се издържам сам а не резчитам на подаяния на родителите си. Титан могат да те вземат на работа, ама до колкото знам не плащат редовно заплата. И спри да се изказваш неподготвен от името на привърженици на ЦСКА. Щото фена е на стадиона и за разлика от тебе аз съм там постоянно и от години. А ти си зад компа. :geek:

Изключително подготвен се изказваш виждам... Нито разчитам на подаяния от никой. Издръжката сам съм си я поел отдавна. На стадиона винаги, както бях и вчера. И за разлика от теб не са ми виновни всички други, но не и Титан. От години си на стадиона? От 2009 насам?

аре спри да пишеш за хора които не познаваш щото аз го познавам от 2007 и знам че всяка година е с сезона карта за сектор А А НЕ ПРЕСКАЧА ОГРАДАТА КАТО ТЕБЕ И НЕ ГО БОЛИ ПО МАЛКО ОТ ТЪЕБЕ ЗА СНОЩИ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 юли 2012 11:26

Е ли е възможно да си ги мерите на ЛС, а не по темите?
Благодаря.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 27 юли 2012 11:46

SobieskiVanilla написа:
dreben23 написа:Сега като преспах ще ви кажа, че не е станало кой знае какво - както казах Мура е участвал в евротурнирите преди, макар и под друго име.

Ама ти вЕрно ли? През Мура ми е, че е участвал с друго име? Стига с тази история, бе юнаци... И ние сме били на полуфинали, били сме този и онзи. И какво от това? Вижте сега къде сме. На дъното, с анонимници като Черни, Спрокел, Нилсон, Лукас, Присо, Анисе и т.н. Да не ги изреждам всички, че няма да стигне сървъра... Никога не съм вярвал, че отбор като Мура ще ни бие. А не ми се мисли, ако ние играехме със Сараево - като ги гледах вчера как играха - щяха да ни напълнят кошницата.
Жалка история сме. СОбствениците нямат пари да се усмихнат, и продават, директорите плещят глупости един през друг, Стойчо се инати да вземе млади футболисти, и разчита, че е легенда. С какво Якимов е по-зле от Присо? Или Владо - от Анисе? То, с футболисти като Неи, Хидиуед и другите, и аз щях да стана шампион, особено при състоянието на другите отбори тогава.
За мен най-добре е, да се оставят 3-4 човека за гръбнак, и другите - юноши. Момчета, играли в сгурията, играли на всякакви ливади около София, само по една причина - защото носят емблемата ЦСКА на гърдите си. Какво като ще паднем няколко пъти? Какво, като пропуснем турнирите догодина - таман ще спестим поредния срам. Но отбор, граден в продължение на 1-2 сезона, ще излезе в третия, и ще мачка. Ще играе с настроение, желание и хъс. Лично аз съм готов да дам такъв картбланш, и да съм на стадиона всеки мач. За сегашния ЦСКА - няма да стъпя, освен с ФКЛС. Лошото е, че Стойчо не може да гради отбор от млади, а чичо Митко е изтрещял. Да идва Паро Никодимов!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 юли 2012 12:02

Съгласен съм, че Титаните са основните виновници за отпадането на ЦСКА!Супер аматьорщина е да имаш 13 полеви играчи за мач от ЛЕ, от които двама защитници, един вратар и нито един напдател(изключвам Станко по обясними причини)..Непростимо е да си продадеш основния играч и реализатор в отбора ден преди първия официален мач при положение, че Платини не беше картотекиран за срещата, но също така съм съгласен и с това, че Стойчо прояви голям инат с някои негови решения!Груба грешка беше освобождаването на Якимов и Станислав Костов!!За пускането на Янчев като титуляр е излишно да коментирам..всеки друг би се справил по-добре от него!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 27 юли 2012 12:15

RedeviL написа:Съгласен съм, че Титаните са основните виновници за отпадането на ЦСКА!Супер аматьорщина е да имаш 13 полеви играчи за мач от ЛЕ, от които двама защитници, един вратар и нито един напдател(изключвам Станко по обясними причини)..Непростимо е да си продадеш основния играч и реализатор в отбора ден преди първия официален мач при положение, че Платини не беше картотекиран за срещата, но също така съм съгласен и с това, че Стойчо прояви голям инат с някои негови решения!Груба грешка беше освобождаването на Якимов и Станислав Костов!!За пускането на Янчев като титуляр е излишно да коментирам..всеки друг би се справил по-добре от него!

аве човек това че бяхме с 13 човека е нарочен ход на стоичо които си мислеше че ще острани мура и целеше да каже ето пречат ми но аз пак оспявам защото през спокоино можеше да вземе за тоя мач 5 юноши имаме право примрерно това момче кадето вкара 5 гол на ботев враца е опорен халв които с сигорност ако сменише някои от тошко и кокаичо щеше да е по добър варят отколкото смяна на крило с цетрален защитник при негативен резултат :evil:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 27 юли 2012 12:20

Не ви знам бъдещето, макар че не е трудно да се отгатне. За настоящето ви - в момента сте срам за българския футбол. А за миналото ви - то ви докара до тук!

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 27 юли 2012 12:20

kiko75 написа:и СТОИЧО МЛАДЕНОВ Е НЕКЪДЪРН ТРЕНИОР КОЛКОТО И ДА НЕМИ СЕ ИСКА ЕВРОТУРНИРИТЕ СА ПОКАЗАТЕЛ НИКОГА НЕ ДЕИСТВАЛ АДЕКВАТНО ВЧЕРА ИГРАТА НИ ГО ДОКАЗВА ПА НЕКА ДРУГ ДА НИ ВИНОВЕН ЗАЩОТО ВЧЕРАШНИЯ МАЧ ТРЕНИОРИ КАТО ХЕРО ,ПЕНЕВ И БОГ ПАРО НИКОДИМОВ НЯМАШЕ КАК ДА ГО ЗАГУБЯТ ТОЯ МАЧ

Човек ние НЕ загубихме снощи. Ако не си спомняш ще ти припомня, че мача завърши 1-1. И в какво според теб ще се изрази адекватността, когато имаш 3 резерви, от които двама централни защитници??? И какво е виновен Стойчо, че изпуснахме една камара положения. Да бяхме вкарали за 2-0 и мача си заспиваше. Стойчо е герой. С този състав почти ни направи шампиони, а сега без да има играчи тука трябва да разбие отбор, който предимно се брани. Хайде малко по-сериозно да си говорим. Титан тотално прецакаха Стойчо и това е истинаата!

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 27 юли 2012 12:22

kiko75 написа: аве човек това че бяхме с 13 човека е нарочен ход на стоичо които си мислеше че ще острани мура и целеше да каже ето пречат ми но аз пак оспявам защото през спокоино можеше да вземе за тоя мач 5 юноши имаме право примрерно това момче кадето вкара 5 гол на ботев враца е опорен халв които с сигорност ако сменише някои от тошко и кокаичо щеше да е по добър варят отколкото смяна на крило с цетрален защитник при негативен резултат :evil:

По принцип мисля, че не може да взима никакви играчи освен тези, които е взел първият мач. ;) Но според мен всички са виновни и Стойчо, и титан но най-малко футболистите. Тях са извикали пък те са играли колкото могат ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 юли 2012 12:25

kiko75 написа:..отколкото смяна на крило с цетрален защитник при негативен резултат :evil:

Това беше върхът на сладоледа!! :shock:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 27 юли 2012 12:27

RedForever написа:
kiko75 написа:и СТОИЧО МЛАДЕНОВ Е НЕКЪДЪРН ТРЕНИОР КОЛКОТО И ДА НЕМИ СЕ ИСКА ЕВРОТУРНИРИТЕ СА ПОКАЗАТЕЛ НИКОГА НЕ ДЕИСТВАЛ АДЕКВАТНО ВЧЕРА ИГРАТА НИ ГО ДОКАЗВА ПА НЕКА ДРУГ ДА НИ ВИНОВЕН ЗАЩОТО ВЧЕРАШНИЯ МАЧ ТРЕНИОРИ КАТО ХЕРО ,ПЕНЕВ И БОГ ПАРО НИКОДИМОВ НЯМАШЕ КАК ДА ГО ЗАГУБЯТ ТОЯ МАЧ

Човек ние НЕ загубихме снощи. Ако не си спомняш ще ти припомня, че мача завърши 1-1. И в какво според теб ще се изрази адекватността, когато имаш 3 резерви, от които двама централни защитници??? И какво е виновен Стойчо, че изпуснахме една камара положения. Да бяхме вкарали за 2-0 и мача си заспиваше. Стойчо е герой. С този състав почти ни направи шампиони, а сега без да има играчи тука трябва да разбие отбор, който предимно се брани. Хайде малко по-сериозно да си говорим. Титан тотално прецакаха Стойчо и това е истинаата!

човек разбери ве има право да вземе юноши без да са картотекирани за да запълни групата той него прави защо :?: второ пускането на защитник и ваденето на един от тия кадето знаеше защо е на терена е още по голяма глупос а тошко янчев защо го държа цял мач можеш ли да ми обясниш защото и двете атаки тръгнаха след като тои изпусна човека :!: единия юнаша кадето игра с враца е десен бек ботев спокоино можеше да играе като бек а саша да влезе в цетара примерно но не великия трениор не играе с юноши

Върни се в “ЦСКА”