"Офанзива" излезе с позиция преди дербито:
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: До всички червени фенове!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EScz_KehGVA[/youtube]
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Червени_шампиони написа:ЦСКА-р написа:Утре 100% са надвикани. САМООООООО ТИ... ВЪВ СЪРЦАТА НИИ, ЗА ТЕБЕ ПЕЕМЕ, ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМЕ, ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕММММММММММ!
Утре 100% няма да сме повече от 8000 човека целия стадион.
На мен ми стига сектор Г да е пълен, другите не ме интересуват!

Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
14-1 да направят компромис ... лелеле
Кои сте вие? Всички сме цескари и никви деления повече не ни трябват.САМО ЦСКА И УТРЕ МОЩНО.....
момчета съжелявам за неуместния въпрос но някой ще ми каже ли коя е песента от клипа ви на по предния пост.благодаря предварително 

[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
Paco_1912 написа:момчета съжелявам за неуместния въпрос но някой ще ми каже ли коя е песента от клипа ви на по предния пост.благодаря предварително
[offtopic]Sabaton - Primo Victoria[/offtopic]
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
cska_90 от доста време се дразня на твоите постове въпреки, че предполагам си не по малък армеец от мен. Днеска, след близо година и нещо най-накрая написа нещо смислено. Нещо, което не подтиква към насилие, към бойкоти и към насаждане на напрежение. Браво. Искрено съжалявам, че пустия ми студентски живот не ми позволява утре да дойда и може и по телевизията да не гледам мача, защото ще се чувствам кофти, че съм си изоставил отбора. Но се надявам утре наистина да загърбите манията си за тази според мен "куха" власт и да подкрепите момчетата, както само вие можете. Не съм от най-големите фенове на Офанзива по ред причини, но е факт, че страстта в сектора идва от тях. Просто трябва да работят повече в посока единство на Север, а не както вчера да подтикват към обратното. И то преди дербито. Успех момчета утре. Сега искам ако може да направим една виртуална агитка в тези късни доби и...
Дааааа запеееееем, дружно песента...

obi4am_pirin написа:rado. написа:Добре за кво се напъвате да правите хореография,пари ли имате много,или е въпрос на честНе се заяждам просто питам,ква хава с тая хореография,та чак ви обещали?
Хората не са семкари!Доставя им удоволствие да го правят!
Аве момче ти пък кво разбираш

- Red Warrior
- Контакти:
Така и не разбрах какво толкова делите с Дучето? От 10 години съм сменил сектор "Г" с "В" и "А" и не съм наясно за какво се борите по между си. Само виждам, че им правите голям кеф на сините приятелки
Утре всички на стадиона и САМО ЦСКА!!!

Утре всички на стадиона и САМО ЦСКА!!!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
mironi88 написа:cska_90 от доста време се дразня на твоите постове въпреки, че предполагам си не по малък армеец от мен. Днеска, след близо година и нещо най-накрая написа нещо смислено. Нещо, което не подтиква към насилие, към бойкоти и към насаждане на напрежение. Браво. Искрено съжалявам, че пустия ми студентски живот не ми позволява утре да дойда и може и по телевизията да не гледам мача, защото ще се чувствам кофти, че съм си изоставил отбора. Но се надявам утре наистина да загърбите манията си за тази според мен "куха" власт и да подкрепите момчетата, както само вие можете. Не съм от най-големите фенове на Офанзива по ред причини, но е факт, че страстта в сектора идва от тях. Просто трябва да работят повече в посока единство на Север, а не както вчера да подтикват към обратното. И то преди дербито. Успех момчета утре. Сега искам ако може да направим една виртуална агитка в тези късни доби и...
За отбора в нашите сърца...
Късмет, братя АРМЕЙЦИ! Дано победим!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!