Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

AnalBreaker
Контакти:

Re: Слухът в ЦСКА става истина: Пенев сменя Радуканов!

Мнениеот AnalBreaker » 23 окт 2011 10:48

Нищо чудно това да е психологическа атака преди дербито
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 23 окт 2011 10:49

Айде вече е официално :evil: Баси боклуците :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 23 окт 2011 10:50

Аз си мислех,че от Бай Ганьо по-прост няма но след случилото се ми изглежда като ядрен физик пред граовците.Това засенчи казанската афера.Мисля че сте за златен скункс.Започвам да ставам оптимист за петък.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 окт 2011 10:50

percival написа:
POPCORN написа:Е ВЕЧЕ Е ОФИЦИАЛНО!А ЧЕСТИТО!ЗАЛАГАЙТЕ ЗА ПОБЕДА НА ЛЕВСКИ!100% СЪМ СИГУРЕН!

И кой го потвърди това ? Че вече е официално ?
Или ще залагаме на максимата една лъжа повторена 100 пъти става истина а ?

еми гонг как кой бре и висчки други сайтове!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 23 окт 2011 10:51

Абе момчета, вие помните ли преди една година къде бяхме??? А помните ли кой ни доведе до там???? За една година имахме честта две от най-големите ментета от Балканите да водят отбора.....Йоан Андоне и Гьоре Йовановски....защо сега си мисля , че идва нова ера (простотия на Титан)......просто Пенев е буфер , който ще изкара до Нова година....и след тва ще дойде някоя Тромба ....да ни закопае още повече....писна ми от задколисни игри.....каква им е целта на тези боклуци....да дестабилизират отбора и да не влезем в ШЛ ...ве4е се 4удя дали не са на хранилка при Батков...

TribuneEast1912
Контакти:

Мнениеот TribuneEast1912 » 23 окт 2011 10:51

Да идва в Ботев. Тук поне ще го оценим подобаващо.

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 23 окт 2011 10:52

Ако тази новина е истина не виждам защо да се ядосваме. От доста време насам Милен е пътник,отбора не играе и само благодарение на офанзивните футболисти някак си оцелявахме. Хем вкарват голове,хем и не позволяват съперника да се изнесе напред защото става ва банк. Що се касае за облик-пак само атакуващата линия има такъв. Дефанзивните халфове ги няма и защитата е подложена на изпитание което не може да издържи. Като сложим и контузиите на основни футболисти от дефанса-нищо чудно няма в издънките с ЧМ и Славия. А вина затова носи единствено и изключително Радуканов-като главен менидър и селекционер. В добавка твърдоглавието му да пуска играчи които затормозяват нормалната игра... Плюс вечната резерв Станко Йовчев. А че Пената няма да е тренер е ясно.Като в Англия-царува,но не управлява. Тази чест ще се падне на Симонович,поне до паузата. Дотогава фигурата на Пенев ще тушира част от фенското брожение. Ако симонович успее-ще остане за постоянно. Ако не-тогава ще се мисли за нов тренер. Надявам се,че слуха за Тромбета не е истина. Но май каквото се написа до момента за армейците се потвърди. Единствено може би това не трябваше да става точно преди мача с Левски,но може би пък е за добро. Ще се разбере в петък.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 окт 2011 10:53

Ооооооооооо вече чух първата глупост за деня............ Треньорската рокада В ЦСКА била по нареждане на Батков :lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 23 окт 2011 10:53

baerba1995 написа:Абе момчета, вие помните ли преди една година къде бяхме??? А помните ли кой ни доведе до там???? За една година имахме честта две от най-големите ментета от Балканите да водят отбора.....Йоан Андоне и Гьоре Йовановски....защо сега си мисля , че идва нова ера (простотия на Титан)......просто Пенев е буфер , който ще изкара до Нова година....и след тва ще дойде някоя Тромба ....да ни закопае още повече....писна ми от задколисни игри.....каква им е целта на тези боклуци....да дестабилизират отбора и да не влезем в ШЛ ...ве4е се 4удя дали не са на хранилка при Батков...

Още по гнусно е че легенда като Пенев ще бъде грозно употребен ... :| :cry:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 23 окт 2011 10:54

POPCORN написа:
percival написа:
POPCORN написа:Е ВЕЧЕ Е ОФИЦИАЛНО!А ЧЕСТИТО!ЗАЛАГАЙТЕ ЗА ПОБЕДА НА ЛЕВСКИ!100% СЪМ СИГУРЕН!

И кой го потвърди това ? Че вече е официално ?
Или ще залагаме на максимата една лъжа повторена 100 пъти става истина а ?

еми гонг как кой бре и висчки други сайтове!

Те всички сайтове го бяха уволнили още преди мача със Славия .Отделно и телевизиите .Също така "Гонг" продадоха и Спас Делев миналата зима ,а това лято и Мораес на Стяуа.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “ЦСКА”