Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Слухът в ЦСКА става истина: Пенев сменя Радуканов!
Нищо чудно това да е психологическа атака преди дербито
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Айде вече е официално
Баси боклуците

Аз си мислех,че от Бай Ганьо по-прост няма но след случилото се ми изглежда като ядрен физик пред граовците.Това засенчи казанската афера.Мисля че сте за златен скункс.Започвам да ставам оптимист за петък.
СПУКАНОГЪРНЕ
- POPCORN
- Контакти:
percival написа:POPCORN написа:Е ВЕЧЕ Е ОФИЦИАЛНО!А ЧЕСТИТО!ЗАЛАГАЙТЕ ЗА ПОБЕДА НА ЛЕВСКИ!100% СЪМ СИГУРЕН!
И кой го потвърди това ? Че вече е официално ?
Или ще залагаме на максимата една лъжа повторена 100 пъти става истина а ?
еми гонг как кой бре и висчки други сайтове!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- baerba1995
- Контакти:
Абе момчета, вие помните ли преди една година къде бяхме??? А помните ли кой ни доведе до там???? За една година имахме честта две от най-големите ментета от Балканите да водят отбора.....Йоан Андоне и Гьоре Йовановски....защо сега си мисля , че идва нова ера (простотия на Титан)......просто Пенев е буфер , който ще изкара до Нова година....и след тва ще дойде някоя Тромба ....да ни закопае още повече....писна ми от задколисни игри.....каква им е целта на тези боклуци....да дестабилизират отбора и да не влезем в ШЛ ...ве4е се 4удя дали не са на хранилка при Батков...
-
- Контакти:
Да идва в Ботев. Тук поне ще го оценим подобаващо.
Ако тази новина е истина не виждам защо да се ядосваме. От доста време насам Милен е пътник,отбора не играе и само благодарение на офанзивните футболисти някак си оцелявахме. Хем вкарват голове,хем и не позволяват съперника да се изнесе напред защото става ва банк. Що се касае за облик-пак само атакуващата линия има такъв. Дефанзивните халфове ги няма и защитата е подложена на изпитание което не може да издържи. Като сложим и контузиите на основни футболисти от дефанса-нищо чудно няма в издънките с ЧМ и Славия. А вина затова носи единствено и изключително Радуканов-като главен менидър и селекционер. В добавка твърдоглавието му да пуска играчи които затормозяват нормалната игра... Плюс вечната резерв Станко Йовчев. А че Пената няма да е тренер е ясно.Като в Англия-царува,но не управлява. Тази чест ще се падне на Симонович,поне до паузата. Дотогава фигурата на Пенев ще тушира част от фенското брожение. Ако симонович успее-ще остане за постоянно. Ако не-тогава ще се мисли за нов тренер. Надявам се,че слуха за Тромбета не е истина. Но май каквото се написа до момента за армейците се потвърди. Единствено може би това не трябваше да става точно преди мача с Левски,но може би пък е за добро. Ще се разбере в петък.
- modor
- Контакти:
Ооооооооооо вече чух първата глупост за деня............ Треньорската рокада В ЦСКА била по нареждане на Батков

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
baerba1995 написа:Абе момчета, вие помните ли преди една година къде бяхме??? А помните ли кой ни доведе до там???? За една година имахме честта две от най-големите ментета от Балканите да водят отбора.....Йоан Андоне и Гьоре Йовановски....защо сега си мисля , че идва нова ера (простотия на Титан)......просто Пенев е буфер , който ще изкара до Нова година....и след тва ще дойде някоя Тромба ....да ни закопае още повече....писна ми от задколисни игри.....каква им е целта на тези боклуци....да дестабилизират отбора и да не влезем в ШЛ ...ве4е се 4удя дали не са на хранилка при Батков...
Още по гнусно е че легенда като Пенев ще бъде грозно употребен ...

[center]
[/center]

POPCORN написа:percival написа:POPCORN написа:Е ВЕЧЕ Е ОФИЦИАЛНО!А ЧЕСТИТО!ЗАЛАГАЙТЕ ЗА ПОБЕДА НА ЛЕВСКИ!100% СЪМ СИГУРЕН!
И кой го потвърди това ? Че вече е официално ?
Или ще залагаме на максимата една лъжа повторена 100 пъти става истина а ?
еми гонг как кой бре и висчки други сайтове!
Те всички сайтове го бяха уволнили още преди мача със Славия .Отделно и телевизиите .Също така "Гонг" продадоха и Спас Делев миналата зима ,а това лято и Мораес на Стяуа.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора