Спас Делев - Фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Re: ББС: Клифтънвил даде ЦСКА на УЕФА заради Спас Делев

Мнениеот XTaz » 17 авг 2010 16:12

TPAKTOP написа:
Спортно-техническият шеф на ЦСКА Емил Костадинов не показа никакво притеснение относно излязлата в ББС новина, отразяваща изразените от страна на северноирландския Клифтънвил подозрения, че Спас Делев е играл неправомерно в мача-реванш в Белфаст.

„Няма никакви проблеми около картотеката на Делев. Нека УЕФА и Клифтънвил си проверяват колкото искат, това си е тяхно право. Най-елементарната логика е, че след като от европейската централа са го картотекирали, няма как да има проблем. Щом има картотека – значи е редовен!” – отсече Костадинов.

Спас Делев не взе участие в първия мач от Лига Европа в София. Тогава от щаба на ЦСКА заявиха, че има проблем с неговите документи, но най-вероятният мотив за неучастието му бе скарването му с Павел Дочев няколко дни по-рано.

Ето отговор който потвърждава глупостите които се леят по интернет пространството!

доста смело вярваш на Костадинов.
Изчакайте да се изкаже УЕФА.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

bigthener
Контакти:

Re: Клифтънвил с претенции към ЦСКА

Мнениеот bigthener » 17 авг 2010 16:14

MuroCSKA написа:
bigthener написа:Айде само не се карай... не съм я видял.

Лок

а като си рогат, защо пускаш теми за цска????

Акулките на Балъков ви биха и вас така че си мълчи

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 17 авг 2010 16:31

Кашчей написа:Невалиден договор дава ли право на състезателни права?Договор, с фалшифициран подпис като какъв се води-реално признат от съда документ, или документ с невярно съдържание?

Телчо , един договор не става невалиден само защото на теб много ти се иска да е така . Това ,както и фалшивия подпис трябва да се докажат.
Основанието за състезателни права е картотеката която Делев има в БФС и УЕФА . Иначе нямаше как да играе в нито един мач. 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 17 авг 2010 16:32

Кашчей написа:Невалиден договор дава ли право на състезателни права?Договор, с фалшифициран подпис като какъв се води-реално признат от съда документ, или документ с невярно съдържание?

Пак почна този индивид... Колкото ЕК ще наказва България за държавна помощ относно прословутия стадион. :mrgreen:
Първо се доказва, че подписа е фалшифициран. (експетиза).
Второ се доказва, че ответника по делото е виновен за фалшификацията. (а не някой от Пирин да се е подписвал вместо някой друг)
И чааааак тогава почваш да разтягаш локумките. :lol:

п.с. и не на последно място... Ти запита ли се защо някакъв си от Пирин бяга наляво-надясно за НОВ договор? :lol:
п.с.с. ти си идеален субект за т.нар. "телефонни измами"

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 авг 2010 16:52

MuroCSKA написа:
soilwork написа:Новините следват една след друга :lol: :lol: Гьоре Сержанта тренер,Тиеро и Мигел изгонени, Мури вече не е кондиционен треньор,ЦСКА на УЕФА....не може да отречете че при нас е "забавно" :mrgreen:

Спукахме нашите медии с новини, сега започнахме и световните :lol:

В сайта на УЕФА няма такава информация... (поне аз не видах). Единствената новина от България е напускането на Павел Дочев. ББС пак са сложили скрита камера... :?

Сега сериозно... Дано не е вярно, защото този хаус е вреден не само за нас, но и за Титан.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 авг 2010 17:04

Не се наемам да коментирам дали Делев е бил "нередовен" или е бил "редовен" - има си компетентни органи ,които ще решат казуса. Лично аз се съмнявам да е бил "нередовен"- прекалено тъпо е да пуснеш играч с изтекъл договор и се съмнявам да е било допуснато. В краен случай Ем.Костадинов като вице на БФС ще задейства контактите си и ще изфабрикуват един договор със "задна" дата.
Иначе,ако наистина Делев е бил "нередовен" независимо ,че жалбата е подадена със закъснение ЦСКА ще изхвърчи от ЛЕ разликата е че Клифтънвил няма да играе всрещу ТНС. ТНС се класира директно в групите на ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 авг 2010 18:36

skarab написа:

Пак почна този индивид... Колкото ЕК ще наказва България за държавна помощ относно прословутия стадион. :mrgreen:
Първо се доказва, че подписа е фалшифициран. (експетиза).
Второ се доказва, че ответника по делото е виновен за фалшификацията. (а не някой от Пирин да се е подписвал вместо някой друг)
И чааааак тогава почваш да разтягаш локумките. :lol:

п.с. и не на последно място... Ти запита ли се защо някакъв си от Пирин бяга наляво-надясно за НОВ договор? :lol:
п.с.с. ти си идеален субект за т.нар. "телефонни измами"

Ооооо...Пичът, с работният проект от 21 страници :mrgreen: Че аз да съм твърдял, че договорът е с фалшив подпис?Такава е информацията в нета за спорът между Пирин и ЦСКА.Знаеш ли колко ме вълнува дали Делев ще играе или не.

И....няма да е лошо преди да рипаш, като ощипана мома, да прочетеш развитието на разговора ни с Трактора.Явно с него може да се води диалог, независимо от позициите ни, но с теб е немислим.Както е немислим и с оня вожд от Чили!

ПП-Благодаря ти бащице, че те има, защото се чудя какво щях да правя, ако не бяха твоите мъдри съвети и разяснения!Дълбок поклон за теб, skarab!
ИзображениеИзображениеИзображение
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 авг 2010 18:39

kolokolo написа:

Телчо , един договор не става невалиден само защото на теб много ти се иска да е така . Това ,както и фалшивия подпис трябва да се докажат.
Основанието за състезателни права е картотеката която Делев има в БФС и УЕФА . Иначе нямаше как да играе в нито един мач. 8-)

Дай ми малко повече инфо и за "Случаят Кишишев" отпреди 12-13 години, който също имаше картотека в БФС и игра в няколко мача за Литекс.Виждам, че си добре запознат с нещата.
Поредното ти неумно обръщение ще го подмина, защото явно толкова си можеш.. или феновете на ЦСКА сте застраховани против обиди :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 17 авг 2010 19:24

Ново мнениеот honda на 17 Авг 2010 15:04
Не се наемам да коментирам дали Делев е бил "нередовен" или е бил "редовен" - има си компетентни органи ,които ще решат казуса. Лично аз се съмнявам да е бил "нередовен"- прекалено тъпо е да пуснеш играч с изтекъл договор и се съмнявам да е било допуснато. В краен случай Ем.Костадинов като вице на БФС ще задейства контактите си и ще изфабрикуват един договор със "задна" дата.

Надявам се,че се шегуваш.

generala90
Контакти:

"Това е Спас!" - новият хит, посветен на Спас Делев

Мнениеот generala90 » 12 юли 2011 17:50

От няколко часа в интернет пространството циркулира "ТОВА Е СПАС!" - парче на младия рапър Armyman, посветено на Спас Делев. Освен бързоногия талант от село Ключ сред героите на песента са още Гонзо и Гонзовица, Тодор Батков, Гара Дембеле. Наред със свежите рими за вечното съперничество между "сини" и "червени" в "ТОВА Е СПАС!" звучи гласът на коментатора на мача ЦСКА - Динамо /Москва/, както и някои от култовите реплики на Христо Стоичков на английски. :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9ohkfWH351U[/youtube]

Върни се в “ЦСКА”