BEROE_StZ написа:Красиви голове на Платини.
На доста висока скорост играете през целия мач-доста съмнително е според мен-сериозна химия........
Вечерта преди мача запиват здраво и после търчат като к*пелета !Това ще да е причината !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
На доста висока скорост играете през целия мач-доста съмнително е според мен-сериозна химия........
gogo_cska написа:Честита победа на всички ЦСКАри,пореден добър мач за нас,макар,че как да се изкажа мача беше най-малко добрия в сравнение с предишните,но пак си бяхме добре и значително по-добри от Миньор Перник.Страхотен гол на Мишел,всъщност и двата бяха хубави,за съжеление ми направи впечетление и слабата игра на Марко,дано си подобри формата.Това е,дано продължаваме в същия дух,другата неделя чакаме доста по-тежък мач от днешния,доста по-тежък,но мач който очаквам да вземем.Само ЦСКА!!!
delqnski47 написа:gogo_cska написа:Честита победа на всички ЦСКАри,пореден добър мач за нас,макар,че как да се изкажа мача беше най-малко добрия в сравнение с предишните,но пак си бяхме добре и значително по-добри от Миньор Перник.Страхотен гол на Мишел,всъщност и двата бяха хубави,за съжеление ми направи впечетление и слабата игра на Марко,дано си подобри формата.Това е,дано продължаваме в същия дух,другата неделя чакаме доста по-тежък мач от днешния,доста по-тежък,но мач който очаквам да вземем.Само ЦСКА!!!
То на Марко това му е обичайната игра и не знам защо чак сега ти е направило впечатление!
Красиви голове на Платини.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта