ЦСКА - Миньор (Перник)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Re: ЦСКА - Миньор (Перник)

Мнениеот vpnikolov » 07 май 2011 23:10

BEROE_StZ написа:Красиви голове на Платини.
На доста висока скорост играете през целия мач-доста съмнително е според мен-сериозна химия........ :shock:

Вечерта преди мача запиват здраво и после търчат като к*пелета !Това ще да е причината !
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 07 май 2011 23:14

Честита победа на всички ЦСКАри,пореден добър мач за нас,макар,че как да се изкажа мача беше най-малко добрия в сравнение с предишните,но пак си бяхме добре и значително по-добри от Миньор Перник.Страхотен гол на Мишел,всъщност и двата бяха хубави,за съжеление ми направи впечетление и слабата игра на Марко,дано си подобри формата.Това е,дано продължаваме в същия дух,другата неделя чакаме доста по-тежък мач от днешния,доста по-тежък,но мач който очаквам да вземем.Само ЦСКА!!!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 май 2011 23:16

gogo_cska написа:Честита победа на всички ЦСКАри,пореден добър мач за нас,макар,че как да се изкажа мача беше най-малко добрия в сравнение с предишните,но пак си бяхме добре и значително по-добри от Миньор Перник.Страхотен гол на Мишел,всъщност и двата бяха хубави,за съжеление ми направи впечетление и слабата игра на Марко,дано си подобри формата.Това е,дано продължаваме в същия дух,другата неделя чакаме доста по-тежък мач от днешния,доста по-тежък,но мач който очаквам да вземем.Само ЦСКА!!!

То на Марко това му е обичайната игра и не знам защо чак сега ти е направило впечатление!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 07 май 2011 23:31

BEROE_StZ написа:Красиви голове на Платини.
На доста висока скорост играете през целия мач-доста съмнително е според мен-сериозна химия........ :shock:

Не се плашете,най-нормалното нещо е да загубите от ЦСКА ;) Така де,от Левски паднахте,значи да не ви изненадва една петица :mrgreen: ..Шегувам се,аз лично очаквам много хубав мач,Берое е отбора,който играе най-постоянно през тази пролет,след Литекс и ЦСКА ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 07 май 2011 23:35

delqnski47 написа:
gogo_cska написа:Честита победа на всички ЦСКАри,пореден добър мач за нас,макар,че как да се изкажа мача беше най-малко добрия в сравнение с предишните,но пак си бяхме добре и значително по-добри от Миньор Перник.Страхотен гол на Мишел,всъщност и двата бяха хубави,за съжеление ми направи впечетление и слабата игра на Марко,дано си подобри формата.Това е,дано продължаваме в същия дух,другата неделя чакаме доста по-тежък мач от днешния,доста по-тежък,но мач който очаквам да вземем.Само ЦСКА!!!

То на Марко това му е обичайната игра и не знам защо чак сега ти е направило впечатление!

Е все пак играеше много по-добре есента,може би така е изглеждало заради това,че бяхме много слаби,но той дърпаше отбора нагоре.Ясно е,че не е борбен като Спас,ами че е с малко по-различен стил на игра,НО когато си течение на времето си вдигал нивото и изведнъж тръгнеш надолу прави впечетление.И да прав си,че е но днес,а от началото на сезона(с малки изключени).Така мисля,без да имам претенции,че разбирам от футбол колкото вас.Много съм далеч от вас,във всякакъв аспект.
Последна промяна от gogo_cska на 07 май 2011 23:36, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 07 май 2011 23:35

Ако не е тото, ще е химия :mrgreen: :mrgreen: ЦСКА няма право на победа или ако я вземе,не е чиста.....все пак се придържайте към темата другари от МВР
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 май 2011 23:36

добър мач.не може всеки път да играем така като предишните.просто не винаги се получава!Аз много се ядосвах първото полувреме, защото някак си играхме разсеяно и без много зор!Все пак мача си заслужваше само и заради 2-та гола!Много красиви голове!Евала на Платини и на другите!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 08 май 2011 00:22

Много хубав гол, заслужава да е номер 1 засега..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 май 2011 09:01

Красиви голове на Платини.
На доста висока скорост играете през целия мач-доста съмнително е според мен-сериозна химия........

[offtopic]Стига сте плещили глупости!През зимата се подигравахте на тренировките с квадратните топки,аеробиката и кросовете в снега.Сърбина им скъса задниците от тичане,а сега плещите за зобене!Нямате ли си друга работа,освен да пишете глупости?[/offtopic]

Хубава победа.Сега влизаме в една серия от трудни мачове.Дано да продължим с добрите игри и победите!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 08 май 2011 12:04

Гола на Платини наистина е доста добър ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “ЦСКА”