Батков: ЦСКА е минало, а Левски бъдещето

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Батков: ЦСКА е минало, а Левски бъдещето

Мнениеот lisynger » 13 фев 2011 22:16

Аз гледах тоя симпатяга по Ринг как се възмущаваше, че общината не искала да построи стадион на отборът му и даде за пример тази в Гелзенкирхен :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 13 фев 2011 23:27

gogo_cska написа:Ненавиждам този човек,който има голям пръст в отнемането на лиценза на ЦСКА през 2008.Явно е някакъв пророк.Левски е бъдещето?!Кое е бъдещето Жилина,БАТЕ,Тампере.Това ли е бъдещето.ЦСКА винаги е бил и винаги ще бъде най-големия български отбор за всички времена,колкото на някой и да не им е приятно на някой хора.Да ЦСКА не е това,което е бил преди,но ЦСКА си го има и оцелява независимо,че е атакуван от всякъде-от медии,от БФС.И да питам мачовете с Байер Леверкузен,Ливърпул,Динамо Москва,Фулъм,Рапид,Блекбърн,Шахтьор Донецк,толкова отдавна ли бяха.Левски никога няма да бъдат това,което сме ние,дори и в най-тежките ни моменти ние сме повече от тях.Спомням си през 2007 година Батков каза че на 02.12.2007 около 20.00 часа България ще си има нов лидер,тогава много му се сбъдна прогнозата,нов лидер с минус 11 зад нас.Батков е много умен човек,не може да му се отрече,гледа всичко да е по-втория начин.Каквото и да говориш и да правиш Левски никога няма да е това,което е ЦСКА.Никога!!!
Само ЦСКА!!!

:roll:

те шизофрениците си имат свое виждане за всичко... ама фактите.... :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 14 фев 2011 00:26

Много са ми смешни говедата (Ганя и подобните му).Идва мачът,бием и говедата пак ще гледат в земята.Голем смех.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 14 фев 2011 01:18

Аидее говедата почнаха с техните номера ... щяк гонзоро да дава деветката на гаргарата хахаххаа после преди мача ще кажат че тоя черния е контузен и накрая в състава всички ние ще го видим да фигурира на терена.Номерата подуЯнски ги знаем,вече са изтъркани :lol: истината обаче е една че на говеждия стадион синьо знаме ще гори смърт за лефски ще мълви !
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 14 фев 2011 04:12

BaLoN написа:Аидее говедата почнаха с техните номера ... щяк гонзоро да дава деветката на гаргарата хахаххаа после преди мача ще кажат че тоя черния е контузен и накрая в състава всички ние ще го видим да фигурира на терена.Номерата подуЯнски ги знаем,вече са изтъркани :lol: истината обаче е една че на говеждия стадион синьо знаме ще гори смърт за лефски ще мълви !

има и друга истина.
Откакто си се родил, Левски е пред ЦСКА по коефициент в Европа (цифри, кво да прай човек, не се променят от празните ви приказки) Левски има най-много титли, Левски се представя най-добре....абе, прави сте, мноо сте яки - ама само вие си го знаете ;)

Хейтвайте ни, че иначе нема кой да се сети за вас... ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 фев 2011 09:56

Alex написа:Хейтвайте ни, че иначе нема кой да се сети за вас... ;)

Така ли? А ти тогава как се сещаш за нас постоянно? И за нашия форум? И защо ти е да коментираш в нашия форум? Твой нямаш ли си? Ето, казвам ти го без омраза, а с най-прости думи.

П.П. Впрочем, нима няма фенове на АБСОЛЮТНО ВСЕКИ отбор, които да не мразят протвиника??? Защо говориш така сякаш при вас или при Ботев, Локо, Литекс и т.н. няма такива???

П.П.П. Какъв е този малоумен глагол "хейтвам"??? Казва се "мразя" - говори на БЪЛГАРСКИ! :evil:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 фев 2011 10:33

PFC Litex написа:Дискусии и спорове колкото иска човек, но до сега никъде не съм срещнал дискусия на тема ако отбор "Х" фалира, изчезне и т.н., другия какво ще спечели, ще стане ли по-силен и защо?

Ето примерно ЦСКА изчезва от картата, хоп няма такъв отбор, е Левски каква полза ще има от всичко това и ще стане ли БГ футбола по-силен?

Същото важи за Литекс, хоп и изчезва, какво печелят другите от това?

+1 И без това безобразният рейтинг на А група ще се смъкне.
Тръпката преди ЦСКА - "Левски" за мен е повече по носталгични причини и мачовете между нас и Ловеч имат много повече неизвестни. И една победа над Литекс ми е по-сладка от една победа над ЦСКА. Пооне в последните 4-5 години. ;)
Единственото дерби запазило заряда си от едно време е това между "Ботев" и "Левски" и то в Пловдив. Не в София.
И мвжду другото, не знам за бъдещето, но "Левски" е настоящето на клубния ни футбол и за това са виновни фенове и ръководители в червеният лагер, а не ние.
Батков не надгражда, но и не руши. Ако Батков надграждаше, с оглед резултатите ни на международната сцена, сега щеше да има тема 1/16 финал в ШЛ: "Левски" - ...

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 14 фев 2011 11:03

Alex написа:има и друга истина.
Откакто си се родил, Левски е пред ЦСКА по коефициент в Европа (цифри, кво да прай човек, не се променят от празните ви приказки) Левски има най-много титли, Левски се представя най-добре....абе, прави сте, мноо сте яки - ама само вие си го знаете ;)

Хейтвайте ни, че иначе нема кой да се сети за вас... ;)

Приятелю, отборът ти е искуствено напомпан във гранд за да има кой да пребори ЦСКА, след 9те му поредни години на доминация през 60те и за жалост след толкова много години, манталитета ви си остава пак селски и щастието ви зависи дали ЦСКА е пред вас.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 фев 2011 11:09

lisynger написа:Приятелю, отборът ти е искуствено напомпан във гранд за да има кой да пребори ЦСКА, след 9те му поредни години на доминация през 60те и за жалост след толкова много години, манталитета ви си остава пак селски и щастието ви зависи дали ЦСКА е пред вас.

Човек, ти обаче сигурно си вярваш сериозно, а? На мен ми звучи като политпропаганда. Отсявай инфото, което минава през главата ти. И разреши проблемите си с математиката. Остави пропагандните книжки. ;)

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 14 фев 2011 11:10

metodito написа:
lisynger написа:Приятелю, отборът ти е искуствено напомпан във гранд за да има кой да пребори ЦСКА, след 9те му поредни години на доминация през 60те и за жалост след толкова много години, манталитета ви си остава пак селски и щастието ви зависи дали ЦСКА е пред вас.

Човек, ти обаче сигурно си вярваш сериозно, а? На мен ми звучи като политпропаганда. Отсявай инфото, което минава през главата ти. И разреши проблемите си с математиката. Остави пропагандните книжки. ;)

Защо какво ми е на математиката ?

Върни се в “ЦСКА”