Сумите, които дължи ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА съвсем "извади съперника от обувките"

Мнениеот Кашчей » 09 яну 2011 20:57

TheClub написа:Евала, човек че им го разясни. Аз не си го представях точно така с тоя кредит, но като се замисля имаш право ..

Задълженията на общините към Титан и задълженията на ЦСКА към държавата и някои отбори, футболисти и мениджъри нямат нищо общо.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 яну 2011 20:59

Няма нищо за разясняване.А това с обувките е пълна простотия-боли ги Левски и Литекс кво правят в ЦСКА...Какви вратички намират там и как мислят да я карат си е техен проблем,само не разбирам защо мислите,че въпросните пари ще идат в клуба...Титан си имат сума ти сметки за оправяне и огромни разходи.Правилно някой отбеляза,че такса смет трябва да се плаща-аз лично я плащам в София заедно с данък сгради и да се обвързва това с клубни пристрастия е глупаво...Като страничен наблюдател мога да кажа,че ЦСКА се управлява некадърно и без мисъл какво ще следва,ако мислите,че Титан са се променили-лошо няма...Аз лично обаче съжалявам,че дербито с червените изгуби силата си-за все повече от нас мачът с Литекс е по-голяма тръпка,това е положението...Акой кого ще вади от обувките-тепърва ще видим!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 10 яну 2011 18:10

redman написа:Това в Стандарт е смешен плач. Значи лятото Дани Младенов /един от най-добрите играчи тази есен на Герена/ как дойде от Пирин. През цялото време докато разтрогна се връткаше и не казваше къде ще играе. Преди това колко играчи "поддържаха" форма на Герена, докато разтрогнат не ми се мисли. Освен това, дори и държавата да е натиснала собствената си банка да изкупи задълженията на общините към Титан, не мислите ли, че това няма нищо или почти нищо общо с ЦСКА. Освен това, за да има подобни несъбрани вземания от общините към Титан е нормално, но ако Титан имат неизплатени задължения към другите клубове, това съсипва футбола ни! Как ви се струва подобна малоумщина. Относно говедото, което мучи че си плаща такса смет, да му кажа че София не се чисти само от Титан и съответно неговата такса смет може изобщо да не стига до тях. Очевадно не е стигнала, след като те си продават вземанията от София, значи Софийска община не им се е изплатила навреме. Според журналиста написал тоя пасквил, дори и Титан да не са плащали на работниците си през есента, как според него те са си поддържали техниката в изправност, как са зареждали гориво, как са купували препарати за обработка на снега и т.н. Все пари, които най-веротно са взети на заем от банки. Е честно ли е, това което прави държавата, да не говорим за подкрепа към ЦСКА - сега ще направя една проста сметка, да видим дали държавата или Титан са супер навътре: Значи например Титан получава 2 000 000 лв годишно от общината, които се плащат на всеки 3 месеца. От тях чисти за фирмата остават около 10%, не повече - гаранция, иначе не могат да спечелят концесията, демек им остават 200 000 лв. Титан чисти цяла година територията на общината, срещу което не получава нито лев. Разходите на Титан за тази дейност са 1 800 000 лв. За да може все пак да изпълнява своите задължения по договора, те теглят 1 800 000 лв от първа инвестиционна банка /например/ срещу лихва от 5% годишно. Това означава грубо, че те трябва да върнат поне 1 900 000 лв на банката. Така вече печалбата от тази дейност е изядена със 100 000 лв, само защото общината не им е платила навреме, а те трябва да платят на работниците си и на доставчиците си. След като тези пари на банката стават изискуеми, щото Титан още на са си получили парите от общината, банката им налага запор, съответно да излязат от тази ситуация, за да не обяват фалит, те имат една единствена опция - да продадат вземанията си - 2 000 000 лв на някой. Тогава идва "щедрата" държава, чрез своята банка и им казва - ние ще ви изкупим вземанията към общините, които не са ви платили, щото ние не сме им платили, ама с дискаунт, демек тези 2 000 000 лв ще ви ги купим с 5% дискаунт, т.е за 1 900 000 лв. Е при това положение Титан са работили цяла година на 0, без печалба, ама добре че е държавата да им удари едно рамо :). Който от левскарите мисли че може да ме обори да заповяда.

абре не знам за дани малденов ама съм сигурен, че тогава ако е имало нещо нередно то кашчей е щял да дигне олелия до небето ....... така че аз съм спокоен , защото знам,че безпристрастната му особа бди над бг футбола и алармира като някой , не само ЦСКА , сгази лука ......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

ПОТРЕСЕН СЪМ!!!!

Мнениеот Evailo » 11 яну 2011 02:20

Просто съм потресен от наглостта с която ПФК ЦСКА ограби Пирин с трансфера на С.Костов!!!
Неизплащайки вече 2 години задълженията си към провинциалният клуб,те го обрекоха на фалит и невъзможност да заплатят трудовете възнаграждения на футболистите си.
И като награда????(вместо наказание) те сега получиха на тепсия най-котираните футболисти от отбора на Пирин заради казус,на който самите те са първопричинители!!! НЕВИЖДАН АБСУРД!!
Ами това е все едно аз да купя кюмюро на Пешо за да си плати ипотеката на къщата си,понеже е закъсал.Но го прецаквам и му забавям парите и така той фалира и аз му взимам и къщата на безценица??!!!
Така се стига до популярния рефрен в света на рекламите-"Плащаш едно,а получаваш две".
Само,че в този вариант е : "НЕ плащаш едно,а получаваш две".Много хитро,не мислите ли.Типично по пернишки!!!
Къде ви е морала г-да "Армейци"????????
Това ли е войската чест и доблест,която винаги приписвате на т.нар. "марка ЦСКА"?????И как ще отидете след 6 месеца да преговаряте с провинциалните ви колеги за бъдещи попълнения? Няма ли да ви е срам да ги погледните в очите?
Всички са пропищяли от вас,а вие продължавате като башибузуци още по-жестоко да им съдирате едничките кожи останали на гърба!!!!!
ДОКОГА??? ДОКОГА??? ДОКОГА???
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: ПОТРЕСЕН СЪМ!!!!

Мнениеот bobonikolov » 11 яну 2011 13:35

[quote="Evailo"]Просто съм потресен от наглостта с която ПФК ЦСКА ограби Пирин с трансфера на С.Костов!!!
Неизплащайки вече 2 години задълженията си към провинциалният клуб,те го обрекоха на фалит и невъзможност да заплатят трудовете възнаграждения на футболистите си.
И като награда????(вместо наказание) те сега получиха на тепсия най-котираните футболисти от отбора на Пирин заради казус,на който самите те са първопричинители!!! НЕВИЖДАН АБСУРД!!
Ами това е все едно аз да купя кюмюро на Пешо за да си плати ипотеката на къщата си,понеже е закъсал.Но го прецаквам и му забавям парите и така той фалира и аз му взимам и къщата на безценица??!!!
Така се стига до популярния рефрен в света на рекламите-"Плащаш едно,а получаваш две".
Само,че в този вариант е : "НЕ плащаш едно,а получаваш две".Много хитро,не мислите ли.Типично по пернишки!!!
Къде ви е морала г-да "Армейци"????????
Това ли е войската чест и доблест,която винаги приписвате на т.нар. "марка ЦСКА"?????И как ще отидете след 6 месеца да преговаряте с провинциалните ви колеги за бъдещи попълнения? Няма ли да ви е срам да ги погледните в очите?
Всички са пропищяли от вас,а вие продължавате като башибузуци още по-жестоко да им съдирате едничките кожи останали на гърба!!!!!
ДОКОГА??? ДОКОГА??? ДОКОГА???
Ей сините болни мозъци нямат край ей значи......Каква налост бе приятел?Станислав Костов беше привлечен като свободен агент.Момчето не е получавало пари от Пирин месеци наред.И ако не ти е ясно Пирин е в това състояние не заради ЦСКА,а заради Николай Галчев и Г 15.При сливането Галчев е скрил 140 000 лева дългове на отбора,които по-късно е поискал да бъдат платени заедно от другите акционери.Те обаче с право не желаеха да го направят,защото това са дългове на Пирин 1922 преди сливането,а не на този Пирин,който управляваха те.Феновете видяха раздора и поискаха акциите.Е дадоха им ги.И какво направиха те?Едно голямо нищо.Сега са готови да ги дадат на когото и да е само и само да се спаси отбора.И да те светна-ЦСКА дължи на Пирин 70 000 лв. за Борис Галчев.За Спас Делев бяха платени 450 000 лв. още това лято.Що примерно не питаш дали този трансфер е осчетоводен или пък този на Галчев а?Пирин има в момента дългове над половин милион лева.ЦСКА ще платят техните 70 000 ако искат да имат лиценз,но до обвиняваш ЦСКА за гибелта на един отбор е смешно.Ако се беше замислил поне малко щеше да разбереш,че проблемите в Пирин идват от друго място-на ръководно ниво.Ама не по важно е да дереш гърло срещу ЦСКА и така удобно да пропускаш факта,че Левски по същия начин им взе Даниел Младенов през лятото.Или ще кажеш сега,че това не е наглост а?Значи Левски може да взима свободни агенти и това не е проблем,а като го прави ЦСКА-крайй това е върха на наглостта.Ама какво ли ти обяснявам,като няма да ме разбереш......Препоръчвам ти все пак да прочетеш по-горната тема,където Васконти е посочил точната причина проблемите на Пирин вместо да пишеш празни приказки тук...
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=2&t=70665&start=130

Върни се в “ЦСКА”