[quote="Evailo"]Просто съм потресен от наглостта с която ПФК ЦСКА ограби Пирин с трансфера на С.Костов!!!
Неизплащайки вече 2 години задълженията си към провинциалният клуб,те го обрекоха на фалит и невъзможност да заплатят трудовете възнаграждения на футболистите си.
И като награда????(вместо наказание) те сега получиха на тепсия най-котираните футболисти от отбора на Пирин заради казус,на който самите те са първопричинители!!! НЕВИЖДАН АБСУРД!!Ами това е все едно аз да купя кюмюро на Пешо за да си плати ипотеката на къщата си,понеже е закъсал.Но го прецаквам и му забавям парите и така той фалира и аз му взимам и къщата на безценица??!!! Така се стига до популярния рефрен в света на рекламите-"Плащаш едно,а получаваш две".
Само,че в този вариант е :
"НЕ плащаш едно,а получаваш две".Много хитро,не мислите ли.Типично по пернишки!!!
Къде ви е морала г-да "Армейци"????????
Това ли е войската чест и доблест,която винаги приписвате на т.нар. "марка ЦСКА"?????И как ще отидете след 6 месеца да преговаряте с провинциалните ви колеги за бъдещи попълнения? Няма ли да ви е срам да ги погледните в очите?
Всички са пропищяли от вас,а вие продължавате като башибузуци още по-жестоко да им съдирате едничките кожи останали на гърба!!!!!
ДОКОГА??? ДОКОГА??? ДОКОГА???Ей сините болни мозъци нямат край ей значи......Каква налост бе приятел?Станислав Костов беше привлечен като свободен агент.Момчето не е получавало пари от Пирин месеци наред.И ако не ти е ясно Пирин е в това състояние не заради ЦСКА,а заради Николай Галчев и Г 15.При сливането Галчев е скрил 140 000 лева дългове на отбора,които по-късно е поискал да бъдат платени заедно от другите акционери.Те обаче с право не желаеха да го направят,защото това са дългове на Пирин 1922 преди сливането,а не на този Пирин,който управляваха те.Феновете видяха раздора и поискаха акциите.Е дадоха им ги.И какво направиха те?Едно голямо нищо.Сега са готови да ги дадат на когото и да е само и само да се спаси отбора.И да те светна-ЦСКА дължи на Пирин 70 000 лв. за Борис Галчев.За Спас Делев бяха платени 450 000 лв. още това лято.Що примерно не питаш дали този трансфер е осчетоводен или пък този на Галчев а?Пирин има в момента дългове над половин милион лева.ЦСКА ще платят техните 70 000 ако искат да имат лиценз,но до обвиняваш ЦСКА за гибелта на един отбор е смешно.Ако се беше замислил поне малко щеше да разбереш,че проблемите в Пирин идват от друго място-на ръководно ниво.Ама не по важно е да дереш гърло срещу ЦСКА и така удобно да пропускаш факта,че Левски по същия начин им взе Даниел Младенов през лятото.Или ще кажеш сега,че това не е наглост а?Значи Левски може да взима свободни агенти и това не е проблем,а като го прави ЦСКА-крайй това е върха на наглостта.Ама какво ли ти обяснявам,като няма да ме разбереш......Препоръчвам ти все пак да прочетеш по-горната тема,където Васконти е посочил точната причина проблемите на Пирин вместо да пишеш празни приказки тук...
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=2&t=70665&start=130