...няколко дни и нощи по късно....
Вальо Михов: Не съм необходим на ЦСКА и футбола
!?!?!?!
А кой е небходим??Стефан Орманджиев???!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Саше,сега какво се оказа??Че държавата ни била направила услуга така ли?За ''пореден път държавата-майка помогна на ЦСКА в труден момент'' като този път уредила собственик за отбора![]()
Ваште тъпи бисери тоолкова ме радват
Делянски, ако Държавата нямаше интерес да сте в А група... къде щяхте да сте сега бе, пич?
Може ли чак до такава степен да не мислите?
Ама вие искате хем да сте в А група, хем да ви оправят стадиона, хем нищо да не давате насреща-нагличко не е ли?
Пич...Държавата НЕ се интересува ЦСКА да е в А група!Държавата се интересува ЕДИНСТВЕНО от 2-та милиона и половина лева,които ЦСКА й дължи!
Нито повече,нито по малко.....
А туй ''хем да ви оправят стадиона'' не знам с коя част на тялото го измъдри!С главата или с г***
На вас тия 2.5 милиона от три години ви се въртят като една сума![]()
А за стадиона не съм го измислил аз, а вие.Вие казвате, че БА е вашият стадион, но трябва държавата да го оправи.Един цесекар не съм чул да каже за БА, че е стадионът, на който ЦСКА играе.. все за ваш го броите.Като е ваш-оправете го.Ако не е ваш и чакате друг да го оправи, за какъв дом говорите?
Ако държавата нямаше интерес да сте в А група.. нямаше да сте.Можеше и изобщо да не съществувате, но тя прави всичко, което е по силите и.. и не е чак толкова незаконно, за да съществувате.
Представяш ли си в Англия, някоя яка сингапурска фирма да иска да купи корабостроителницата в Ливърпул и Англия да и каже, че тя върви заедно с Евертън?
delqnski47 написа:Вальо Михов:Готов съм да управлявам и да помогна на ЦСКА
...няколко дни и нощи по късно....
Вальо Михов: Не съм необходим на ЦСКА и футбола
!?!?!?!
А кой е небходим??Стефан Орманджиев???!
delqnski47 написа:На вас тия 2.5 милиона от три години ви се въртят като една сума![]()
А за стадиона не съм го измислил аз, а вие.Вие казвате, че БА е вашият стадион, но трябва държавата да го оправи.Един цесекар не съм чул да каже за БА, че е стадионът, на който ЦСКА играе.. все за ваш го броите.Като е ваш-оправете го.Ако не е ваш и чакате друг да го оправи, за какъв дом говорите?
Ако държавата нямаше интерес да сте в А група.. нямаше да сте.Можеше и изобщо да не съществувате, но тя прави всичко, което е по силите и.. и не е чак толкова незаконно, за да съществувате.
Представяш ли си в Англия, някоя яка сингапурска фирма да иска да купи корабостроителницата в Ливърпул и Англия да и каже, че тя върви заедно с Евертън?
ЦСКА е изплатил(макар и малко) част от тази сума!
ДА,БА е наш стадион(това няма как да го разбереш),но никога не сме казвали,че държавата трябвало да ни оправи стадиона,това са глупости!
Просто си искаме стадиона това е!А това че държавата имала интерес към ЦСКА е така!Нали ако ЦСКА отиде във В група,няма да може да си вземе кирливите милиони,в същото време няма да ни дадат стадиона заради кирливите милиони!?!
donkostadin написа:Абсолютно против бях Валентин Михов да ни стане президент.
1.Винаги отива там къде има в момента пари-беше спортно технически на Литекс и Славия
2.Как ви звучи президента на ЦСКА да е акционер в Левски?(все едно лапорта да има акции в реал мадрид)
3.Стана президент на ЦСКА веднага след милионите от ХРИСТО СТОИЧКОВ-ако беше невороятен мениджър нямаше кой да ни стигне с 4 млн. долара по онези времена-той взе , че докара никому неизвестния Гъоко Хаджиевски и още трима македонци.
4.Моля , поправете ме , но не си спомням да е направил нещо за българският футбол-освен едно 20 годишно живуркане-ако не се лъжа и за женският футбол маи отговаряше.
5. Значи като съберем всичко какво се получава?
акционер в Левски
директор в Литекс
Директор в Славия
и президент в ЦСКА
май само Гигов го е изпуснал за Локо/СФ/
Айде няма нуджа от такива президенти

Потребители, разглеждащи този форум: Septimius и 4 госта