Валентин Михов няма да е президент на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Валентин Михов няма да е президент на ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 25 окт 2010 17:26

Вальо Михов:Готов съм да управлявам и да помогна на ЦСКА

...няколко дни и нощи по късно....

Вальо Михов: Не съм необходим на ЦСКА и футбола

!?!?!?!

А кой е небходим??Стефан Орманджиев???! :shock:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 окт 2010 17:32

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:Саше,сега какво се оказа??Че държавата ни била направила услуга така ли?За ''пореден път държавата-майка помогна на ЦСКА в труден момент'' като този път уредила собственик за отбора :mrgreen:
Ваште тъпи бисери тоолкова ме радват :mrgreen:

Делянски, ако Държавата нямаше интерес да сте в А група... къде щяхте да сте сега бе, пич?
Може ли чак до такава степен да не мислите?
Ама вие искате хем да сте в А група, хем да ви оправят стадиона, хем нищо да не давате насреща-нагличко не е ли?

Пич...Държавата НЕ се интересува ЦСКА да е в А група!Държавата се интересува ЕДИНСТВЕНО от 2-та милиона и половина лева,които ЦСКА й дължи!
Нито повече,нито по малко.....
А туй ''хем да ви оправят стадиона'' не знам с коя част на тялото го измъдри!С главата или с г***

На вас тия 2.5 милиона от три години ви се въртят като една сума :mrgreen:
А за стадиона не съм го измислил аз, а вие.Вие казвате, че БА е вашият стадион, но трябва държавата да го оправи.Един цесекар не съм чул да каже за БА, че е стадионът, на който ЦСКА играе.. все за ваш го броите.Като е ваш-оправете го.Ако не е ваш и чакате друг да го оправи, за какъв дом говорите?
Ако държавата нямаше интерес да сте в А група.. нямаше да сте.Можеше и изобщо да не съществувате, но тя прави всичко, което е по силите и.. и не е чак толкова незаконно, за да съществувате.
Представяш ли си в Англия, някоя яка сингапурска фирма да иска да купи корабостроителницата в Ливърпул и Англия да и каже, че тя върви заедно с Евертън?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 окт 2010 17:43

А за стадиона не съм го измислил аз, а вие.Вие казвате, че БА е вашият стадион, но трябва държавата да го оправи.Един цесекар не съм чул да каже за БА, че е стадионът, на който ЦСКА играе.. все за ваш го броите.Като е ваш-оправете го.Ако не е ваш и чакате друг да го оправи, за какъв дом говорите?
Ако държавата нямаше интерес да сте в А група.. нямаше да сте.Можеше и изобщо да не съществувате, но тя прави всичко, което е по силите и.. и не е чак толкова незаконно, за да съществувате.
Представяш ли си в Англия, някоя яка сингапурска фирма да иска да купи корабостроителницата в Ливърпул и Англия да и каже, че тя върви заедно с Евертън?

ЦСКА е изплатил(макар и малко) част от тази сума!
ДА,БА е наш стадион(това няма как да го разбереш),но никога не сме казвали,че държавата трябвало да ни оправи стадиона,това са глупости!
Просто си искаме стадиона това е!А това че държавата имала интерес към ЦСКА е така!Нали ако ЦСКА отиде във В група,няма да може да си вземе кирливите милиони,в същото време няма да ни дадат стадиона заради кирливите милиони!?!
Последна промяна от delqnski47 на 25 окт 2010 17:47, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 25 окт 2010 17:46

Никой нормален и държащ на името си човек ме съмнява да се съгласи да слугува на тези двамата,сега ще предложат на още двама,трима и като им откажат ще сложат Димитър Пенев и за параван и пак ще си вършат глупостите,за съжаление това е действителността.По-лошото че и ако те нямат желание да продадат клуба няма сила която да ги накара.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 25 окт 2010 17:55

delqnski47 написа:Вальо Михов:Готов съм да управлявам и да помогна на ЦСКА

...няколко дни и нощи по късно....

Вальо Михов: Не съм необходим на ЦСКА и футбола

!?!?!?!

А кой е небходим??Стефан Орманджиев???! :shock:

Делянски, питай Дучето или който там се занимава с армейци 1948:
http://www.armeici1948.com/index.php?pa ... ews_id=931
:) Каквото сами си направите, никой не може да ви го направи...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 окт 2010 17:56

delqnski47 написа:

ЦСКА е изплатил(макар и малко) част от тази сума!
ДА,БА е наш стадион(това няма как да го разбереш),но никога не сме казвали,че държавата трябвало да ни оправи стадиона,това са глупости!
Просто си искаме стадиона това е!А това че държавата имала интерес към ЦСКА е така!Нали ако ЦСКА отиде във В група,няма да може да си вземе кирливите милиони,в същото време няма да ни дадат стадиона заради кирливите милиони!?!

Делянски, защо си мислиш, че като отидете във В група държавата не може да си прибере парите?Това е много наивно, да не кажа нещо по-силно :mrgreen:
Да БА е ваш, но щом е ваш, ще се грижите за него, а няма да чакате на друг да го прави.Щом не се грижите, значи не е ваш (както е и де юре, и де факто).

Дали това е поводът на Михов, или е причината?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
woolves
Контакти:

Мнениеот woolves » 25 окт 2010 17:58

Страховит батак е в цска, при нас имаше криза , ама такова чудо...Мисля, че сами сте си виновни, не точно феновете разбира се. Не търсете конспирации, просто ОТВЪН няма!
Левски е състояние на духа, Цска болестно такова.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 25 окт 2010 18:00

donkostadin написа:Абсолютно против бях Валентин Михов да ни стане президент.
1.Винаги отива там къде има в момента пари-беше спортно технически на Литекс и Славия
2.Как ви звучи президента на ЦСКА да е акционер в Левски?(все едно лапорта да има акции в реал мадрид)
3.Стана президент на ЦСКА веднага след милионите от ХРИСТО СТОИЧКОВ-ако беше невороятен мениджър нямаше кой да ни стигне с 4 млн. долара по онези времена-той взе , че докара никому неизвестния Гъоко Хаджиевски и още трима македонци.
4.Моля , поправете ме , но не си спомням да е направил нещо за българският футбол-освен едно 20 годишно живуркане-ако не се лъжа и за женският футбол маи отговаряше.
5. Значи като съберем всичко какво се получава?
акционер в Левски
директор в Литекс
Директор в Славия
и президент в ЦСКА
май само Гигов го е изпуснал за Локо/СФ/
Айде няма нуджа от такива президенти

+1
Евалата за този коментар, човек. Михов няма да има думата, какво си мислете, че той е Мерлин или Гандалф да ви оправи с магическа пръчка. При вас 20 години ви крадат отвътре, при Божков бяхте най-добре, поне не се намесваше в решенията на треньорското ръководство.
Личен съвет - протестирайте докрай, ако трябва и по-крайни действия, иначе няма спасение за ЦСКА.
Изображение

Потребителски аватар
vassilv
Контакти:

Мнениеот vassilv » 25 окт 2010 18:09

Делянски, ако Държавата нямаше интерес да сте в А група... къде щяхте да сте сега бе, пич?
Може ли чак до такава степен да не мислите?
Ама вие искате хем да сте в А група, хем да ви оправят стадиона, хем нищо да не давате насреща-нагличко не е ли?[/quote]
Пич...Държавата НЕ се интересува ЦСКА да е в А група!Държавата се интересува ЕДИНСТВЕНО от 2-та милиона и половина лева,които ЦСКА й дължи!
Нито повече,нито по малко.....
А туй ''хем да ви оправят стадиона'' не знам с коя част на тялото го измъдри!С главата или с г***[/quote]

Представяш ли си в Англия, някоя яка сингапурска фирма да иска да купи корабостроителницата в Ливърпул и Англия да и каже, че тя върви заедно с Евертън?[/quote]

Пич до тая тема мненията за ти ЦСКА са доста разумни и аргументирани , па макар и да не си фен на нашият отбор. Обаче с по-горното + че Държавата много ни помага много се изложи. Първо абсолютно съм съгласен , че покрай "Кремиковци" ни харизаха на Митал , а покрай концесиите за боклука на "Титан" , но хората са казали "На сила хубост не става " да задължат някой да си дава парите за нещо което не иска е по-скоро мечешка услуга. Стадиона си го броим за наш , защото навсякъде се появи Нотариалният акт , че това място в Борисовата градина е дадено БЕЗВЪЗМЕЗДНО на ЦСКА за футболен стадион и нищо друго /мол, кино или хотел/. Второ не е подържан , защото му "плащаме" наем и такса смет , съответно това /подръжката/ е задължение на собственика - Държавата. Вие нямате документ за "Герена" , ама през 1997г. , Ви го дават безвъзмездно , без наем , завинаги , със задна дата от 1990г.. Ако от 90г. до 97г. сте си плащали наем , просто щяха да Ви го дадат от 1997г. нататък , ама май на някой са му опростили наемите за 7 години. После има неща , които никога няма да излязат наяве , но са факт задълженията ни са още от И.Павлов и В.Божков , но никой не смееше да си ги поиска , след идването на Лупи и Титан изведнъж държавата се сети , че има да събира наеми. Ако не си си платил данъка на колата , можеш ли да я продадеш и да мине през КАТ - неможе , а може да прехвърляш клуб с милиони задължения ,докато дойде някой удобен , който да го притиснеш. Има и нещо друго никой незнае дали някой през годините не е искал да купи ЦСКА , но ДЪРЖАВАТА майка , да го е "посъветвала". Както и да е моето мнение е , че всичко на този свят се връща , ако приемем , че преди 1990г. на нас са ни помагали , може би това в момента е цената която трябва да платим. Здраве да има , нещата рано или късно ще се оправят.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 25 окт 2010 18:14

vassilv
Примера с колата не е никак удачен. Колата можеш да си я продадеш и без да си и плащал данъка.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “ЦСКА”