Бялата лястовица

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Бялата лястовица

Мнениеот Кашчей » 18 окт 2010 20:10

Old_death написа:
ДокладвайОтговори с цитатRe: Бялата лястовица
от vaskonti на 18 Окт 2010 17:14

niki87 написа:
Левски не плаща наем,защото влага пари в базата си и я подобрява.
По-точно Левски не плаща наем и затова влага пари. Има малка разлика. Тоест първо е дадено разрешение да не се плаща наем. Клубът не е решил на своя глава да инвестира и да стиска палци да не му искат наем след това.

Само си губиш времето.Аз вдигнах ръце,а тия могат да се правят на олигофрени колкото си искат.Май им отива ;)

Ти цитираш точни суми!Можеш ли да се закълнеш, че си виждал договорите, както и платежните нареждания, с които са погасявани месечните вноски?Ако не можеш-просто замълчи!Тук хвърляте такива умопомрачителни или пък смешни суми, като всеки си мисли, че знае за какво пише.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 18 окт 2010 20:19

Old_death написа:Отговорих няколко пъти на твоите "простички" въпроси,а ако искаш да ми кажеш в очите като какво мълча,можеш да ми пишеш на личен.Ще ти се уреди желанието.Може да глаголстваш колкото си искаш,но човек,който не разбира от няколко повторения ,се нарича олигофрен,а аз не съм длъжен да повтатям по цял ден и да ви ойдисвам на акъла!Хайде сега бягай на "Тодорини кукли" под мустака на Батков за да научиш поредната новина за синята изрядна лястовица и за дълговете на ЦСКА!

Твърдиш,че от 1944г. "Левски" не дал и една стотинка за изграждане и поддръжка на стадион "Георги Аспарухов",което е лъжа!Лъжеш ;) И да,"Левски" е нещо свято и ние,сините привърженици,няма да позвилим да се петни името на клуба с долни лъжи!
Лека вечер ;)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 19 окт 2010 08:19

Old_death написа:
Отговорих няколко пъти на твоите "простички" въпроси,а ако искаш да ми кажеш в очите като какво мълча,можеш да ми пишеш на личен.Ще ти се уреди желанието.Може да глаголстваш колкото си искаш,но човек,който не разбира от няколко повторения ,се нарича олигофрен,а аз не съм длъжен да повтатям по цял ден и да ви ойдисвам на акъла!Хайде сега бягай на "Тодорини кукли" под мустака на Батков за да научиш поредната новина за синята изрядна лястовица и за дълговете на ЦСКА!
Твърдиш,че от 1944г. "Левски" не дал и една стотинка за изграждане и поддръжка на стадион "Георги Аспарухов",което е лъжа!Лъжеш И да,"Левски" е нещо свято и ние,сините привърженици,няма да позвилим да се петни името на клуба с долни лъжи!
Лека вечер

Левски от 1923 година насам никога не е имал никакво право да претендира за собственост върху терените,на които е играл.Този клуб никога не е давал и един лев за наем на базата си.

През цялата си история след 1944 година ПФК левски не е платил нито един лев за наем или за ремонт на базите си.Стадиона му е бил построен,поддържан и подарен от държавата.От 1990 година ЦСКА плаща по 80000 лева наем за спортните си бази.Разчитам на това,че можеш поне да смяташ.Елементарната бакалска математика сочи,че клубът за период от 132 месеца натоварен с наем в размер на 10560000лева,от които не е внесъл 2.5 милиона лева.Останалите 8 милиона са източени от клубът,докато ПФК Левски не е внесъл и стотинка.

Това са две страници от един документ,който ще отговори на въпросите ти относно собствеността на стадион Георги Аспарухов преди и след 1989 година.Ако си зле със зрението,сложи очила и виж от коя дата е документа и от кога влиза в сила.На всеки непредубеден му става ясно,че ПФК Левски не е внасял нито един лев за наем на стадиона,след като документа влиза в сила със задна дата

Отвори си още очите,върни се назад в постовете ми и престани да четеш като дявола Библията.Благодарение на икономисаните ви от държавата над 10 милион лева наеми за базите,подарени ви пак от тая държава след 1998 година се направиха ремонти на Герена.Това не дава никакво право на крадците да викат "дръжте крадеца"!Престани да ми губиш времето с глупостите си!

Ти олигофрен ли си или ти изнася да се държиш като такъв?За последен път ще ти пиша и преставам да си губя времето с теб,Пиша с голями букви,защото имам чувството че имаш проблеми със зрението.
ЛЕВСКИ НЕ Е ДАЛ НИТО СТОТИНКА ЗА НАЕМ НА БАЗИТЕ СИ,КОЕТО ИМАЙКИ ПРЕДВИД ИСКАНИТЕ 80000 МЕСЕЧЕН НАЕМ ОТ ЦСКА ВОДИ ДО ИКОНОМИЯ ОТ НАД 10 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА ПЕРИОДА ОТ 1990 ГОДИНА ДО СЕГА.НАПРАВИ СИ САМ СМЕТКАТА КОЛКО ПАРИ СА ВЛОЖЕНИ В СТАДИОНА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИЯ РЕМОНТ И КОЛКО ИКОНОМИЯ Е НАПРАВИЛ БАТКОВ.НАРОЧНО НЕ ГОВОРЯ ЗА ГОЛЯМИЯ РЕМОНТ ПРЕЗ 1997 ГОДИНА,ЗАЩОТО И НА СЛЕПИТЕ ИМ Е ЯСНО,ЧЕ ТОЙ БЕ НАПРАВЕН С ДЪРЖАВНИ ПАРИ.Капиш???

Това са части от постовете ми,в които съм говорил за Левски,наемите,които е "плащал" за базата си и парите които е вложил в тях.Какво не ти стана ясно?На кой от въпросите ми за морала и справедливостта отговори,та претендираш,че трябва да получиш отговор на "гениалните" си прозрения.Да,според изказванията на Батков и Баждеков,Левски е вложил някакви пари през 2007-ма година,но дали би вложил тия пари,ако бе плащал наем за имота на улица "Тодорини кукли"?Това ти бе обяснено и от един друг потребител.Все още чакам да ми пишеш на личен къде и кога ще се видим.Искам да разбера дали и на живо си такъв "герой",какъвто си във форума.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 окт 2010 10:13

Някакви "червени" шамани във форума се изказват от позицията на "морални съдии".Сочейки с пръст "световното зло" Левски(как "заграбил" терени,бази,играчи,БФС,България),се изживяват като ментори по въпросите на морала и етиката.Пробутват тезата,че,едва ли не,ЦСКА е БЯЛАТА ЛЯСТОВИЦА!А собствениците на ЦСКА през годините са от светец нагоре!Дали е така?Интересно дали Ливърпул обвиниха за проблемите си Челси,Ман Юн,ФИФА ,Бин Ладен...Ще трябва да проверя в Гугъл.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 19 окт 2010 11:45

: Бялата лястовица
от blue avalanche на 19 Окт 2010 10:13

Някакви "червени" шамани във форума се изказват от позицията на "морални съдии".Сочейки с пръст "световното зло" Левски(как "заграбил" терени,бази,играчи,БФС,България),се изживяват като ментори по въпросите на морала и етиката.Пробутват тезата,че,едва ли не,ЦСКА е БЯЛАТА ЛЯСТОВИЦА!А собствениците на ЦСКА през годините са от светец нагоре!Дали е така?Интересно дали Ливърпул обвиниха за проблемите си Челси,Ман Юн,ФИФА ,Бин Ладен...Ще трябва да проверя в Гугъл.

Тези "червени шамани" поне доказват тезите си с документи,а не стават жертва на умозаключенията, на мокрите си мечти и не слагат своите мисли в чужди уста.А фактите и документите сочат,че стадиона ви е подарен от държавата и нямате никакво морално право да говорите за дълговете на другите клубове от не внесени вноски за наем на базите им!Не напразно на няколко пъти споменавам думата морал,защото вие явно нямате понятие какво е това.Просто това е качество,което сини фенове,като вас,не притежават!Виж заглавието на темата и тогава прецени,ако можеш де,дали вашите постове са по нея.Има една приказка:"Когато фактите говорят и боговете мълчат,но само левскарите се обаждат".Целият ти пост е плод на болната ти фантазия.Никой никога в тая тема не е наричал Левски "световно зло",но гузен негонен бяга.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 19 окт 2010 12:04

Колккото и да се опитвате да преиначавате историята и събитията(при вас това е генетично заложено,червеноармейци),това няма как да стане :!: За мен дискусията приключи ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 окт 2010 12:17

Old_death написа:
: Бялата лястовица
от blue avalanche на 19 Окт 2010 10:13

Тези "червени шамани" поне доказват тезите си с документи,а не стават жертва на умозаключенията, на мокрите си мечти и не слагат своите мисли в чужди уста.А фактите и документите сочат,че стадиона ви е подарен от държавата и нямате никакво морално право да говорите за дълговете на другите клубове от не внесени вноски за наем на базите им!Не напразно на няколко пъти споменавам думата морал,защото вие явно нямате понятие какво е това.Просто това е качество,което сини фенове,като вас,не притежават!Виж заглавието на темата и тогава прецени,ако можеш де,дали вашите постове са по нея.Има една приказка:"Когато фактите говорят и боговете мълчат,но само левскарите се обаждат".Целият ти пост е плод на болната ти фантазия.Никой никога в тая тема не е наричал Левски "световно зло",но гузен негонен бяга.

"...нямате никакво морално право да говорите за дълговете на другите клубове от не внесени вноски за наем на базите им."
Вие толкова дългове имате :o -само да иска човек да говори!Само за наем ли дължите?Попитах:"Да не би вие да сте "Бялата лястовица" в българския футбол(боже опази)?"И друго попитах:"Дали Ливърпул,Лийдс,Портсмут...обвиниха някой друг клуб за проблемите си?"

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 19 окт 2010 12:22

от niki87 на 19 Окт 2010 12:04

Колккото и да се опитвате да преиначавате историята и събитията(при вас това е генетично заложено,червеноармейци),това няма как да стане За мен дискусията приключи

Похвално за един противник на вестникарските изрезки :) Смешен си!За сетен път доказваш приказката за дявола и Библията.Пак не ми отговори на въпроса,кога ще се видим,за да ми кажеш в очите като какво мълча?Дискусията наистина приключи.Аз дискутирам с мъже,а не с женски полови органи!Бягай на Борат под мустака,за да научиш някоя "новина" за ЦСКА,а до тогава ще те игнорирам.Имах те за свестно момче,но за съжаление съм се лъгал.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 19 окт 2010 12:30

Old_death написа:

Колккото и да се опитвате да преиначавате историята и събитията(при вас това е генетично заложено,червеноармейци),това няма как да стане За мен дискусията приключи

Похвално за един противник на вестникарските изрезки :) Смешен си!За сетен път доказваш прик азката за дявола и Библията.Пак не ми отговори на въпроса,кога ще се видим,за да ми кажеш в очите като какво мълча?Дискусията наистина приключи.Аз дискутирам с мъже,а не с женски полови органи!Бягай на Борат под мустака,за да научиш някоя "новина" за ЦСКА,а до тогава ще те игнорирам.Имах те за свестно момче,но за съжаление съм се лъгал.

Не просто вестникарски изрезки,а спомените на очевидец и участник в построяването на стадион "Георги Апарухов" ,както се казва-информация от първа ръка ;)...Иначе,всеки има право да си мисли каквото си иска,но както казах,когато някой говори лъжи и хвърля смешни обвинения срещу "Левски" ,няма как да си мълчим... ;)...Приятен ден :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 окт 2010 13:05

niki87 написа:
Old_death написа:

Похвално за един противник на вестникарските изрезки :) Смешен си!За сетен път доказваш прик азката за дявола и Библията.Пак не ми отговори на въпроса,кога ще се видим,за да ми кажеш в очите като какво мълча?Дискусията наистина приключи.Аз дискутирам с мъже,а не с женски полови органи!Бягай на Борат под мустака,за да научиш някоя "новина" за ЦСКА,а до тогава ще те игнорирам.Имах те за свестно момче,но за съжаление съм се лъгал.

Не просто вестникарски изрезки,а спомените на очевидец и участник в построяването на стадион "Георги Апарухов" ,както се казва-информация от първа ръка ;)...Иначе,всеки има право да си мисли каквото си иска,но както казах,когато някой говори лъжи и хвърля смешни обвинения срещу "Левски" ,няма как да си мълчим... ;)...Приятен ден :)

Има ли някаква основателна и сериозна причина тия "спомени" на очевидци да се приемат за самата истина и нищо друго? Освен, че така ти харесва и ти изнася, разбира се?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”