Old_death написа:
Отговорих няколко пъти на твоите "простички" въпроси,а ако искаш да ми кажеш в очите като какво мълча,можеш да ми пишеш на личен.Ще ти се уреди желанието.Може да глаголстваш колкото си искаш,но човек,който не разбира от няколко повторения ,се нарича олигофрен,а аз не съм длъжен да повтатям по цял ден и да ви ойдисвам на акъла!Хайде сега бягай на "Тодорини кукли" под мустака на Батков за да научиш поредната новина за синята изрядна лястовица и за дълговете на ЦСКА!
Твърдиш,че от 1944г. "Левски" не дал и една стотинка за изграждане и поддръжка на стадион "Георги Аспарухов",което е лъжа!Лъжеш И да,"Левски" е нещо свято и ние,сините привърженици,няма да позвилим да се петни името на клуба с долни лъжи!
Лека вечер
Левски от 1923 година насам никога не е имал никакво право да претендира за собственост върху терените,на които е играл.Този клуб никога не е давал и един лев за наем на базата си.
През цялата си история след 1944 година ПФК левски не е платил нито един лев за наем или за ремонт на базите си.Стадиона му е бил построен,поддържан и подарен от държавата.От 1990 година ЦСКА плаща по 80000 лева наем за спортните си бази.Разчитам на това,че можеш поне да смяташ.Елементарната бакалска математика сочи,че клубът за период от 132 месеца натоварен с наем в размер на 10560000лева,от които не е внесъл 2.5 милиона лева.Останалите 8 милиона са източени от клубът,докато ПФК Левски не е внесъл и стотинка.
Това са две страници от един документ,който ще отговори на въпросите ти относно собствеността на стадион Георги Аспарухов преди и след 1989 година.Ако си зле със зрението,сложи очила и виж от коя дата е документа и от кога влиза в сила.На всеки непредубеден му става ясно,че ПФК Левски не е внасял нито един лев за наем на стадиона,след като документа влиза в сила със задна дата
Отвори си още очите,върни се назад в постовете ми и престани да четеш като дявола Библията.Благодарение на икономисаните ви от държавата над 10 милион лева наеми за базите,подарени ви пак от тая държава след 1998 година се направиха ремонти на Герена.Това не дава никакво право на крадците да викат "дръжте крадеца"!Престани да ми губиш времето с глупостите си!
Ти олигофрен ли си или ти изнася да се държиш като такъв?За последен път ще ти пиша и преставам да си губя времето с теб,Пиша с голями букви,защото имам чувството че имаш проблеми със зрението.
ЛЕВСКИ НЕ Е ДАЛ НИТО СТОТИНКА ЗА НАЕМ НА БАЗИТЕ СИ,КОЕТО ИМАЙКИ ПРЕДВИД ИСКАНИТЕ 80000 МЕСЕЧЕН НАЕМ ОТ ЦСКА ВОДИ ДО ИКОНОМИЯ ОТ НАД 10 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА ПЕРИОДА ОТ 1990 ГОДИНА ДО СЕГА.НАПРАВИ СИ САМ СМЕТКАТА КОЛКО ПАРИ СА ВЛОЖЕНИ В СТАДИОНА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИЯ РЕМОНТ И КОЛКО ИКОНОМИЯ Е НАПРАВИЛ БАТКОВ.НАРОЧНО НЕ ГОВОРЯ ЗА ГОЛЯМИЯ РЕМОНТ ПРЕЗ 1997 ГОДИНА,ЗАЩОТО И НА СЛЕПИТЕ ИМ Е ЯСНО,ЧЕ ТОЙ БЕ НАПРАВЕН С ДЪРЖАВНИ ПАРИ.Капиш???
Това са части от постовете ми,в които съм говорил за Левски,наемите,които е "плащал" за базата си и парите които е вложил в тях.Какво не ти стана ясно?На кой от въпросите ми за морала и справедливостта отговори,та претендираш,че трябва да получиш отговор на "гениалните" си прозрения.Да,според изказванията на Батков и Баждеков,Левски е вложил някакви пари през 2007-ма година,но дали би вложил тия пари,ако бе плащал наем за имота на улица "Тодорини кукли"?Това ти бе обяснено и от един друг потребител.Все още чакам да ми пишеш на личен къде и кога ще се видим.Искам да разбера дали и на живо си такъв "герой",какъвто си във форума.