vaskonti написа:Ясно, значи Яне разнася в парламента "някакви" таблички със съмнителни заплати, които обаче нямат никаква стойност понеже са били показани в някаква си парламентарна комисия. Виж, ако беше станало от трибуната на парламента, нещата щяха да са коренно различни. Питам се при това положение защо въобще се съставят каквито и да е комисии, след като трудът в тях няма никаква стойност?
В линка дето си пуснал се вижда, че за 1 година средната заплата в Левски скача 2.5 пъти. Разбира се, ти не виждаш нищо съмнително в това. Ти искаш документи, доказващи вина. Е, аз пък не искам документи, за мен подобно нещо е абсолютна индикация, че доходи са укривани. Ако не ти харесва, заведи дело срещу мен за клевета.
УЕФА няма нищо общо с отнетия лиценз, те просто приемат решението на съответната федерация. УЕФА въобще не се занимава с подробности от местен характер, пък било това и лиценза на всеки отбор. Пък бил този отбор и ЦСКА. И между другото, ако наистина Михайлов е съгласувал тази мярка с УЕФА, защо и до ден днешен повтаря с повод и без повод, че бил спасил ЦСКА въпреки разпоредбите на УЕФА? Няма ли тук едно леко противоречие?
За схемата на Лафчис знам от преди сигурно 10 години от човек, който по-късно ми беше казал, че Митал иска да продава ЦСКА буквално 6 месеца след като беше станал собственик на клуба. Казвал ми е и разни други неща, но признавам - не се наемам да кажа кое е истина и кое не. Това важи и за офшорките. А че работиш в одиторска фирма това съвсем не значи, че си наясно с всичко свързано с криене на доходи. В противен случай МОЖЕ БИ щеше да се на Хаваите и да си пиеш Мохито на плажа

. Аз също не съм наясно с тия неща, просто изказах предположение за един от начините да се крият доходи. А бъди сигурен, че когато става въпрос за подобни суми със сигурност не се дават в брой под масата, а нещата се изпипват така, че да не е толкова лесно да се открият. Така си мисля поне:)
Що се отнася до делата, те се завеждат срещу този, срещу който има доказателства. А ако нямаш доказателства срещу друг, това не значи, че той е невинен. Не значи и обратното, разбира се.
Първо правиш ли разлика между заплата и възнаграждение? За справка при мен заплатата ми е между 20 и 60% от възнаграждението ми. Камерата показа само за миг една страница от документ който имаше много страници, сигурен съм ,че вътре в този документ могат да се намерят отговорите. Все пак официалната информация е тази изнесена в линка ,който ти показах- предполагам че от Левски не са луди да изнесат официално възнаграждения различни от тези ,които са предоставили на НАП. Това дали е съмнително или не,не се наемам да коментирам ,работата ми е такава ,че аз работя с документирани факти ,а не със съмнения. След като съответните органи не са намерили нищо нередно , трябва да приемем че е така. Дали е съмнително или не -няма значение ,може да има напълно логично обяснение - например получаване на голям бонус . Всеизвестно е ,че миналата година Левски получиха от УЕФА 3,5 мил. евро заради участието си в ЕКТ( 2,5 поради достигането до плей-офа на ШЛ и 1 мил от влизането в ЛЕ),а играчите получиха много тлъст бонус.За тази година бонуса е договорен на 30% от приходите -поне така беше обявено.
Явно си по-добре запознат с дейността на УЕФА от нейния вицепрезидент

. Правиш ли разлика между съгласувано и взето решение? Напълно нормално е Б.Михайлов да се консултира с УЕФА по отношение на такъв казус ,още повече че е безпрецедент в историята на българския футбол. и аз когато имам да решавам въпрос (който изцяло в моите правомощия) в чието решение не съм сигурен или знам че след решението ще има много сериозни последствия се консултирам с моите началници

- това е напълно нормална практика. Ще ти бъда много благодарен да посочиш ,кога и къде точно Б.Михайлов ,казал че е спасил ЦСКА въпреки разпоредбите на УЕФА,аз доколкото си спомнял е казвал че го е направил въпреки разпоредбите на БФС( а не на УЕФА

- става дума за вътрешнот първенство,за ЕКТ -БФС наказа ЦСКА), или греше ,а

, ако греша очаквам да ми го покажеш.
Нямам притенции ,че знам всички схеми,но все пак поназнайвам това-онова

.Относно Хавай- лично на мен не ми е любимо място , според мен има и по-хубави места -на Карибите, Мексиканската Ривиера, Тайланд, Северна Австралия (бил съм на всяко едно от изброените места)

. А относно питиета- аз лично пия коняк ,основно "Hennessy" V.S.O.P( и нагоре

). Иначе не се оплаквам от живота си

.
Между другото основното правило на правото е обратен на това ,което си написал,а именно "Невинен, до доказване на противното".
Не усещащ ли че всичките ти тези взеха да рухват- Левски вземали по 820 лв- оказа се че не е вярно. Кр.Стефанов бил казал,че ЦСКА е изряден - доказано не е вярно - в доклада му е написано обратното. Я.Янев бил оповестил заплатите- оказа се невярно.
Все още очаквам да ми отговориш на въпроса,който ти го задавам за незнам кой си път : Защо сегашноти собственици заедоха дело срещу собствениците през 2008,че са виновни за неполучаването на лиценза и са причинили щети на клуба? - След като по твоите думи виновни са БФС и Т.Батков.
Защо ,ако ЦСКА е бил изряден не е повикал един независим одитор ,който да докаже ,че са изрядни и тогава клуба да си потърси правата в съда?- Защо не е направена тази напълно адекватна мярка да се защитят интересите на клуба?