Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Мнениеот Кашчей » 07 окт 2010 22:55

tut написа:
Кашчей написа:Васконти,....
Питам се при това положение защо въобще се съставят каквито и да е комисии, след като трудът в тях няма никаква стойност?

Има едно старо правило, че ако един проблем не трябва да бъде разрешен, то се създава комися(особено парламентарна) за разрешаването му.Яне и Волен са карикатури в парламента.. или така им е изгодно да се държат, но на карикатурите мястото им е в изложбена зала, а не в Народното събрание.
Цялата схема с тези числа и "случайното" надникване на камерата ми напомнят твърде много на сапунка, в която някоя прислужница винаги е на линия, когато господарите си разкриват някоя ужасна тайна ;)

Всъщност, ти всички отбори ли искаш да бъдат наказани за укриване на доходи, или само "Левски" и "Литекс"?

ЕКСТРА ..... след железният довод със сапунката вече не мисля ,че левски са укривали данъци ...... даже ако иска 100 пъти да каже обратното шефа на НАП или която и да е комисия или институция в България аз не вярвам .... АПЛОДИСМЕНТИ КАШЧЕЙ .......

И в същият дух да те питам ..... ти само ЦСКА ли искаш да накажат за просрочени данъци или искаш и Левски и Литекс да бъдат наказани за укриване на данъци ?

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Както неведнъж съм казвал, когато и да закрият "Левски" и ЦСКА, все ще е късно за българският футбол.Вие сте туморът, който разяжда тази игра у нас от години.След 90-а се намесиха и разни "бизнесмени", които се възползваха и възползват максимално от марката, която беше създадена от комунистическата власт, затова и сега чета мнения, че без "Левски" и ЦСКА няма да има футбол в България.Все едно да се каже, че без "Торино" и "Сент Етиен" няма футбол в Италия и Франция, или без "Ливърпул" в Англия.

Данъци не се укриват-укриват се облагаеми доходи и данъчни събития, ама не и данъци, но от теб не очаквам да го разбереш.

ПП-Пич, шефът на НАП спокойно може да сезира Прокуратурата за данъчни нарушения.Щом не го е направил, дали няма нещо гнило в интервюто, ъм?Но то, мисленето, е трудна работа-не е за всеки ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 08 окт 2010 00:33

Ka64ei, Ти като знаеш много и се проявяваш, като тумор в този форум, когато всички ги боли за един отбор, кво предлагаш? Да правим футбол в България с пари, искърани от банички?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 08 окт 2010 00:46

В Гърция и Турция Няма корупция, А?
То сигурно и в Испания и Португалия Няма?
В Англия и Холандия са най-честните Хора- Мислиш ли?
В цяла Европа, да не забравя Италия и шефовете , Блатер и Платини, aAA.... сега ше кажеш, че там корупцията е на по-високо ниво, A?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 окт 2010 07:20

berbatov написа:Ka64ei, Ти като знаеш много и се проявяваш, като тумор в този форум, когато всички ги боли за един отбор, кво предлагаш? Да правим футбол в България с пари, искърани от банички?

Темата не е за това, кой с какви пари си издържа отбора, а дали е имало финансови нарушения в други отбори.

Смяташ ли, че работата на шефа на НАП при открити такива нарушения е да дава интервюта по медиите, вместо да сезира Прокуратурата за повдигане на обвинение срещу нарушителите?Няма значение кой е нарушителят и какво място заема в йерархията на България.

[offtopic]Когато пиенето ти пречи на писането, то зарежи писането и.... никът ми се изписва Кашчей, с букви на кирилица, а не с цифри и латиница![/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 окт 2010 08:42

Кашчей написа:Васконти,....
Питам се при това положение защо въобще се съставят каквито и да е комисии, след като трудът в тях няма никаква стойност?

Има едно старо правило, че ако един проблем не трябва да бъде разрешен, то се създава комися(особено парламентарна) за разрешаването му.Яне и Волен са карикатури в парламента.. или така им е изгодно да се държат, но на карикатурите мястото им е в изложбена зала, а не в Народното събрание.
Цялата схема с тези числа и "случайното" надникване на камерата ми напомнят твърде много на сапунка, в която някоя прислужница винаги е на линия, когато господарите си разкриват някоя ужасна тайна ;)

Всъщност, ти всички отбори ли искаш да бъдат наказани за укриване на доходи, или само "Левски" и "Литекс"?

Дали става въпрос за Яне, Волен или който и да е друг в случая няма значение. Имената нямат значение. Ставаше въпроса за това, че тук ми се твърди, че щом дадено нещо е представено в една комисия в парламента, то това нещо няма никаква стойност, тъй като и самата комисия е едва ли не нищо повече от групичка чичковци, чудещи се какво да правят. Не знам какъв човек трябва да си и с какво мислене за да твърдиш такова нещо(не говоря на теб, а по принцип), но ей го на - факт! И ако това е било нагласена сапунка какъв е смисълът от нея, след като уж се опровергава почти веднага и след като уж няма никаква стойност?
Аз искам всички отбори, в които се укриват доходи да бъдат наказани. Споменах Литекс и Левски като най-фрапиращи примери, ако щеш и най-значими. Едва ли някой се интересува от Малеш(Микрево), при цялото ми уважение към този отбор и съответно би било тъпо да дам тях за пример вместо Левски.. Но все пак ако и там има подобни нарушения трябва да ги накажат.
Кашчей написа:Както неведнъж съм казвал, когато и да закрият "Левски" и ЦСКА, все ще е късно за българският футбол.Вие сте туморът, който разяжда тази игра у нас от години.След 90-а се намесиха и разни "бизнесмени", които се възползваха и възползват максимално от марката, която беше създадена от комунистическата власт, затова и сега чета мнения, че без "Левски" и ЦСКА няма да има футбол в България.Все едно да се каже, че без "Торино" и "Сент Етиен" няма футбол в Италия и Франция, или без "Ливърпул" в Англия.

Данъци не се укриват-укриват се облагаеми доходи и данъчни събития, ама не и данъци, но от теб не очаквам да го разбереш.

ПП-Пич, шефът на НАП спокойно може да сезира Прокуратурата за данъчни нарушения.Щом не го е направил, дали няма нещо гнило в интервюто, ъм?Но то, мисленето, е трудна работа-не е за всеки ;)

Нещо си се объркал много, ама много яко. Левски и ЦСКА очевидно не са туморът на футбола ни, а собствениците на тия отбори. При това не само те, а на практика 99% от всички собственици на футболни клубове. Добави към тях и всички шефове на БФС от примерно 20г. насам, особено сегашният. Или може би смяташ, че ЦСКА и Левски са виновни за закриването на Дунав(Русе), например? Или за общото състояние на футбола ни?

За укриването на данъци - продължаваш да се хващаш за едната дума. Ясно е какво се има пред вид, не е нужно тук да говорим с точни юридически или счетоводни термини, нали?

Шефът на НАП може да сезира прокуратурата ако има доказателства, но не косвени, а реални. Косвено доказателство за укриване на доходи е фактът, че средната заплата в една фирма скача в пъти в рамките на една година, на всички им е ясно какво става, ама документално не е лесно да се докаже. Тук обаче, във форумите, никой не ни иска доказателства черно на бяло, затова можем да твърдим с голяма доза увереност, че доходи се крият. Или пък че съдиите са корумпирани, нищо, че и за това нямаме доказателства.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 окт 2010 11:52

vaskonti написа:Ясно, значи Яне разнася в парламента "някакви" таблички със съмнителни заплати, които обаче нямат никаква стойност понеже са били показани в някаква си парламентарна комисия. Виж, ако беше станало от трибуната на парламента, нещата щяха да са коренно различни. Питам се при това положение защо въобще се съставят каквито и да е комисии, след като трудът в тях няма никаква стойност?
В линка дето си пуснал се вижда, че за 1 година средната заплата в Левски скача 2.5 пъти. Разбира се, ти не виждаш нищо съмнително в това. Ти искаш документи, доказващи вина. Е, аз пък не искам документи, за мен подобно нещо е абсолютна индикация, че доходи са укривани. Ако не ти харесва, заведи дело срещу мен за клевета.
УЕФА няма нищо общо с отнетия лиценз, те просто приемат решението на съответната федерация. УЕФА въобще не се занимава с подробности от местен характер, пък било това и лиценза на всеки отбор. Пък бил този отбор и ЦСКА. И между другото, ако наистина Михайлов е съгласувал тази мярка с УЕФА, защо и до ден днешен повтаря с повод и без повод, че бил спасил ЦСКА въпреки разпоредбите на УЕФА? Няма ли тук едно леко противоречие?
За схемата на Лафчис знам от преди сигурно 10 години от човек, който по-късно ми беше казал, че Митал иска да продава ЦСКА буквално 6 месеца след като беше станал собственик на клуба. Казвал ми е и разни други неща, но признавам - не се наемам да кажа кое е истина и кое не. Това важи и за офшорките. А че работиш в одиторска фирма това съвсем не значи, че си наясно с всичко свързано с криене на доходи. В противен случай МОЖЕ БИ щеше да се на Хаваите и да си пиеш Мохито на плажа :) . Аз също не съм наясно с тия неща, просто изказах предположение за един от начините да се крият доходи. А бъди сигурен, че когато става въпрос за подобни суми със сигурност не се дават в брой под масата, а нещата се изпипват така, че да не е толкова лесно да се открият. Така си мисля поне:)
Що се отнася до делата, те се завеждат срещу този, срещу който има доказателства. А ако нямаш доказателства срещу друг, това не значи, че той е невинен. Не значи и обратното, разбира се.

Първо правиш ли разлика между заплата и възнаграждение? За справка при мен заплатата ми е между 20 и 60% от възнаграждението ми. Камерата показа само за миг една страница от документ който имаше много страници, сигурен съм ,че вътре в този документ могат да се намерят отговорите. Все пак официалната информация е тази изнесена в линка ,който ти показах- предполагам че от Левски не са луди да изнесат официално възнаграждения различни от тези ,които са предоставили на НАП. Това дали е съмнително или не,не се наемам да коментирам ,работата ми е такава ,че аз работя с документирани факти ,а не със съмнения. След като съответните органи не са намерили нищо нередно , трябва да приемем че е така. Дали е съмнително или не -няма значение ,може да има напълно логично обяснение - например получаване на голям бонус . Всеизвестно е ,че миналата година Левски получиха от УЕФА 3,5 мил. евро заради участието си в ЕКТ( 2,5 поради достигането до плей-офа на ШЛ и 1 мил от влизането в ЛЕ),а играчите получиха много тлъст бонус.За тази година бонуса е договорен на 30% от приходите -поне така беше обявено.
Явно си по-добре запознат с дейността на УЕФА от нейния вицепрезидент ;) . Правиш ли разлика между съгласувано и взето решение? Напълно нормално е Б.Михайлов да се консултира с УЕФА по отношение на такъв казус ,още повече че е безпрецедент в историята на българския футбол. и аз когато имам да решавам въпрос (който изцяло в моите правомощия) в чието решение не съм сигурен или знам че след решението ще има много сериозни последствия се консултирам с моите началници ;) - това е напълно нормална практика. Ще ти бъда много благодарен да посочиш ,кога и къде точно Б.Михайлов ,казал че е спасил ЦСКА въпреки разпоредбите на УЕФА,аз доколкото си спомнял е казвал че го е направил въпреки разпоредбите на БФС( а не на УЕФА ;) - става дума за вътрешнот първенство,за ЕКТ -БФС наказа ЦСКА), или греше ,а ;) , ако греша очаквам да ми го покажеш.
Нямам притенции ,че знам всички схеми,но все пак поназнайвам това-онова ;) .Относно Хавай- лично на мен не ми е любимо място , според мен има и по-хубави места -на Карибите, Мексиканската Ривиера, Тайланд, Северна Австралия (бил съм на всяко едно от изброените места) ;) . А относно питиета- аз лично пия коняк ,основно "Hennessy" V.S.O.P( и нагоре ;) ). Иначе не се оплаквам от живота си ;) .
Между другото основното правило на правото е обратен на това ,което си написал,а именно "Невинен, до доказване на противното".
Не усещащ ли че всичките ти тези взеха да рухват- Левски вземали по 820 лв- оказа се че не е вярно. Кр.Стефанов бил казал,че ЦСКА е изряден - доказано не е вярно - в доклада му е написано обратното. Я.Янев бил оповестил заплатите- оказа се невярно.
Все още очаквам да ми отговориш на въпроса,който ти го задавам за незнам кой си път : Защо сегашноти собственици заедоха дело срещу собствениците през 2008,че са виновни за неполучаването на лиценза и са причинили щети на клуба? - След като по твоите думи виновни са БФС и Т.Батков.
Защо ,ако ЦСКА е бил изряден не е повикал един независим одитор ,който да докаже ,че са изрядни и тогава клуба да си потърси правата в съда?- Защо не е направена тази напълно адекватна мярка да се защитят интересите на клуба?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 окт 2010 13:06

Интересно ми е да чуя отговорите на въпросите, поставени от honda...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 окт 2010 14:16

Заплата, възнаграждение, доходи, премии, бонуси - всичко подлежи на облагане. А ти си го наричай както искаш и продължавай да се хващаш за едната дума и да тълкуваш нещата както ти изнася.
Твоята работа може да изисква документи, ама тук е форум и на мен ми стига фактът, че когато в една фирма средният доход скача в пъти за една година това определено е показател, че има нещо нередно. Ако ти не виждаш нищо съмнително в това, твоя работа.
Но ако се прилага твоят подход, би трябвало да признаем, че и съдиите не са корумпирани, митничарите и катаджиите също не са. Защото няма документи и не са осъдени, нали така? Трябват ли ти на теб документи в тоя форум за да имаш някакво друго мнение по тоя въпрос? Не ми отговаряй на тоя въпрос.
Няма начин да не правя разлика между съгласуване и взето решение просто защото са несравними неща, а едното е следствие от другото. Но взимане на решение може да стане и без съгласуване.
honda написа: аз доколкото си спомнял е казвал че го е направил въпреки разпоредбите на БФС(

Защо ще се консултира с УЕФА след като решението е на база вътрешният правилник на БФС? А правилника на БФС не е ли изготвен в съответствие с правилата на УЕФА? Тоест как може да пренебрегне разпоредбите на БФС без да пренебрегне тези на УЕФА?
Както вече казах, в един форум правилата на правото не важат с пълна сила, затова и ще се повторя - съдиите са корумпирани, подкупват се играчи, има сума ти уредени мачове, купуват се дори титли. Трябват ли ми документи в тоя форум, за да съм убеден в тея неща? Пак да питам и теб - трябват ли ти документи за да си убеден за себе си, че всичко това е истина? Пак не е нужно да отговаряш на това.
Не знам кои тези точно ми рухват. Аз не съм твърдял, че в Левски са взимали такива заплати, а само че обявяват такива. Ясно е, че взимат много повече. Поне на мен ми е ясно, ти вероятно ще приемеш, че няма нищо съмнително за 1 година обявената средна заплата да скочи 2-3 пъти.
Изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов разкри, че преди две години само един клуб е декларирал реалните доходи на играчите си, но сега нещата са се променили.

“В момента повечето футболисти се осигуряват според реалните възнаграждения. Има заплати около 50 хиляди лева, върху които се плащат данъци и осигуровки”, разкри за БЛИЦ Стефанов.

“Преди 2 години само един клуб е декларирал реалната заплата на футболистите си от около 15 хиляди долара. В същото време всички останали са декларирали от 200-300 до 500 лева възнаграждения на играчите”, заяви шефът на агенцията.

На въпрос на БЛИЦ кой е този отбор, Стефанов отказа да назове името му. “Не мога да кажа, това е публична тайна. По това време изпълнителен директор на този отбор е Александър Томов”, заяви босът на НАП, което означава, че става въпрос за ЦСКА. В този период шеф на НАП беше Мария Мургина от правителството на тройната коалиция.

Това са цитати от интервю от 18 март. Най-вероятно според теб и това няма да се окаже вярно. А щом ти кажеш, че не е вярно, значи тезата ми рухва. Ок, при такава аргументация аз просто млъквам по тоя въпрос.
honda написа: Все още очаквам да ми отговориш на въпроса,който ти го задавам за незнам кой си път : Защо сегашноти собственици заедоха дело срещу собствениците през 2008,че са виновни за неполучаването на лиценза и са причинили щети на клуба? - След като по твоите думи виновни са БФС и Т.Батков.
Защо ,ако ЦСКА е бил изряден не е повикал един независим одитор ,който да докаже ,че са изрядни и тогава клуба да си потърси правата в съда?- Защо не е направена тази напълно адекватна мярка да се защитят интересите на клуба?

Титан заведоха дела за дългове, които са извън обявените при покупката. Това отговаря ли ти на въпроса?
ЦСКА не са извикали одитор просто защото лицензът беше отнет заради дългове към НОИ, които никой не е отричал. Одитор в ЦСКА няма как да докаже недекларирани доходи в други клубове. Щом си одитор би трябвало да го знаеш това.
[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 окт 2010 18:27

Към vaskonti:
Поздравления за опитите за отговор:- Само дето не е верен ;) :
cska/viewtopic.php?f=2&t=44675
Относно думите на Кр. Стефанов - вярвам на това ,което е казал в предавания "на живо" и съм ги чул с ушите си, както и каквото е оповестил в официалния си доклад до ПК по корупция и в които ЦСКА беше посочен като отбора с най-големи задължения.
"ЦСКА не са извикали одитор просто защото лицензът беше отнет заради дългове към НОИ, които никой не е отричал"- интересен въпрос ,как е възможно да имаш задължения към НОИ( по-късно се оказа ,че има и към ДАМС ;) ) и да си изряден - това на мен ми звузчи като взаимноизключващи се понятия. Аз лично намирам едно леко противоречие.
Одитора не може да установи дали другите са изрядни,но може да докаже дали ти си изряден,ако не си -какво те интересуват другите.Между другото през пролетта на 2008 са правени одити и на Левски , и н Литекс , и на Локомотив(Сф) , и на Черно море. Заключението им е било ,че тези клубове отговарят на критериите за лицензиране и съответно получават лиценз.
Разбира се че се дължат данъци за всички доходи. Само дето онова което беше заснето "нелегално" от оператора на ринг ТВ ,а това което беше обявено официално от Левски бяха възнаграждения -предполагам, че премии ,бонуси, траншове по договори и т.н. са били описани на други страници ,които не са заснети от камерата. Това,че дохода скача в пъти в сравнение с предходната година признавам че е съмнително,но след като специализираните органи не са открили нищо ,аз лично не намирам причина да не им вярвам. Може примерно това увеличение да се дължи както вече писах на бонуса от ЕКТ - ако е 30%(колкото е тази година ,миналата година предполагам ,че е бил в този порядък) ,какво следва - 30% от 3,5 мил евро са около 2,1 мил. лв ,което е приблизителната разлика в дохода между 2-те години.
Разбира се ,че едно решение може да бъде взето и без да бъде съгласувано със "стоящата по-горе институция" ,но в случая от УЕФА сами обявиха,че решението е съгласувано с тях,което значи е станало и с тяхнота благословия. Правилата на БФС са в съответствие с правилата на УЕФА по отновение на ЕКТ,които са под юрисдикция на УЕФА. Но се различават по отношение първенството,което под юрисдикцията на БФС. Например УЕФА е одобрила само 4 стадиона за да се играят на тях мачове от ЕКТ, докато БФС е одобрила доста повече стадиони за първенството. Все още очаквам да посочиш кога и къде Б.Михайлов е казал ,че е пренебрегнал правилата на УЕФА( не на БФС) за ЦСКА.
Лично моето мнение относно неиздаването на лиценз на ЦСКА е основно по 2 причини:
1. Заключението на одиторите- изтекла е информация и двата заинтересовани клуба съответно Левски и Черно море са знаели( няма ка да не са знаели - М.Митев е в Изпълкома,а Т.Батков явно и той е разбрал) и няма как да не използват отворилата се пред тях възможност. Никой не може да упрекне Левски и Черно море ,че са използвали възможността и са преследвали собствените си интереси, а не са постъпили като джентълмени спрямо ЦСКА.
2. През 2008 собствениците на ЦСКА бяха в изключително тежко финансово положение имаше напълно реална възможност всичките и м фирми на територията на България да фалират и всичките им сметки да бъдат блокирани,което неминуемо щеще да доведе до ликвидация и на ПФК ЦСКА . Можеш ли да си представиш хипотетичната ситуация ЦСКА влиза в ШЛ( и му предстоят примерно мачове срещу Барселона и Арсенал), но правителството спира кранчето на Кремиковци и блокира всички сметки,което води до ликвидация на ЦСКА. Имаш ли представа искове за какви суми щяха да бъдат повдигнати срещу УЕФА(БФС) от телевизиите, и от клубовете които е елиминирала ЦСКА? Мисля ,че всеки в такъв момент на мястото на Б.Микайлов не би поел риска.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 окт 2010 19:48

Не знам кое не е верно, ама това, дето си посочил не показва ли, че Титан са платили на Томов суми, които не е трябвало да плащат? Което е общо взето същото, което ти отговорих в предния пост, но с други думи. Поне така си го тълкувам, с моята "неодиторска" логика. Всъщност не разбирам това в каква връзка го обсъждаме и какво доказва?
Лицензът е отнет заради дълговете към НОИ, това никой не отрича. Само че Красимир Стефанов говори за друг тип "изрядност" - кой обявява реални доходи и кой не. Малко по-различно е, не мислиш ли? А говори с недомлъвки и не в прав текст, просто защото знае каква е истината, но не може да го докаже черно на бяло. Надявам се лекото противоречие, което намираш да ти се е изяснило. Одитите на другите отбори през 2008г. е нормално да не покажат някакви проблеми защото те са си платили например вноските към НОИ, а пък одиторите просто не са успели да установят укритите доходи. А такива има, колкото и кощунствено да ти звучи това без да ти представям доказателства.
Аз не помня УЕФА да са казвали, че това решение е съгласувано с тях. Добре помня обаче, че казаха две неща - решението ще бъде взето само от БФС и че те ще го приемат, каквото и да е защото им имали пълно доверие. Отделно няма никакъв смисъл да се съгласува подобно решение с УЕФА просто защото правилника би трябвало да е ясен - щом има дадено нарушение, има и съответната санкция. Тук въобще не говорим за някакъв прецедент, че да има нужда от съгласувания и съветвания какво да се прави.
Правилата на БФС се различават от тези на УЕФА предимно по отношение на организацията, но лицензионните правила са със сигурност контролирани от УЕФА. Не може да ми сравняваш годността на един стадион за ЕКТ с дългове към НОИ, укриване на доходи, подкупи и подобни наказуеми неща. Ако стадиона не отговаря на изискванията просто не получава лиценз, но ако вършиш някое от изброените неща, следват санкции, като тежестта им е според зависи от провинението. Разграничавай нещата.
Двете причини, които си изброил вероятно са вярни и има логика. Но с едно уточнение - никой не отрича дълга на ЦСКА към НОИ тогава. Въпроса е обаче защо не могат да се установят начините за криене на доходи във футбола. Въпреки, че ако някой разкрие тоя метод подозирам, че сигурно цялата А група трябва да изхвърчи в Б.
[/center]

Върни се в “ЦСКА”