Отзиви за играта на Килиан Шеридън

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Отзиви за играта на Килиан Шеридън

Мнениеот deepblue1963 » 28 сеп 2010 20:23

BaLoN написа:
CristianoRonaldoo написа:
BaLoN написа:Шеридън е много по-класен футболист от дърводелеца дембеле които тича като муха без глава и единствените му силни качества с голямото му желание здравата физика и многото тичане ... бори се,но никакви класа не лъха от този футболист ... не съм го виждал да отправя удар извън наказателното поле,а и не е отборен играч. Шеридън е много по-класен футболист ! Дембеле игра в България и сега в лефски вече е на предела на възможностите си,докато Шеридън тепърва ще ни радва...виждат се вече далечни удари,комбинативност,техника и добра скорост впредвид ръста му ... :) така че не го сравняваите с разни измислени гари и т.н. Начина по които пипа топката Шеридан подсказва за футболен интелект, всяко едно отиграване е с идея ,много комбинативен футболист ! Успех му желая в най-големия клуб в България ЦСКА !!!

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ !!!

НЕ! Не мога. Опази ме боже. Шеридън бил по - добър от Дембеле. Убий ме, моля те.

Че кой е па тоя Дембеле бе ? Един Късметлия който вкара на слабите отбори голове и 1 гол на нас който беше след явно негово нарушение и подарак от страна на съдията ( "Да живее синьото БФС" нали ) ... осъзнаи се бе !!!

А Шеридън на кои отбори вкара голове?
" не съм го виждал да отправя удар извън наказателното поле,а и не е отборен играч."
Задължително ли е да стреля извън наказателното поле?Не съм чел такъв учебник.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Отзиви за играта на Килиан Шеридън

Мнениеот rsk » 28 сеп 2010 20:33

BaLoN написа:Шеридън е много по-класен футболист от дърводелеца дембеле които тича като муха без глава и единствените му силни качества с голямото му желание здравата физика и многото тичане ... бори се,но никакви класа не лъха от този футболист ... не съм го виждал да отправя удар извън наказателното поле,а и не е отборен играч. Шеридън е много по-класен футболист ! Дембеле игра в България и сега в лефски вече е на предела на възможностите си,докато Шеридън тепърва ще ни радва...виждат се вече далечни удари,комбинативност,техника и добра скорост впредвид ръста му ... :) така че не го сравняваите с разни измислени гари и т.н. Начина по които пипа топката Шеридан подсказва за футболен интелект, всяко едно отиграване е с идея ,много комбинативен футболист ! Успех му желая в най-големия клуб в България ЦСКА !!!

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ !!!

Ти си предрусал с нещо некачествено бе
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “ЦСКА”