Гордея се!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Гордея се!

Мнениеот L_Messi » 17 сеп 2010 12:20

batelevski написа:Гордея се!!

Смени си никнейма и тогава се прави на патриот!

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 17 сеп 2010 12:47

eelche написа:Защо да е жалко за ЦСКА?!Ами те играят някакъв страхотен антифутбол,който те отвращава и прави мача безинтересен,изключително грозно играха ЦСКА,честно казано наблюдавах мача от чисто любопитство бях отвратен от всичко което предложиха ЦСКА...честно казано щеше да е нереално да вземат точка с оглед на всички минуси които имат въобще :roll: Въобще не трябва да се гордеете с такава игра,с такав отбор и с такива футболисти бабаити (Делев и Стоянов)

хахахахах и ти разбираш от футбол колкото някое теленце ама айде.... смешник си голям ;)
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 17 сеп 2010 12:50

bomberman64 написа:
crap написа:Малките душици изплуваха. Чесно казано и мен ме хвана яд от победата на ФК Левкси, но не защото са били или защото съм анти-лескар, ами защото знам какви коментари ще изплуват във форума. Това което искам да кажа, е че много голяма част от сините драскачи, в този форум, по никакъв начин не заслужават такъв красив мач. Вместо да са на 7мото небе, те тръгнали пак да злорадстват. Това е жалко. Още е рано да се гордеем, особенно ние ЦСКА'рите. Играхме безлично-в глуха защита. Отпред бяхме трагични. Страхотен М'Боли и Янчев.

А до колкото за наръганото момче... какво да ви кажа. Агитките са пълна кочина. Сини, червени... все тая! Трябват камери, трябва правосъдие. Иначе хората няма да се върнат на стадионите.

крапчо, КРАСИВИЯ МАЧ ГО НАПРАВИХА ИГРАЧИТЕ ДОЛУ НА ТЕРЕНА!!!ТИ СИ НАПЪЛНО В ПРАВОТО ДА НЕ СЕ РАДВАШ НА ПОБЕДАТА НА ЛЕВСКИ !НИЕ И НЕ ГО ЖЕЛАЕМ ,СТРАННО ЗВУЧИ ОТ УСТАТА ЧЕРВЕН ФЕН ДА ХВАЛИ ПОБЕДИТЕ НА ЛЕВСКИ !ПОЧТИ КАТО БОГОХУЛСТВО :) СЪЩО И ОБРАТНОТО Е РЕЦИПРОЧНО :) ЗА ТОВА НЯМА ЗАЩО ДА СЕ СЪРДИТЕ ЧЕ НИЕ СЕ РАДВАХМЕ НА НАШАТА ПОБЕДА 99% И СИ ОСТАВИХМЕ ОНЗИ 1% ЗА ДА СТАНЕ ЩАСТИЕТО НИ ПЪЛНО ЗА МИГА В КОЙТО ЦСКА ЗАГУБИ ОТ БЕШИКТАШ :) :) :) СЕГА СМЕ 100% ЩАСЛИВИ !!!А ВИЕ,ВИЕ СЕ СВРЕТЕ НЕЙДЕ И СИ БЛИЖЕТЕ РАНАТА , ЩОТО СИ Е ГОЛЯМА И КЪРВИ ДОСТА ,ДВА ПЪТИ ДА ТЕ ГРЪМНАТ НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО ЗА ЕДНА НОЩ!ЩЕ ДА Е ДОСТА ТЕЖИЧКО :)

Турското синьо във ЧАСТ от вас все пак изплува....
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 17 сеп 2010 12:59

ЦСКА записа в Истанбул една от най-унизителните серии в историята на груповата надпревара на евротурнирите. "Армейците" вече 8 мача са без успех в групите, като имат 7 поражения и само едно реми на "Васил Левски" с Фулъм. Това е и един от трите мача, в които "червените" все пак са смогнали поне да вкарат гол. Общо в групите на УЕФА балансът на ЦСКА е наистина унищожителен - една победа, едно реми и 9 загуби. Единственият успех на някогашният убиец на европйски шампиони е над бездарния Викинг (Норвегия) през 2005 година. Това е най-унизителната серия в груповата фаза на турнира на Лига Европа, показва статистиката.

То си е за гордост :lol:
Твърдо сте си последни от 5 години.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2010 13:25

TheClub написа:
lucio написа:Да кажа и аз своето мнение във форума на ЦСКА. Не мога да кажа, че съм се радвал за загубата им, но немога и да кажа че съжелявам. Незнам кога ще видим по-слаб Бешикташ, чудех се как Бурсаспор са станали шампиони / вече не :)/ . Бешикташ вкараха гол при втория си удар в очертанията на вратата, а червените ако имаха един Гара вместо ония дърводелец спокойно щяха да им мушнат поне 2 гола на фесовете.

Дърводелец... Това само в България се дават такива прогнози от изиграни 3-4 мача! ЕВАЛА!

А на Гара колко мача му трябваха,за да почне да къса мрежи?
А иначе,за вчера...За тези,които се опитват да се присламчат към успеха на Левски(ако бяхме паднали-нямаше да им чуем гласовете,нали).Не се заблуждавайте!На стадион "Г.Аспарухов" не играха България срещу Белгия,а ЛЕВСКИ-срещу Гент.И не България победи вчера,а ЛЕВСКИ!Както в Истанбул не играха Турция срещу България,а Бешикташ срещу ЦСКА.Отборът,който спечели на Герена беше моят,а този,който загуби в Истанбул-не!Това е!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 сеп 2010 13:43

blue avalanche написа:
TheClub написа:
lucio написа:Да кажа и аз своето мнение във форума на ЦСКА. Не мога да кажа, че съм се радвал за загубата им, но немога и да кажа че съжелявам. Незнам кога ще видим по-слаб Бешикташ, чудех се как Бурсаспор са станали шампиони / вече не :)/ . Бешикташ вкараха гол при втория си удар в очертанията на вратата, а червените ако имаха един Гара вместо ония дърводелец спокойно щяха да им мушнат поне 2 гола на фесовете.

Дърводелец... Това само в България се дават такива прогнози от изиграни 3-4 мача! ЕВАЛА!

А иначе,за вчера...За тези,които се опитват да се присламчат към успеха на Левски(ако бяхме паднали-нямаше да им чуем гласовете,нали).Не се заблуждавайте!На стадион "Г.Аспарухов" не играха България срещу Белгия,а ЛЕВСКИ-срещу Гент.И не България победи вчера,а ЛЕВСКИ!Както в Истанбул не играха Турция срещу България,а Бешикташ срещу ЦСКА.Отборът,който спечели на Герена беше моят,а този,който загуби в Истанбул-не!Това е!

А Гара колко месеца е в България и Шеридън колко месеца е в България?Случайно да ти е минавало това през мозъкЪ??
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2010 14:02

delqnski47 написа:
blue avalanche написа:
TheClub написа:Да кажа и аз своето мнение във форума на ЦСКА. Не мога да кажа, че съм се радвал за загубата им, но немога и да кажа че съжелявам. Незнам кога ще видим по-слаб Бешикташ, чудех се как Бурсаспор са станали шампиони / вече не :)/ . Бешикташ вкараха гол при втория си удар в очертанията на вратата, а червените ако имаха един Гара вместо ония дърводелец спокойно щяха да им мушнат поне 2 гола на фесовете.

А Гара колко месеца е в България и Шеридън колко месеца е в България?Случайно да ти е минавало това през мозъкЪ??[/quote]
"А Гара колко месеца е в България..."
А от колко време е в Левски?Щото ми блеете за някакво сработване.
"...Шеридън колко месеца е в България?"
Като го гледам и в Селтик как им е "късал мрежите"...Или и там не му е стигнало времето?
По твоята логика,"великите червени голмайстори":Руи Мигел,Саидходжа,Д.Илиев-от колко месеца са в България?Чакам да ме разгромиш с унищожителна статистика...

Потребителски аватар
Е pа...
Контакти:

Мнениеот Е pа... » 17 сеп 2010 14:14

Гордея се с Левски,нека ЦСКА направят същото следващият мач за да се гордея и с тях.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 сеп 2010 14:21

"А Гара колко месеца е в България..."
А от колко време е в Левски?Щото ми блеете за някакво сработване.

А пък аз първи те питам!

"...Шеридън колко месеца е в България?"
Като го гледам и в Селтик как им е "късал мрежите"...Или и там не му е стигнало времето?
По твоята логика,"великите червени голмайстори":Руи Мигел,Саидходжа,Д.Илиев-от колко месеца са в България?Чакам да ме разгромиш с унищожителна статистика...

Недей да набутваш Селтик,Руи Мигел,Саидходжа и Д.Илиев!!!В момента говорим за ЦСКА и Шеридън!Да ти кажа,ако не си разбрал...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 17 сеп 2010 14:28

bomberman64 написа:С ВСИЧКО СЪМ СЪГЛАСЕН ОСВЕН СЪС КАЗАНОТО ЗА ГОСПОД ,АЛЛАХ ИЛИ ЙЕХОВА ИЛИ ДРУГИТЕ ОЩЕ 97 ИМЕНА СЪС КОИТО ГО ВИКАТ НАРОДИТЕ ПО ЗЕМЯТА!ТА ТИ ПОСЛЕДОВАТЕЛЮ НА ХРИСТОС!ТИ БОГОХУЛСТВАШ!ТИ СЕ КЛАНЯШ НА СИНА НА ГОСПОД СПОРЕД ТЕБ?А ВСЕМОГЪЩИЯ ПЕНСИОНИРА ЛИ ГО? :) ТОЙ НА ЗАСЛУЖЕНА ПЕНСИЯ ЛИ СЕ ОТТЕГЛИ?КАКВО,ТОЙ ДА НЕ БИ ДА ПРЕДАДЕ ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО НА ХРИСТОС?Е, ТЕ ТОВА ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ ВЪВ СЪДНИЯ ДЕН!КОГАТО ЗАСТАНЕТЕ ПРЕД АРХАНГЕЛ МИХАИЛ !ИСТИНСКИЯ СЪЗДАТЕЛ НА ИСУС!КОГОТО ВИЕ НАРИЧАТЕ ХРИСТОС, ТОЙ ЩЕ ВИ ПОПИТА : КАК РАБЕ МОЙ СЛУЖИХТЕ НА ГОСПОД? ИСТИНСКОТО ВИ РАЗОЧАРОВАНИЕ ЩЕ НАСТЪПИ В ТОЗИ МИГ!!!ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАБЛУДАТА, НО ЩЕ Е КЪСНО. НО НА ВСЕКИ СПОРЕД ЗАСЛУГИТЕ!!! САМО ЛЕВСКИ !!!
ivaka написа:И аз се гордея, но съм левскар!
Гордейте се и Вие, червени фенове!
Желая Ви все такива достойни игри и резултати!
Тази вечер беше помрачена само от едно, турци биха българи, но за това пак Вие сте виновни.
Преди време на Аллах щяхте да се молите за нещо, ЦИТИРАМ ВАШ ЧЕРВЕН ЛИДЕР, но тази вечер Аллах на друг помогна.
Аз преди мача с Гент на Христос се молих и той ме чу!
Следващият път пак към Аллах се обръщайте, но той българи не чува, за цесекари не знам!

Съдейки по това, което си написал ,би трябвало да изповядваш юдаизъм .Като М.Ч. \m/

Върни се в “ЦСКА”