Към бойкотиращите:
Бойкотирайте:няма проблем!Всеки може да си изкаже мнението!Но го правете на стадиона: подкрепяйте ЦСКА с песни и викайте против Титан:с плакати,със скандирания,с каквото искате!Защото като не сте там,вие бойкотирате Титан,но бойкотирате и отбора!!!!На никой не му е приятно да се вижда Сектор Г празен:нито на Титан(които имат някаква вина),нито на отбора,нито на привържениците,които ходят в Сектор А и В(като мен)!Защото аз като отида в Сектор В,не ходя само за да подкрепя отбора,а за да видя и нашата прекрасна ''червена'' агитка!!!
Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- delqnski47
- Контакти:
Re: Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота и срещу Литекс
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
Еми имам мнение!!Ако не съм прав ти обещавам да те черпя??Навит ли си??
Не мога да се хвана на бас,защото нито защитавам Титан,нито ги обвинявам(както ти правиш)!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Интересно е, че тактично си премълча по някои точки, които споменах:
- на кой вредиш повече като не си на стадиона - на Титан или на клуба или след като това не е твоето ЦСКА АД, не ти пука, че може да губи мачове
- защо фенове на големи отбори с много повече приходи от билети практикуват простест на стадиона
- играчи като Тошко Янчев не заслужават ли твоята подкрепа
- какво ще кажеш относно въпроса с ДЮШ и явното желание там да стане нещо, за разлика от предни ръководства
- къде бяхте протестиращите когато и преди Титан имаше здрави комисионни, взимаха се играчи като Зе Руй и подобни, децата са си ритали от край време на сгурия и т.н. Къде беше вашето "Лично" мнение тогава?
И още няколко въпроса - ако ЦСКА показва добри игри с новите играчи, независимо дали печели мачове в ЛЕ... какво правим тогава? Ще излезе ли, че селекцията в крайна сметка е била добра или ще намерите начин да извъртите нещата? Ако този сезон децата ни не паднат 14 пъти от тези на ПФК Левски и в първия отбор се утвърдят Томи Костадинов и Дечев... пак ли ще е непрофесионална работата с младите? Ако Гьоре се задържи до края на сезона, но недай си боже не спечели титла/купа вие ли ще сте тези, които ще викат в негова подкрепа и желание за доверие поне 2 години?
- на кой вредиш повече като не си на стадиона - на Титан или на клуба или след като това не е твоето ЦСКА АД, не ти пука, че може да губи мачове
- защо фенове на големи отбори с много повече приходи от билети практикуват простест на стадиона
- играчи като Тошко Янчев не заслужават ли твоята подкрепа
- какво ще кажеш относно въпроса с ДЮШ и явното желание там да стане нещо, за разлика от предни ръководства
- къде бяхте протестиращите когато и преди Титан имаше здрави комисионни, взимаха се играчи като Зе Руй и подобни, децата са си ритали от край време на сгурия и т.н. Къде беше вашето "Лично" мнение тогава?
И още няколко въпроса - ако ЦСКА показва добри игри с новите играчи, независимо дали печели мачове в ЛЕ... какво правим тогава? Ще излезе ли, че селекцията в крайна сметка е била добра или ще намерите начин да извъртите нещата? Ако този сезон децата ни не паднат 14 пъти от тези на ПФК Левски и в първия отбор се утвърдят Томи Костадинов и Дечев... пак ли ще е непрофесионална работата с младите? Ако Гьоре се задържи до края на сезона, но недай си боже не спечели титла/купа вие ли ще сте тези, които ще викат в негова подкрепа и желание за доверие поне 2 години?
- ruslankonev
- Контакти:
kiko75 написа:ЦСКА несе Бойкотира ЦСКА се обича аз не бойкотирам любовта си
Съгласен съм ,аз ще съм на стадиона не ме интересуват там разни фракции
1948
Писах и преди ще кажа и сега! Бойкота на мачовете на любимия ни отбор не е решение. Или трябва да спрем да ходим всички и стадиона два-три мача да абсолютно празен или да протестираме по цивилизован начин. Аз съм повече за второто, но незнам дали има почва у нас. Ако действаме, като Юнайтед с шалове или като Валенсия с бели кърпички, дали шефовете ще разберът, какво става? Мисля, че изобщо няма да се трогнат. Със золуми също не става, защото тогава ще пострадат играчите и ние самите, защото трябва да ходим по чужди стадион. Трябва единна позиция на всички фенове.
-
Professore
Аман от лумпени!Син фен съм,но в такива мачове трябва да докажете,че обичате отбора си,ем намалиха цените от Титан за Г сектор,както и за другите(без Б,но това е разбираемо,макар чак пък 15,поне 12 или 10 да бяха,абе техна си работа),но пак казвам,така ще се разбере,кои са ИСТИНСКИТЕ фенове на ЦСКА! 
Professore написа:Аман от лумпени!Син фен съм,но в такива мачове трябва да докажете,че обичате отбора си,ем намалиха цените от Титан за Г сектор,както и за другите(без Б,но това е разбираемо,макар чак пък 15,поне 12 или 10 да бяха,абе техна си работа),но пак казвам,така ще се разбере,кои са ИСТИНСКИТЕ фенове на ЦСКА!
Абе я си гледай твоя отбор и недей ми обяснява кои са истински фенове и кои не!!!Аман от разбирачи с наизустени фрази!!

това с бойкота е измиване на рачички че трибуните са ПРАЗНИ 
- TPAKTOP
- Контакти:
lokos написа:това с бойкота е измиване на рачички че трибуните са ПРАЗНИ
не ни мисли нас! Вие сте в постоянен бойкот
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Пак казвам Дучето беше на мача с ТНС! Проблема е че никой не знае какво иска! Аз пак ще бъда на стадиона и не ми дреме от протести! "в триумфа и в радоста в дни на болка и тъга винаги сме с вас НЕ СТЕ САМИ" които е истински фен ще е там! Който си търси оправдание ще си намери!
БРАВО !!! И аз ще съм на стадиона,защото обичам ЦСКА и защото,протестите се правят на стадиона, а не извън него !!! Така правят истинските фенове,които носат ЦСКА в сърцата си !
ПРИЗОВАВАМ всички,които обичат ЦСКА да бъдат на стадиона за да подкрепим любимия отбор,а който ще усвирква нашите футболисти и легендите ни ,нека не само сега,но НИКОГА да не стъпват на мач на ЦСКА !!!
ЩЕ СЕ ВИДИМ НА МАЧА ФЕНОВЕ !!!
само ЦСКА !!!
п.с. поздрави на модераторите от BaLoN