Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота и срещу Литекс

Мнениеот delqnski47 » 09 сеп 2010 20:47

Към бойкотиращите:

Бойкотирайте:няма проблем!Всеки може да си изкаже мнението!Но го правете на стадиона: подкрепяйте ЦСКА с песни и викайте против Титан:с плакати,със скандирания,с каквото искате!Защото като не сте там,вие бойкотирате Титан,но бойкотирате и отбора!!!!На никой не му е приятно да се вижда Сектор Г празен:нито на Титан(които имат някаква вина),нито на отбора,нито на привържениците,които ходят в Сектор А и В(като мен)!Защото аз като отида в Сектор В,не ходя само за да подкрепя отбора,а за да видя и нашата прекрасна ''червена'' агитка!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 сеп 2010 20:57

Еми имам мнение!!Ако не съм прав ти обещавам да те черпя??Навит ли си??

Не мога да се хвана на бас,защото нито защитавам Титан,нито ги обвинявам(както ти правиш)!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Noir
Контакти:

Мнениеот Noir » 09 сеп 2010 21:38

Интересно е, че тактично си премълча по някои точки, които споменах:
- на кой вредиш повече като не си на стадиона - на Титан или на клуба или след като това не е твоето ЦСКА АД, не ти пука, че може да губи мачове
- защо фенове на големи отбори с много повече приходи от билети практикуват простест на стадиона
- играчи като Тошко Янчев не заслужават ли твоята подкрепа
- какво ще кажеш относно въпроса с ДЮШ и явното желание там да стане нещо, за разлика от предни ръководства
- къде бяхте протестиращите когато и преди Титан имаше здрави комисионни, взимаха се играчи като Зе Руй и подобни, децата са си ритали от край време на сгурия и т.н. Къде беше вашето "Лично" мнение тогава?

И още няколко въпроса - ако ЦСКА показва добри игри с новите играчи, независимо дали печели мачове в ЛЕ... какво правим тогава? Ще излезе ли, че селекцията в крайна сметка е била добра или ще намерите начин да извъртите нещата? Ако този сезон децата ни не паднат 14 пъти от тези на ПФК Левски и в първия отбор се утвърдят Томи Костадинов и Дечев... пак ли ще е непрофесионална работата с младите? Ако Гьоре се задържи до края на сезона, но недай си боже не спечели титла/купа вие ли ще сте тези, които ще викат в негова подкрепа и желание за доверие поне 2 години?

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 09 сеп 2010 22:42

kiko75 написа:ЦСКА несе Бойкотира ЦСКА се обича аз не бойкотирам любовта си 8-)

Съгласен съм ,аз ще съм на стадиона не ме интересуват там разни фракции
1948

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 10 сеп 2010 11:52

Писах и преди ще кажа и сега! Бойкота на мачовете на любимия ни отбор не е решение. Или трябва да спрем да ходим всички и стадиона два-три мача да абсолютно празен или да протестираме по цивилизован начин. Аз съм повече за второто, но незнам дали има почва у нас. Ако действаме, като Юнайтед с шалове или като Валенсия с бели кърпички, дали шефовете ще разберът, какво става? Мисля, че изобщо няма да се трогнат. Със золуми също не става, защото тогава ще пострадат играчите и ние самите, защото трябва да ходим по чужди стадион. Трябва единна позиция на всички фенове.

Professore

Мнениеот Professore » 10 сеп 2010 15:52

Аман от лумпени!Син фен съм,но в такива мачове трябва да докажете,че обичате отбора си,ем намалиха цените от Титан за Г сектор,както и за другите(без Б,но това е разбираемо,макар чак пък 15,поне 12 или 10 да бяха,абе техна си работа),но пак казвам,така ще се разбере,кои са ИСТИНСКИТЕ фенове на ЦСКА! ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 сеп 2010 18:03

Professore написа:Аман от лумпени!Син фен съм,но в такива мачове трябва да докажете,че обичате отбора си,ем намалиха цените от Титан за Г сектор,както и за другите(без Б,но това е разбираемо,макар чак пък 15,поне 12 или 10 да бяха,абе техна си работа),но пак казвам,така ще се разбере,кои са ИСТИНСКИТЕ фенове на ЦСКА! ;)

Абе я си гледай твоя отбор и недей ми обяснява кои са истински фенове и кои не!!!Аман от разбирачи с наизустени фрази!! :evil:
Изображение

lokos

Мнениеот lokos » 10 сеп 2010 18:40

това с бойкота е измиване на рачички че трибуните са ПРАЗНИ ;)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 сеп 2010 19:44

lokos написа:това с бойкота е измиване на рачички че трибуните са ПРАЗНИ ;)

не ни мисли нас! Вие сте в постоянен бойкот :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

fbox7

Мнениеот fbox7 » 10 сеп 2010 21:10

TPAKTOP написа:Пак казвам Дучето беше на мача с ТНС! Проблема е че никой не знае какво иска! Аз пак ще бъда на стадиона и не ми дреме от протести! "в триумфа и в радоста в дни на болка и тъга винаги сме с вас НЕ СТЕ САМИ" които е истински фен ще е там! Който си търси оправдание ще си намери! :evil:

БРАВО !!! И аз ще съм на стадиона,защото обичам ЦСКА и защото,протестите се правят на стадиона, а не извън него !!! Така правят истинските фенове,които носат ЦСКА в сърцата си !

ПРИЗОВАВАМ всички,които обичат ЦСКА да бъдат на стадиона за да подкрепим любимия отбор,а който ще усвирква нашите футболисти и легендите ни ,нека не само сега,но НИКОГА да не стъпват на мач на ЦСКА !!!

ЩЕ СЕ ВИДИМ НА МАЧА ФЕНОВЕ !!! :)

само ЦСКА !!!

п.с. поздрави на модераторите от BaLoN :)

Върни се в “ЦСКА”