Изтече срокът за погасяване на задълж. на ЦСКА към Миньор

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Awesome
Контакти:

Re: Изтече срокът за погасяване на задълж. на ЦСКА към Миньор

Мнениеот Awesome » 01 сеп 2010 16:27

Капитан Стотълмайър, от днес сте понижен в редник :lol: Пийте си хапчетата за кръвното и гасете компютъра ;)
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 сеп 2010 16:40

Нерви,нерви другари!Моля ви се!Да не би да е,защото сянката на Лицензгейт отново надвисна над ЦСКА-ту?Трансферите на Делев и Галчев-дадени на прокурор,Миньор тропна по масата,Нейков и той...Колкото по мръква-по-тъмно става.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 01 сеп 2010 16:48

blue avalanche написа:Нерви,нерви другари!Моля ви се!Да не би да е,защото сянката на Лицензгейт отново надвисна над ЦСКА-ту?Трансферите на Делев и Галчев-дадени на прокурор,Миньор тропна по масата,Нейков и той...Колкото по мръква-по-тъмно става.

Нервите тук са заради заядливите и безсмислени коментари на "сините"...
Колкото до казуса с трансферите на Делев и Галчев - проблемът там не е в ЦСКА, новото ръководство на Пирин твърди, че договорите на Делев, Галчев и Драги Коцев (който премина в Локо Пловдив) са били подписани от хора, които не са били от легитимното ръководство на "Пирин", тук ЦСКА няма нищо общо, тъй че не разбирам за какви ги замеси ?

Колкото до Трифонов - там нашите трябва да платят, ако не го направят, ще си понесат последствията, като никой тук няма да каже нищо. ;)

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 01 сеп 2010 16:58

VraTar4o написа:Регистриран на:
31 Авг 2010 12:46
Последно посещение:
01 Сеп 2010 12:25
Общо мнения:
18 | Виж всички мнения на потребителя
(0.00% от всички мнения / 18.00 мнения на ден)
Най-активен във форум:
ЦСКА
(12 Мнения / 66.67% от всички потребителски мнения)
Най-активна тема:
Изтече срокът за погасяване на задълж. на ЦСКА към Миньор
(9 Мнения / 50.00% от всички потребителски мнения)

Daniel Mladenov nai-aktiven v Forum CSKA ko da si govorim

Не знам що те бават и сега Подуенски ИНТРИГАНТ.Модоветв пак си поркат явно ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 сеп 2010 17:47

Гуу написа:
blue avalanche написа:Нерви,нерви другари!Моля ви се!Да не би да е,защото сянката на Лицензгейт отново надвисна над ЦСКА-ту?Трансферите на Делев и Галчев-дадени на прокурор,Миньор тропна по масата,Нейков и той...Колкото по мръква-по-тъмно става.

Нервите тук са заради заядливите и безсмислени коментари на "сините"...
Колкото до казуса с трансферите на Делев и Галчев - проблемът там не е в ЦСКА, новото ръководство на Пирин твърди, че договорите на Делев, Галчев и Драги Коцев (който премина в Локо Пловдив) са били подписани от хора, които не са били от легитимното ръководство на "Пирин", тук ЦСКА няма нищо общо, тъй че не разбирам за какви ги замеси ?

Колкото до Трифонов - там нашите трябва да платят, ако не го направят, ще си понесат последствията, като никой тук няма да каже нищо. ;)

+1
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 сеп 2010 17:48

Awesome написа:Капитан Стотълмайър, от днес сте понижен в редник :lol: Пийте си хапчетата за кръвното и гасете компютъра ;)

Няма начин, душко, аз съм от полицията (SFPD) ;) Най-много да ме понижат в длъжност и да ме пратят с някоя патрулка да кръстосваме улиците заедно с Монк. :lol: А иначе, наближава ракиено време и наистина скоро ще гася компа, пък и тук темата се поизчерпа, май. ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 01 сеп 2010 17:55, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 01 сеп 2010 17:52

Странно е, че никой от ръководството на ЦСКА не казва нищо. Не разбирам крият ли се, ще плащат ли или са се разбрали с Миньор? Отвсякъде хвърчат заплахи към отбора, а шефовете ги няма. Имам чувството, че ние феновете се притесняваме повече, но може истината да е другаде. Не ми се мисли ако наистина ни вземат 7 точки, както пише във вестниците. Питам, но който разбира? Как може да бъде наказан отбора ако не плати в срок дължимото на другите клубове?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Господи, смили ся над грешнаго! Дали и този път ще минем мет

Мнениеот delqnski47 » 01 сеп 2010 17:58

Тъпанар е на майка ти синът, нещастник розов! :mrgreen: А че едвам си вденал, то е повече от ясно, излишно беше да го споделяш. :mrgreen:

Тц,тц,тц...кви остри думи!
Само първолаците псуват по този начин
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”