ЦСКА - Жребия!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ЦСКА - Жребия!

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 15:32

Порто ще ни нацепят и в двата мача! Срещу Бешикташ тук-стадиона трябва да е пълен и мощна подкрепа-някой хикс може да издрапаме.Рапид изглежда най-лек,поне от видяното срещу Берое! Може да се надяваме на победа или реми у дома. С този състав в момента и с тази игра която демонстрираме досега-никакъв шанс!!! Ако се върнат контузените и новите момчета заиграят както трябва може да спечелим нещо! Дано тези 20 дни които остават се използват правилно от треньора и играчите,че поне да не изглеждаме като боксова круша!! :lol: :lol:

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 27 авг 2010 15:32

Със сигурност ще сме последни,ама поне дано е за добро,да се отървем от Емо Костадинов..

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 авг 2010 15:32

Не разбирам какво страшно има в Куарешма и Гути. Първият си тръгна от Порто и тотално пропадна в Интер и Челси, където не знам колко мача изигра изобщо. Гути пък няма да е вечно млад я - той остарява вече. Миналия път в Бешикташ пък беше Клеберсон и беше изключително безличен, въпреки че ни вкара първия гол в Истанбул. Няма от какво да се страхуваме. В Турция ходят добри игграчи, но много от тях са залязващи звезди и няма от какво да ни е страх. Те са фаворити - те да се притесняват! А и стига сме коментирали другите отбори. Оттук нататък ние ще вървим нагоре, стига да се оправи Минев, Трекаричи да се приобщи бързо, а Шеридън да вкара първия си гол. САМО ЦСКА!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 27 авг 2010 15:33

....Рапид си продадоха голмайстора от мача с Берое-Йелавич на Глазгоу....за другите два не ми се мисли....ако играят умно и не изглупят да се надиграват в София с тях може и да вземем един хикс..

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 27 авг 2010 15:34

Супер , ще мога да гледам Порто на живо - най-сетне , та даже няма да бият любимият ми отбор,ами 1 друг.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 27 авг 2010 15:34

мале....нямам думи.Тука най-много Рапид да бием и да врътнем хикс на Бешикташ.Е Турция обаче нямаме шанс.Те миналата година биха МЮ на техния сезон,какво ли ни чака нас!
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 15:35

абе срам ме от такива цскари като вас бе!какви глупости говорите тука бе.. със сигурност , ще сме последни ала бала.. ми като със сигурност ще сме последни ставайте от Левски и готово.. писна ми от вашето примиренческо поведение.и почнете идвате на мач , не само да ми пишете по форума и да ми давате съвети!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 27 авг 2010 15:36

Адски трудна група,особено на фона на формата която показват червените.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 авг 2010 15:38

Стига с тая форма бе, хора! Формата е ВРЕМЕННА и ще се подобрява оттук нататък. Вчерашният резултат не значи абсолютно нищо. Важното е, че новите почнаха да дават своя принос.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 15:38

Linky написа:Супер , ще мога да гледам Порто на живо - най-сетне , та даже няма да бият любимият ми отбор,ами 1 друг.

Оффф ,и аз се радвам че ще гледам Спортинг-отдавна им симпатизирам. Та даже ще бият и Левски-какво по-хубаво от това? :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”