Възможните съперници на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Възможните съперници на ЦСКА

Мнениеот TheClub » 06 авг 2010 13:09

tatusindo написа:
ТОй каза, че целта е Лига Европа, въпреки че в момента играта не е на нивото на лигата.. Ще се опитат да влязат с всички сили! Не си го слушал! А само си копирал заглавието!

Абе късмет при жребия и класиране за групите ви пожелавам!
П.П. извън темата - въпреки че съм от Левски,още не мога да проумея защо изгониха Любо Пенев???

И аз не мога, но вече е затворена страница в историята на ЦСКА!
Успех днес!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 авг 2010 13:09

tatusindo написа:
POPCORN написа:
tatusindo написа:Дочев: Не сме за Лига Европа
Даже и треньора ви се е предал още преди жребия!
Иначе ви пожелавам по-лек противник и да влезете в групите.Като цяло всички отбори се нуждаем от повече български победи в Европа!

абе смотлан регнал си се преди 2 дена и почна да дразниш тука... айде махай се от форума ни смешник..

Аз ти пиша какво е мнението на треньора ви,нито те дразна нито пък съм казал лоша дума за отбора ви.....
П.П. Какво значение има кога съм се регнал???Това ли е некакъв барометър за компетентно мнение???

ми няма какво да ни казваш мнението на тренера ни.. ние си го знаем...гледай си Левски там- вие нали сте уникален отбор!Не е барометър, ама имаш 70 мнения сигурно 90% са ти в раздел ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 06 авг 2010 13:11

lisynger написа:Ако ни се паднат Сибир ще отида струва си да преживееш такова нещо

:lol: Преди това изгледай тоя филм(страхотен е),и може да поразмислиш за такова преживяване.

Изображение

(Побег из Гулага) / Бягство от ГУЛАГ
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 06 авг 2010 13:12

[/quote]
ми няма какво да ни казваш мнението на тренера ни.. ние си го знаем...гледай си Левски там- вие нали сте уникален отбор!Не е барометър, ама имаш 70 мнения сигурно 90% са ти в раздел ЦСКА![/quote]
Напротив имам 3-4 мнения в раздел Цска и както ти казах не съм като повечето пубери,на които регистрацийте им са само да се заяждат ;)
Просто изразявам мнение и за треньора ви и за отбора,не знаех че е забранено........
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 06 авг 2010 13:13

***cska*** написа:
lisynger написа:Ако ни се паднат Сибир ще отида струва си да преживееш такова нещо

:lol: Преди това изгледай тоя филм(страхотен е),и може да поразмислиш за такова преживяване.

Изображение

(Побег из Гулага) / Бягство от ГУЛАГ

Абе там сега има пожари :?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 авг 2010 13:14

tatusindo написа:

ми няма какво да ни казваш мнението на тренера ни.. ние си го знаем...гледай си Левски там- вие нали сте уникален отбор!Не е барометър, ама имаш 70 мнения сигурно 90% са ти в раздел ЦСКА![/quote]
Напротив имам 3-4 мнения в раздел Цска и както ти казах не съм като повечето пубери,на които регистрацийте им са само да се заяждат ;)
Просто изразявам мнение и за треньора ви и за отбора,не знаех че е забранено........[/quote]
хубаво извинявай тогава!просто с мнението ти ме издразни!Ще видиме накрая кой е за Лига Европа и кой не!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 06 авг 2010 13:15

POPCORN написа:
tatusindo написа:

ми няма какво да ни казваш мнението на тренера ни.. ние си го знаем...гледай си Левски там- вие нали сте уникален отбор!Не е барометър, ама имаш 70 мнения сигурно 90% са ти в раздел ЦСКА!

Просто изразявам мнение и за треньора ви и за отбора,не знаех че е забранено........[/quote]
хубаво извинявай тогава!просто с мнението ти ме издразни!Ще видиме накрая кой е за Лига Европа и кой не![/quote]
Сибир за вас,Карабах за нас ............
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 авг 2010 13:16

аз искам по-силен.. с по-слабите винаги играем тъпо..докато със силните не може да поджцениме мача!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 06 авг 2010 13:19

believeinyourself написа:Маритимо Фунгал-звучи малко като "мангал" :lol: :lol:

Националния отбор на Ромите :lol:[/quote]
Най-активен във форум:
Кошче за отпадъци
(39 Мнения / 30.23% от всички потребителски мнения)

Май е време да се спреш :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
rostiii
Контакти:

Мнениеот rostiii » 06 авг 2010 13:23

Жалко е,че отбори като ЦСКА и Левски,които напправиха "имена" в Европа с победи над клубове като Ливърпул,Ювентус и т.н.-да не изброявам,а не с победи (и загуби) над тимчета като Жилина,Клифтънвил,Калмар и т.н. сега се притесняват от един "кош" анонимници(в по-голямата си част) и чакат с "трепет присъдата"!За тези отбори би трябвало въобще да не си говорим,а да мислим за класиране в самия турнир!Но,уви,такава е родната действителност!И ДВАТА ОТБОРА разполагат с добри индивидуални футболисти, но И В ДВАТА ОТБОРА нещо "куца" сработването!Дано нещата лека-полека се нормализират!Иначе аз си пожелавам по-труден съперник!Тях поне не ги подценяваме и лесно се мобилизират момчетата-доказали са го!Срещу по-силен съперник играем по-добре!Мисля,че Рапид ще е добър вариянт-има "прясна" информация за играта им!Успех на БЪЛГАРСКИТЕ отбори!!!Дано "натрием" носовете на т.н. евроотбори и слугите им-съдии!!! :twisted:
САМО ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”