UltraBlue на 02 Авг 2010 13:15
Old_death написа:
от UltraBlue на 02 Авг 2010 12:55
Xapu1936 написа:
Ultrablue:mnogo dobre znae6 4e mrazim cska mnogo kakto i te nas oba4e ima neshta koito sa taka brat i nemoga da razbera zashto go otri4ate 4ist faul na dembele i 4ista duspa za cska mnogo qsno se vijda 4e gara e zad za6titnika na cska i go blusna i sled tova ritna topkata a za duspata na cska sigurno pak nqmashe a ?
Нито дузпа имаше, нито гола беше нередовен. Гледах ги на повторение и мога да го заявя. Футбола не е балет...
Напълно съм съгласен с тебе.Футбола е за голями мъже,но защо не расъждаваше така при пируета на Йовов в края на пролетта,за който получи дузпа или за пантовката на Спящата красавица в мача ви с Миньор?
За дузпата с обувката си държа че имаше такава... За Йовов и тогава казах че за мен нямаше дузпа... Но това са дребни заяждания сега, от които няма смисъл Както ти, така и аз можем да изброим 10-ки такива случеи, в полза и на 2-та отбора...
Точно за това и не споменавам ситуацията с Делев.Докато той се мъчеше да овладее топката,бе изблъскан с рамо отзад.В един друг пост към теб дадох пример за отсъдената в полза на Левски дузпа след безумната симулация на Йовов без да има контакт между него и защитника.Ситуациите са индентични,даже и тая с Делев е повече дузпа,но отсъжданията са различни!Просто бяхме свидетели на поредното слабо съдийство.Съдията се бе толкова насмел поради безумните си отсъждания през мача,че накрая тръгна да компенсира.Според мен не трябваше да дава втори жълт картон за симулация,но реши да компенсира предишните си отсъждания в мача.Не искам да търся вината в съдията за снощната ни загуба.Напротив!Радвам се от това,което видях.Очаквах много по изразителна победа за Левски,на фона на кадровите ни проблеми и необиграността на състава ни.Преди мача пихме бира с мои приятели,сини фенове,и си пожелах да не ни биете с много.Радвам се,защото видях колко безпомощни сте в пълен състав и какъв потенциал имаме като отбор.Просто ни трябва време!