Средния пръст на "европееца" Гонзо !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Средния пръст на "европееца" Гонзо !

Мнениеот ЕМИЛ » 02 авг 2010 12:58

z.a.l.e.z.a написа:Обаче големи фенове сте левскарите даже хореографията на мача на обратно си я бяха направили няма такъв смях и излагаци :) :) :) пак казвам майната му на Гонзо такъв като него не може да ме обид.

Когато ви бихме 0-2 с голове на Ж.Христов и Зе и вашата хореография второто полувреме веше на обратно.Затова сега сме квит. ;)

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 02 авг 2010 12:58

DrAvalanche написа:Вчера като цяло наблегнаха на Рембо. Имаше и малко Шекспир към края, избрани моменти от "Сън в лятна нощ", но ти не си забелязал защото сигурно не познаваш текста, или по традиция към 70-та минута вече си бил извън стадиона

Да не съм ги разпознал прав си :!: :oops: Не владея циганския език
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2010 12:58

kokic1986 написа:
z.a.l.e.z.a написа:Обаче големи фенове сте левскарите даже хореографията на мача на обратно си я бяха направили няма такъв смях и излагаци :) :) :) пак казвам майната му на Гонзо такъв като него не може да ме обид.

Е поне имаше достъчно хора да разпънат знамената - макар и на обратно , за разлика от вас - един жалък сектор не напълнихте , а сте домакини - кой сега е смешен а ?
По темата - Гонзо е доста емоционален и е нормално да избухне - след като цял мач банда чекиджийчета дрънкат глупости и го псиват вместо да си гледат жалкото подобие на отборче . Разбираема е злобата на червените към Георги Иванов - толкова кошмари им е докарал , толкова много пъти ги е бил и продължава да ги бие ...

Че и билети от по 2 лв май им пуснаха :mrgreen:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 02 авг 2010 13:00

lisynger написа:
DrAvalanche написа:Вчера като цяло наблегнаха на Рембо. Имаше и малко Шекспир към края, избрани моменти от "Сън в лятна нощ", но ти не си забелязал защото сигурно не познаваш текста, или по традиция към 70-та минута вече си бил извън стадиона

1++++ :) :) :) хахахаха няма такава затапка
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

Потребителски аватар
ToT_TheBlue
Контакти:

Мнениеот ToT_TheBlue » 02 авг 2010 13:03

Xapu1936 написа:ti pak ne se obajdai be england zapad molqti se ne me biii opasni li sa ti kecovete ?

Хари, ти с какво образование си мойто момче?
Запиши някакво вечерно училище и чети повече книги.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 02 авг 2010 13:08

lisynger написа:

За твое сведение Рембо е французин, считан за един от най-великите символисти. И не е писал на цигански. А Шекспир си е англичанин, но и той няма произведения на цигански.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 авг 2010 13:12

от UltraBlue на 02 Авг 2010 12:55

Xapu1936 написа:
Ultrablue:mnogo dobre znae6 4e mrazim cska mnogo kakto i te nas oba4e ima neshta koito sa taka brat i nemoga da razbera zashto go otri4ate 4ist faul na dembele i 4ista duspa za cska mnogo qsno se vijda 4e gara e zad za6titnika na cska i go blusna i sled tova ritna topkata a za duspata na cska sigurno pak nqmashe a ?
Нито дузпа имаше, нито гола беше нередовен. Гледах ги на повторение и мога да го заявя. Футбола не е балет...

Напълно съм съгласен с тебе.Футбола е за голями мъже,но защо не расъждаваше така при пируета на Йовов в края на пролетта,за който получи дузпа или за пантовката на Спящата красавица в мача ви с Миньор?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2010 13:15

Old_death написа:

Xapu1936 написа:
Ultrablue:mnogo dobre znae6 4e mrazim cska mnogo kakto i te nas oba4e ima neshta koito sa taka brat i nemoga da razbera zashto go otri4ate 4ist faul na dembele i 4ista duspa za cska mnogo qsno se vijda 4e gara e zad za6titnika na cska i go blusna i sled tova ritna topkata a za duspata na cska sigurno pak nqmashe a ?
Нито дузпа имаше, нито гола беше нередовен. Гледах ги на повторение и мога да го заявя. Футбола не е балет...

Напълно съм съгласен с тебе.Футбола е за голями мъже,но защо не расъждаваше така при пируета на Йовов в края на пролетта,за който получи дузпа или за пантовката на Спящата красавица в мача ви с Миньор?

За дузпата с обувката си държа че имаше такава... За Йовов и тогава казах че за мен нямаше дузпа... Но това са дребни заяждания сега, от които няма смисъл 8-) Както ти, така и аз можем да изброим 10-ки такива случеи, в полза и на 2-та отбора...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 02 авг 2010 13:19

UltraBlue написа:Естествено че го спувате открай време... моля ти се не се изкарвайте светци. Нито ние сме такива, нито вие... Ти кажи защо от В бяхте такива смелчаци и почнахте да се закачате с обикновенните хора. Защото едно е да покажеш средн пръст на някой, дето те спува, друго е да мериш деца с запалени факли. Ама иначе устите ви огромни :evil: Айде да спрем да се правим на светци, а?

Да съм ти казал, че оправдавам какво стана във В сектор снощи :?:
Но не виждам защо го оравдаваш Гонзо, най-малкото той е популярна личност и няма право да прави така ,все едно вчера Дочев не е изял цифрата сочни псувни :?:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 авг 2010 13:25

UltraBlue на 02 Авг 2010 13:15

Old_death написа:

Xapu1936 написа:

За дузпата с обувката си държа че имаше такава... За Йовов и тогава казах че за мен нямаше дузпа... Но това са дребни заяждания сега, от които няма смисъл Както ти, така и аз можем да изброим 10-ки такива случеи, в полза и на 2-та отбора...

Точно за това и не споменавам ситуацията с Делев.Докато той се мъчеше да овладее топката,бе изблъскан с рамо отзад.В един друг пост към теб дадох пример за отсъдената в полза на Левски дузпа след безумната симулация на Йовов без да има контакт между него и защитника.Ситуациите са индентични,даже и тая с Делев е повече дузпа,но отсъжданията са различни!Просто бяхме свидетели на поредното слабо съдийство.Съдията се бе толкова насмел поради безумните си отсъждания през мача,че накрая тръгна да компенсира.Според мен не трябваше да дава втори жълт картон за симулация,но реши да компенсира предишните си отсъждания в мача.Не искам да търся вината в съдията за снощната ни загуба.Напротив!Радвам се от това,което видях.Очаквах много по изразителна победа за Левски,на фона на кадровите ни проблеми и необиграността на състава ни.Преди мача пихме бира с мои приятели,сини фенове,и си пожелах да не ни биете с много.Радвам се,защото видях колко безпомощни сте в пълен състав и какъв потенциал имаме като отбор.Просто ни трябва време!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”