Йордан Тодорв в Левски - Какво мислите момчета ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

skarab
Контакти:

Re: Йордан Тодорв в Левски - Какво мислите момчета ?

Мнениеот skarab » 28 май 2010 22:56

Ако вземете Бранеков,Орлинов и Мигел ... по два и ше'есет ще ви дам на бройка. :lol:
А за Светослав Петров дъвка хуба-буба. 8-)

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 28 май 2010 23:35

Лично аз винаги съм харесвал Данчо...и дори да отиде при ония сините няма да го освиркам!Голям , с голямо сърце.Човек ,който ние изгонихме за съжаление!Винаги в сърцето ми!

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 29 май 2010 00:32

Абе фанатици
Вие ако работите в например Мтел и утре Ви уволнят, а от Вивател Ви предложат добре платена работа, ще откажете защото това е най-големия конкурент ли??? 100% от Вас ще си отидат на хубавата заплатка като пичове.

Защо за Вас една такава постъпка е нормална, а за Тъча е предателство.
Същата истерия като напускането на Бератов - плюнки, храчки, омраза, предателство. Царе сме на крайните НО ПРАЗНИ приказки. Няма оправия.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 29 май 2010 01:04

Трън написа:Абе фанатици
Вие ако работите в например Мтел и утре Ви уволнят, а от Вивател Ви предложат добре платена работа, ще откажете защото това е най-големия конкурент ли??? 100% от Вас ще си отидат на хубавата заплатка като пичове.

Защо за Вас една такава постъпка е нормална, а за Тъча е предателство.

Виж сега - аз ако работя в М тел и ме изгонят и отида във Вивател - на теб като абонат примерно на Мтел това дреме ли ти?

Не, нали?

Щото мене ме познават примерно 200 човека + 10 приятели и толкоз...
Иначе казано не минавам за публична личност....

А този играч 7 години стотици са ходили да го гледат на стадиона и много от тях са ходили на този стадион И заради него освен всичко друго - ей това е разликата :!:

Намерих интервюто, което имах предвид с предния си пост.

Нарочно оставих мненията и на Т. Янчев, Вуядинович и Тунчев преди това на Й.Тодоров след мача с левски при спечелването на 31-вата рекордна за България шампионска титла по футбол....

Г-н Тодоров, след тези ви думи кое е нещото в повече, което бихте спечелили след трансфера ви в "Подуяне" :?:
Не ни отговаряйте, досещаме се за отговора....
Дано знаете и какво губите, ако изобщо това е загуба за Вас....
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 29 май 2010 08:16

whitesnake написа:
Боримечката написа:Много са примерите,когато един футболист на единия отбор преминава в редиците на другия.Но има два случая,които се отличават от другите .И веднага казвам кои са и защо.Гибона и сега Данчо.Защото БЯХА символи за онези момчета с шаловете!!!Момчетата,които бяха готови да умрат за тях!Има нещо по-голямо от професионализъм и тем подобни високопарни слова и това е "ЧЕСТ".За тази пуста думичка дедите ни отказваха чалмата и лягаха на дръвника...Аре,че стана много драматично :(
Преди някой да се опита да ме обори,върос:Кога би направил такова нещо Гонзо...Сега си отговорихте ;)

Да,сега си отговорихме.Гонзо е правил "такова нещо" много преди Данчо Тодоров. Боримечка ? По-скоро си Колчо Слепеца,да не кажа Мунчо :lol: А бе момче младо,не помниш ли как дойде Гонзо от Локо Пд, при вас ? Избяга,ако не знаеш.От тренировъчен лагер.След това се кри половин година.И сега се тупа по гърдите,че е по-голям левскар от Наско Сираков.

1.Благодаря за комплимента,момче съм,ама не толкова "младо"
2.Умствените ти възможности не ти позволяват да прецениш даже от кой отбор съм.
3.Разликата,която ти не можеш да усетиш е,че Гонзо тогава са го знаели само на Лаута,а преди това и аз,защото съм играл срещу него.
4.Слушай си Уайт снейк и не се занимавай с нищо друго.Това ти стига ;)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 29 май 2010 08:45

И понеже за пореден път ми изтриха мнението просто ей така... сега наново.

Данчо много ще ме забавлява със синята фланелка. Ще гледам всички мачове в които играе и ще се смея от сърце. Мисля, че с Чилика и Йовов ще сформират най-опасното за птици, самолети или космически кораби атакуващо трио. Нямам търпение този трансфер да стане факт и да се наслаждавам на евроспектакъла, който Левски ще сътвори това лято. :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 29 май 2010 11:11

Данчо ще сгреши много ако отиде при говедата. Това ще е последния му пристан, защото Европа няма види никога повече, трансфер имам предвид.

joro bad

Мнениеот joro bad » 29 май 2010 12:30

Главен фактор в това преминаване е меркантилната му жена и нейните капризи и желания. Имам инфо по-техният случай и съм изумен как може мъж да падне толкова ниско. Левскар съм, но имам наблюдения върху неговата игра. Мисля,че е много добър футболист за Българските стандарти, но най-главното което му липсва е психиката, която в случая е страшно важна. Много ми е интересно ако го ,,емне" нашата публика, какво ще стане с него и дали въобще ще играе във вечното дерби. Ако нашият треньор е нормален, не би трябвало да го пуска, имайки предвид казаното по адрес на Левски през годините и държанието му. Аз му нямам доверие, да играе в него. Дано не се изложи в другите мачове....

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 29 май 2010 21:22

Данчо го чака проклятието на ЕНИЧАРИТЕ :evil:
За справка трагичния край на кариерите на Викторио Павлов и Стойчо Стоилов, и двамата с последен мач срещу любимия си отбор :twisted:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Върни се в “ЦСКА”