Славия - ЦСКА (тема за мача)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Rodn1

Re: Славия - ЦСКА (тема за мача)

Мнениеот Rodn1 » 24 апр 2010 16:24

Тошко Янчев!!!!!!!!!! Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 апр 2010 16:25

1-3 :(
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 24 апр 2010 16:27

8-)

Една смяна в състава на белите ми подсказва доста неща ...
Не може да смениш най-опасния си и остър нападател Жуниор и да пуснеш един селски футболист Вълев на негово място и то, когато противникът ти води на почивката .... ;)
Не вярвам във феърплея на този мач ! :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 24 апр 2010 16:29

marmi52 написа:8-)

Не може да смениш най-опасния си и остър нападател Жуниор и да пуснеш един селски футболист Вълев на негово място и то, когато противникът ти води на почивката .... ;)

Дойдохме си на думата... ;) :lol:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 24 апр 2010 16:30

marmi52 написа:8-)

Ако щеш-и ние не вярвахме във феърплея на мача ви с Левски ама.......

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 24 апр 2010 16:32

Old_death написа:
Old_death на 24 Апр 2010 15:59

Какво ще кажете за дузпата

Това в същност беше третото нарушение за дузпа в наказателното поле на Славия,като всяко от тях беше повече дузпа от пантовката на Пепеляшка и пируетите на балерината Йовов!Нашите играят добре и със самочувствие до сега.Дано да продължат така до края и да вкарат още един гол за да успокоят мача!

Чу ме господ!Нека феновете на най-съдийския отбор да не се обаждат да коментират дузпата,а да се молят довечера Пирин да им полегне,защото ще доставят кеф на цяла България!

[offtopic]Стига си спамил темата. Тук се коментира Славия - цска, а не Левски - Пирин.[/offtopic]
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 24 апр 2010 16:39

Писали сте за Гранден, писали сте за Тошко Янчев, някои идиоти дори за уговорка са писали, а никой не похвали това момче с 18, Галчев. Днес съм много приятно изненадан от него. Браво. Признавам, че го плюех по едно време, но днес макар на този лош терен доказа, че могат да му се дадат още шансове докрая на шампионата.
ИзображениеИзображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 24 апр 2010 16:40

edmon_dantes написа:
Old_death написа:
Old_death на 24 Апр 2010 15:59

Какво ще кажете за дузпата

Това в същност беше третото нарушение за дузпа в наказателното поле на Славия,като всяко от тях беше повече дузпа от пантовката на Пепеляшка и пируетите на балерината Йовов!Нашите играят добре и със самочувствие до сега.Дано да продължат така до края и да вкарат още един гол за да успокоят мача!

Чу ме господ!Нека феновете на най-съдийския отбор да не се обаждат да коментират дузпата,а да се молят довечера Пирин да им полегне,защото ще доставят кеф на цяла България!

[offtopic]Стига си спамил темата. Тук се коментира Славия - цска, а не Левски - Пирин.[/offtopic]

А ти можеш да пишеш името ни правилно!

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 24 апр 2010 16:43

mironi88 написа:Писали сте за Гранден, писали сте за Тошко Янчев, някои идиоти дори за уговорка са писали, а никой не похвали това момче с 18, Галчев. Днес съм много приятно изненадан от него. Браво. Признавам, че го плюех по едно време, но днес макар на този лош терен доказа, че могат да му се дадат още шансове докрая на шампионата.

напълно си прав.просто гранден по радва окото.иначе спас ме ядоса като вкара гола,по сигурно беше да подаде на мигел

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 24 апр 2010 16:45

mironi88 написа:Писали сте за Гранден, писали сте за Тошко Янчев, някои идиоти дори за уговорка са писали, а никой не похвали това момче с 18, Галчев. Днес съм много приятно изненадан от него. Браво. Признавам, че го плюех по едно време, но днес макар на този лош терен доказа, че могат да му се дадат още шансове докрая на шампионата.

Галчев играе чудесно поради една проста причина, днес за първи път, откакто е в ЦСКА, играе на типичната за него позиция - като офинзивен халф. Винаги съм казвал, че той е един от най-перспективните родни полузащитници. Харсвах го още от периода му в Пирин, впоследствие бях изключително доволен, когато го привлекохме. Определено ескпериментът на Андоне, да га пуска като дефназивен халф редом до Тошко Янчев не беше удачно решение, днес се вижда защо.
Последна промяна от Гуу на 24 апр 2010 16:45, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”