[quote="blue magic
Малеее, бая си поизтънял значи!

Майтап! Сега сериозно:
Първо отчетите са от 2008, което са си две години както и да го погледнеш. Второ сигурно знаеш какво значи дългосрочни задължения - т.е.дълг, който нито е дължим в момента, но счетоводно е следвало да бъде отчетен. Липсата на дългосрочна провизия е ясен знак, че дългът се обслужва редовно и няма просрочия. Платените разходи за данъци, соц.осигуровки и др.надхвърлят 4,2 млн.лева. Второ: след като коментираш задълженията, защо не коментираш вземанията? При обща балансова стойност на всички текущи активи от 16,6 млн.от които само търговските вземания са 13 млн. лева какво изобщо ми говориш за дългове.
Казано с две думи за обикновения човек - ЛЕВСКИ представя един нормален финансов отчет, който показва стабилно финансово състояние като повечето търговски дружества, при стриктно плащане на финансовите си задължения.[/quote]
Така, понеже явно не четеш много добре ще обяснявам пак. Първо - платените разходи за данъци и соц. осигуровки са 354 000, не знам от къде ги изкопа тези 4.2 млн. лв, явно включваш и заплатите на играчи и персонал. Второ - тук никой не говори за това, какви вземания имаш, а какви задължения. Нападките на Борат са постоянно за задълженията на ЦСКА, а не за техните активи, нали! Трето, през 2007 и 2008 година предприятието отчита ЗАГУБА, като за 2008 г. тя е 2 581 000 лв, за каква финансова стабилност ми говориш, за какво стриктно плащане на задълженията ми говориш. Как може имаш общо за цялата година отчетени разходи за осигуровки и данъци 354 хил. лв, а задълженията ти към 31.12 за осигуровки и данъци да са 428 хил. лв, на това ли викаш "редовно плащане на задълженията към държавата". Ходи да си правиш анализите на тия с промитите мозъци, само не ми ги пробутвай на мен тия!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...