Купа на България : ЦСКА срещу Литекс
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Купа на България : ЦСКА срещу Литекс
Как ще прецениш дали има дузпа или не от някакви снимки? Това не е сериозно просто. Ако дадеш видео от тази ситуация може да го обсъдим 
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
И аз съм на мнение, че имаше нарушение, защото Виданов действително не игра с топката, но пък от друга страна ми се стори че Попов също нямаше да я отиграе... бях на стадиона и не съм гледал повторение, но все пак го видях доста добре, защото стана пред нашия сектор.
YA GUNNERS YA
А любимият ми момент беше когато литексчиите запалиха шест ЗЕЛЕНИ факли
По-късно запалиха факлите отново, но този път бяха цели осем

По-късно запалиха факлите отново, но този път бяха цели осем
YA GUNNERS YA
-
plovdivesamona6
- Контакти:

кишишев към феновете на цска
Кишишев че тегли майната на съдията си е прав, тъй като критерия с картоните не беше еднакъв.
Гледайте внимателно на 0:19 мин. фала Стоянов срещу Том, картон няма и след това фала на Кишишев срещу Делев на 0:57 мин. там картон има
Тези неща дразнят и изнервят.
Отделно Минев 10 фала направи, но не не му даде втори жълт.
Страничния пък само той виждаше някакви засади, но те бяха в края на мача и ако неориентирания съдия беше водил мача нормално щеше да стене още по хубав за нашите стандарти
Гледайте внимателно на 0:19 мин. фала Стоянов срещу Том, картон няма и след това фала на Кишишев срещу Делев на 0:57 мин. там картон има
Тези неща дразнят и изнервят.
Отделно Минев 10 фала направи, но не не му даде втори жълт.
Страничния пък само той виждаше някакви засади, но те бяха в края на мача и ако неориентирания съдия беше водил мача нормално щеше да стене още по хубав за нашите стандарти

Жалко, че (както казват често) съдията се превърна в главно действащо лице в мача. Много грешки допуснаха, както главният, така и страничните рефери в ущърб и на двата отбора, скъсаха ни нервите с техните отсъждания и прекалено много накъсваха играта. Иначе щяхме да наблюдаваме по-качествен футбол. 
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
В крайна сметка ЦСКА беше по-добрият отбор и това трябва да се признае . Нищо после ще ви боли повече , като ви изхвърлиме ние
.
Не разбирам защо толкова от Ловеч плачат, че имало "дузпа" срещу И. Попов като добре се видя, че първо той с лявата си ръка събаря Виданов и тогава нашия защитник наистина го препъва.....Ако има нещо за отсъждане изобщо в това единоборство - то това е първо фал в атака на Попов и едва тогава може да става дума за интервенция на Виданов срещу И.Попов.......
А според мен съдията тук не отсъди нищо, защото топката излезе в аут, като това беше сериозна грешка, тъй като ситуацията можеше да придобие и друг развой и тогава щеше да има големи разправии......
Като цяло съдията не беше на нужното ниво и съм напълно съгласен с В. Дихонов, че свирчото грешеше и в двете посоки....
Данчо Минев бил направил н броя фалове срещу Дока а не говорим за това как Кишишев напсува съдията на майка и това го даде точно камерата и го видяха всички, само не и съдията за да го изгони или пък Йеленкович не знам колко пъти трябваше да удари противник в лакът или ръка в лицето за да бъде и той изгонен....
Ами при онази атака през второто полувреме когато Спас Делев го удариха на два пъти без топка, защо даде жълт картон за второто нарушение срещу Спас (на Пламен Николов), което беше никакъв картон на фона на първия фаул срещу него на играч на Литекс, който имаше вече картон ( не мога сега да кажа точно кой беше ).......
Така че колегите форумци от Ловеч да не реват, защото както казах съдията ощети колкото тях толкова и нас......
И пак ще си кажа мнението относно това а то е че за такива мачове е най-добре да се викат чужди съдии независимо каква била "политиката" на съдийската комисия и БФС......
Но както се казва - това са подробности от пеизажа
Честита победа на всички, които обичаме ЦСКА
В този си състав ЦСКА направи много добър мач - сега остава да изиграят за публиката един също добър мач срещу Рома и Любо да мисли за подготовката - възтановяване на контузените, кого ще привлича, кого ще освобождава или преотстъпва.......
Да мисли добре и да действа решително както досега, защото това вече ще му е втори цикъл на пълна подготовка с хората, които той сам си избере
С макароните ми се иска да е пълен стадиона, макар че предвид ситуацията в групата и студеното време - едва ли ще бъде пълен и наполовина......
САМО ЦСКА
А според мен съдията тук не отсъди нищо, защото топката излезе в аут, като това беше сериозна грешка, тъй като ситуацията можеше да придобие и друг развой и тогава щеше да има големи разправии......
Като цяло съдията не беше на нужното ниво и съм напълно съгласен с В. Дихонов, че свирчото грешеше и в двете посоки....
Данчо Минев бил направил н броя фалове срещу Дока а не говорим за това как Кишишев напсува съдията на майка и това го даде точно камерата и го видяха всички, само не и съдията за да го изгони или пък Йеленкович не знам колко пъти трябваше да удари противник в лакът или ръка в лицето за да бъде и той изгонен....
Ами при онази атака през второто полувреме когато Спас Делев го удариха на два пъти без топка, защо даде жълт картон за второто нарушение срещу Спас (на Пламен Николов), което беше никакъв картон на фона на първия фаул срещу него на играч на Литекс, който имаше вече картон ( не мога сега да кажа точно кой беше ).......
Така че колегите форумци от Ловеч да не реват, защото както казах съдията ощети колкото тях толкова и нас......
И пак ще си кажа мнението относно това а то е че за такива мачове е най-добре да се викат чужди съдии независимо каква била "политиката" на съдийската комисия и БФС......
Но както се казва - това са подробности от пеизажа
Честита победа на всички, които обичаме ЦСКА
В този си състав ЦСКА направи много добър мач - сега остава да изиграят за публиката един също добър мач срещу Рома и Любо да мисли за подготовката - възтановяване на контузените, кого ще привлича, кого ще освобождава или преотстъпва.......
Да мисли добре и да действа решително както досега, защото това вече ще му е втори цикъл на пълна подготовка с хората, които той сам си избере
С макароните ми се иска да е пълен стадиона, макар че предвид ситуацията в групата и студеното време - едва ли ще бъде пълен и наполовина......
САМО ЦСКА

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
от Rodn1 на 12 Дек 2009 19:24
За този мач имам малко по различно мнение....Не знам защо но Литекс ми се струваха изключително миролюбиво настроени.Не виждам защо има такъв регрес в сравнение например в мача в Ловеч.Тогава бяха разнообразни и точни, докато сега се пазеха...Просто ми се струва съмнително.Ако погледем от друга призма обаче играчите ни ми се строиха изключително агресивни и навити,нещо което не се е виждало от мача с Динамо Москва.Другото което е за отбелязване е Спас Делев,според мен точната му позиция е в центъра на атаката.Вижада се че не става за крило.В един дует с платини или някой друг биха били неочаквано добра комбинация.
Разликата между двата мача беше в агресията на нашите.В първия мач те играха като балерини в Лебедово езеро
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- deepblue1963
Това не беше ли същия рефер,дето повтаряше фаула срещу Славия,докато ЦСКА вкарат гол?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!