Черно Море - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- aleks751226
- Контакти:
Re: Черно Море - ЦСКА
за съжаление ЛИТЕКС УРЕЖДА ма4овете си и щом малкият баи ганио каже ще станат шампиони а що се отнася до ЦСКА сме много зле ама много ,дано да е на хубаво а в ЛОНДОН кви ще ги мъдрим не знам
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени
промени
Гола вода сме. То бива, бива, ма чак пък толкова безхаберна игра не очаквах. Странното е , че и Морето нещо не игра, не знам толкова ли си могат, но очаквах много по-здрав мач. Любо е виновен до толкова, до колкто направи селекцията по негово виждане, имаше успехи в началото, но сега е зле.Но от там нататък за самия мач няма никаква вина. Просто играчите или не искат да играят или толкова си могат. Защитата- да добре игра, ама нямаше и кой знае какви опасности, но тези които се зараждаха успяха навреме да ги предотвратят. Халфове... никой освен един Янчев и донякъде Коста Янев, ма при него желанието бе повече от възможностите. Не можем да чакаме, Янчев да ни вързва играта, той според мен бе единствения който игра с акъл. То не бе целене на небето, то не бе чудо, едни балони, думи нямам. Е как Спас да скача за висока топка срещу защитниците, ами то всичко е обречено, свали я долу тази топка и играй.Нападение- опитваше се нещо Платини, ма не успяваш, Мигел освен няколко трикови отигравания, нищо не направи, Делев да много бяга, но какво от това, а и играта не бе с топки по крилата, а разни центрирания дето как да ги хване и да се пребори. Още по страшното бе, че на стадиона хората се питаха- да не стават, ма и кой да вкарат, като и другите са още по -зле. Данчо се опита нещо да раздвижи, ма май си остана само с опита, а този Манчев... да се връща в Пловдив, май имаше едно отиграване като хората, другото нищо.Дааааа драги цесекари, дайте да си кажем истината/ поне според мен де, не ангажирам никой с мнение/ нямаме играчи, трябва да се махнат поне половината и да се направи селекция. Е естествено има вариант да имат скрити заложби и да може някой да ги изкара наяве, но се съмнявам, то или го имаш или не. Евала за играта срещу Динамо и в първите кръгове, но след това какво става, повтаря се картинката от миналия полусезон. И пак казвам не е виновен Любо/ не казвам, че е идеален треньор, сърцат да, но има какво да учи/, а самите ни играчи.Така играейки срещу Черноморц, може да увеличим разликата с първия. И Любо, какво ти хареса тази игра и този отбор, стига с тези изказвания?! Казваше си вярно нещата преди това , сега какво пак взехме да се залъгваме. Ма то сигурно и на теб ти писна да обясняваш, че не си доволен от отбора за играта му, да се надяваш да се промени, а тя да си е същата. Ма с тези играчи какво да стане?
-
- Контакти:
наистина много слаб цска никаква идея в играта и най ми е интересно любо вярва ли си на това което говори
Какво сте надиграли бе Димо???Имахте числом и словом 2 удара...Както и ние, това че Тъча остана сам срещу вратаря ни не е надиграване- като цяло и двата отбора са пълна дупка...Срам ме е от това което гледах.....
Да закрият бг. футбола май най-добре ще е

Много сме слаби. Със тази игра не ни чака нищо хубаво.Пенев по добре да се маха от отбора.Не е нормално да кажеш че играта ти е харесала и чие искаш да виждаш такъв ЦСКА.Много ми е болно че изгубихме първото място и че левски ни настигна но това са резултати те от имащия се за нещо голямо Пенев.Дано се окажа лош порок но във края на шампионата виждам ЦСКА във средата на крайното класиране ако не изгоним Пенев. 

Любо нали се правиш на голям мъж.Ако си найстина такъв веднага си подай оставката и бъди сигорен че ние феновете този път няма да те подкрепим.Ти ни предаде.Не можеш да казваш че играта на отбора ти харесва като и слепите виждат че ЦСКА са много слаби и нямат никаква идея за какво излизат на терена.ЦСКА е над всичко и няма да позволим да си правиш опити със футболистите.
MORSKI написа:Какво сте надиграли бе Димо???Имахте числом и словом 2 удара...Както и ние, това че Тъча остана сам срещу вратаря ни не е надиграване- като цяло и двата тбора са пълна дупка...Срам ме е от това което гледах.....
Абе имахме си повече положения определено -КОста Стоянов имаше,Данчо имаше също две,Платини-абе като цяло владеехме повече топката, атакувахме повече,но за съжаление изпуснаме победата!

CSKA V-na написа:Гола вода сме. То бива, бива, ма чак пък толкова безхаберна игра не очаквах. Странното е , че и Морето нещо не игра, не знам толкова ли си могат, но очаквах много по-здрав мач. Любо е виновен до толкова, до колкто направи селекцията по негово виждане, имаше успехи в началото, но сега е зле.Но от там нататък за самия мач няма никаква вина. Просто играчите или не искат да играят или толкова си могат. Защитата- да добре игра, ама нямаше и кой знае какви опасности, но тези които се зараждаха успяха навреме да ги предотвратят. Халфове... никой освен един Янчев и донякъде Коста Янев, ма при него желанието бе повече от възможностите. Не можем да чакаме, Янчев да ни вързва играта, той според мен бе единствения който игра с акъл. То не бе целене на небето, то не бе чудо, едни балони, думи нямам. Е как Спас да скача за висока топка срещу защитниците, ами то всичко е обречено, свали я долу тази топка и играй.Нападение- опитваше се нещо Платини, ма не успяваш, Мигел освен няколко трикови отигравания, нищо не направи, Делев да много бяга, но какво от това, а и играта не бе с топки по крилата, а разни центрирания дето как да ги хване и да се пребори. Още по страшното бе, че на стадиона хората се питаха- да не стават, ма и кой да вкарат, като и другите са още по -зле. Данчо се опита нещо да раздвижи, ма май си остана само с опита, а този Манчев... да се връща в Пловдив, май имаше едно отиграване като хората, другото нищо.Дааааа драги цесекари, дайте да си кажем истината/ поне според мен де, не ангажирам никой с мнение/ нямаме играчи, трябва да се махнат поне половината и да се направи селекция. Е естествено има вариант да имат скрити заложби и да може някой да ги изкара наяве, но се съмнявам, то или го имаш или не. Евала за играта срещу Динамо и в първите кръгове, но след това какво става, повтаря се картинката от миналия полусезон. И пак казвам не е виновен Любо/ не казвам, че е идеален треньор, сърцат да, но има какво да учи/, а самите ни играчи.Така играейки срещу Черноморц, може да увеличим разликата с първия. И Любо, какво ти хареса тази игра и този отбор, стига с тези изказвания?! Казваше си вярно нещата преди това , сега какво пак взехме да се залъгваме. Ма то сигурно и на теб ти писна да обясняваш, че не си доволен от отбора за играта му, да се надяваш да се промени, а тя да си е същата. Ма с тези играчи какво да стане?
Определено не съм съгласен с оценкатат ти за Янчев-беше НАЙ-СЛАБИЯ днес.

cska_90 написа:MORSKI написа:Какво сте надиграли бе Димо???Имахте числом и словом 2 удара...Както и ние, това че Тъча остана сам срещу вратаря ни не е надиграване- като цяло и двата тбора са пълна дупка...Срам ме е от това което гледах.....
Абе имахме си повече положения определено -КОста Стоянов имаше,Данчо имаше също две,Платини-абе като цяло владеехме повече топката, атакувахме повече,но за съжаление изпуснаме победата!
Не знам къде ги видя, аз освен два безлични удара друго не диях...Ние също, няколко атаки там на Миро, грозен футбол с много ръчкане в средата на терена и тук таме някой анемичен удар, който да прехвърли тавана на зала "Христо Борисов"