За първи път през този сезон играхме с желание, и това е добър сигнал за Янев ,че е налучкал ваксата. Все пак за тези 10 дни е успял да ги изкара от летаргията в която бяха. Играха като отбор, подсигуряваха се, даже и като бяхме с 10 не изпаднахме в глуха защита. Сега се надявам да използват добре паузата в която ,ако успеят поне малко да си подобрят кондицията то за следващите мачове можем да бъдем оптимисти.
Публиката аплодира Турицов :) ,това също отдавна не се е случвало. Когато трябва да бъде освиркан е бил, но и когато си заслужава аплодисментите ги получава. Няма лошо, така трябва да бъде.
Относно лентата, целта оправдава средствата, това е добър начин да бъде насърчен един млад футболист, който е наш юноша и има всички предпоставки в близко бъдеще да стане лидер на отбора. Но това и от него си зависи.
ЦСКА - Лудогорец 5.10.2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ЦСКА - Лудогорец 5.10.2025
https://topsport.bg/cska/boyko-velichkov-siguren-sam-che-gospodin-motsi-znae-che-ludogorets-sashto-ne-igrae-dobre.html
Все по-адекватен.
Браво, така трябва да се изявява СД на ЦСКА :)
Все по-адекватен.
Браво, така трябва да се изявява СД на ЦСКА :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:The_Miz написа:Днес видях съвсем друг отбор в сравнение с предишните мачове. Ако с такова желание бяхме играли на финала срещу Разград, нямаше да го загубим. Поздравления за Христо Янев, че успя да вдигне отбор. Поздравления днес и за Лапоухов, който беше безгрешен. Пастор и Турицов също играха добре. Дано след този мач тръгнем нагоре.
Янев заслужава пълна подкрепа. Убеден съм, че е напълно способен да реформира този отбор и най-вече да направи колектив. Има светлина в тунела Армейци.
Днес най-силния момент бяха сълзите на Годой след мача. Раздаде се на 100%. Ключов момент за мен. Според мен това момче ще ни радва много!
За жалост, това за Годой съвсем не е сигурно.
Да не бъркаме нещата. Човешките качества явно ги има. Плакал е, това е хубаво, значи му пука.
Ама днеска беше тотал щета. Не само пропуските. Имаше и други положения, които не го отигра никак добре. Тука може да става въпрос и за липса на качества и възможности. И язък, ако е така че дадохме толкова пари за него. Аз на 70-80 процента мога да заявя, че цената, която платихме е много завишена. Ама поне да върши работа, колкото оня Фурие от Септември примерно дето са го взели за жълти стотинки ;)
Турицов не само в тоя мач игра прилично. Той още от преди 3-4 мача си вдигна нивото. Неслучайно го викнаха в национала. Не че е нещо Уау, ама все пак за нашето ниво- бива.
Аз съм най-впечатлен в тоя мач от Джуниър. Тея пасове дето ги даде бяха топ класа. Не знам, изненадан съм чак.
Иначе Лапоухов си е голям талант. Това момче, ако си изиграе правилно картите и се развие може да играе в отбор над средна европейска класа.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Данко,
А може просто да е пренавит. И аз го критикувам често тук, но след като видях картинката снощи съм склонен да си мисля, че иска много да се докаже при нас.
А може просто да е пренавит. И аз го критикувам често тук, но след като видях картинката снощи съм склонен да си мисля, че иска много да се докаже при нас.
Пропуските са едно на ръка. Там си трябва концентрация и хладнокръвие.
Но играта на нападателя не е само да вкарва голове. Годой, Питас, Пастор и Сегер държаха защитата на Лудогорец постоянно в опасност. Бековете им да речем не се включваха толкова често в атака, както преди. Централните защитници си стояха по-назад.
Смятам, че и лошият старт на сезона допълнително натяга играчите. Това ще се преодолее с победи. Просто трябва да се играе с настроение, мисълта да е свободна и да твори, а не да е заета с неща, като "ей го на, пак ще ни бият".
Но играта на нападателя не е само да вкарва голове. Годой, Питас, Пастор и Сегер държаха защитата на Лудогорец постоянно в опасност. Бековете им да речем не се включваха толкова често в атака, както преди. Централните защитници си стояха по-назад.
Смятам, че и лошият старт на сезона допълнително натяга играчите. Това ще се преодолее с победи. Просто трябва да се играе с настроение, мисълта да е свободна и да твори, а не да е заета с неща, като "ей го на, пак ще ни бият".
- MASTER_COOL
- Контакти:
Напълно подкрепям, че психологическият товар върху играчите е огромен и по този начин не могат да се отпуснат и да покажат пълният си потенциал.
Смятам, че са ни нужни 2,3 поредни победи и ще тръгнем нагоре.
Смятам, че са ни нужни 2,3 поредни победи и ще тръгнем нагоре.
Годой показа желание и успя да излезе на няколко добри положения, което е добре, на мен ми хареса, въпреки пропуските. Имам повече критики към Питас, но пък той игра на непривична позиция.
Лапоухов си е класа отвсякъде, но за мен не е изненада, това го видях още в мачовете му за националния и Лудогорец докато беше в Динамо.
На Илиев проблема му е че е много податлив при единоборства, при всяко докосване срещу противник губи топката а това не виждам как ще го изчисти особено на неговата позиция.
Лапоухов си е класа отвсякъде, но за мен не е изненада, това го видях още в мачовете му за националния и Лудогорец докато беше в Динамо.
На Илиев проблема му е че е много податлив при единоборства, при всяко докосване срещу противник губи топката а това не виждам как ще го изчисти особено на неговата позиция.
Sens85 написа:На Илиев проблема му е че е много податлив при единоборства, при всяко докосване срещу противник губи топката а това не виждам как ще го изчисти особено на неговата позиция.
Да го запишат малко на борба. :lol:
Илиев е изненадата от снощи. Докосванията му и пасовете бяха Класа!
За Годой не знам. Това положение с глава дето пропусна беше непростимо направо. Почти всичко осра вчера. На няколко пъти можеше да подаде или да продължи по-добре атаките. Брутално слаб мач за него.
Питас ми се понрави с това, че беше много всеотдаен в защита този път.
И други позитиви видях:
Ето'о игра добре за мен също. И физически е свалил някое кило най-после.
Янев постави Сегер зад нападателя като 10-ка. Мисля, че Сегер даде няколко добри паса, но не беше достатъчно активен за позицията на която игра.
Мисля, че с тази игра Илиев заслужава шанс на 10-ка следващия мач.
А Сегер да бъде върнат назад до Ето'о засега. Другият вариант е Петко.
Жордао е тотал щета в защита. Има добра визия и пас за 6-ца, ама при тая игра в защита той трябва да е твърда резерва, за мен поне.
Теодор се справи добре като капитан. Лентата тежи. Лапеня- като я сложиш играе по-слабо. И на Турицов му е трудно да носи тая отговорност. Аз си мисля, че Теодор е добър вариант за капитан. Иначе е ясно, че има много хляб да яде докато стигне баща си.
За Годой не знам. Това положение с глава дето пропусна беше непростимо направо. Почти всичко осра вчера. На няколко пъти можеше да подаде или да продължи по-добре атаките. Брутално слаб мач за него.
Питас ми се понрави с това, че беше много всеотдаен в защита този път.
И други позитиви видях:
Ето'о игра добре за мен също. И физически е свалил някое кило най-после.
Янев постави Сегер зад нападателя като 10-ка. Мисля, че Сегер даде няколко добри паса, но не беше достатъчно активен за позицията на която игра.
Мисля, че с тази игра Илиев заслужава шанс на 10-ка следващия мач.
А Сегер да бъде върнат назад до Ето'о засега. Другият вариант е Петко.
Жордао е тотал щета в защита. Има добра визия и пас за 6-ца, ама при тая игра в защита той трябва да е твърда резерва, за мен поне.
Теодор се справи добре като капитан. Лентата тежи. Лапеня- като я сложиш играе по-слабо. И на Турицов му е трудно да носи тая отговорност. Аз си мисля, че Теодор е добър вариант за капитан. Иначе е ясно, че има много хляб да яде докато стигне баща си.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
И за мен Жордао не трябва да е титуляр. Много съмнителен трансфер като цяло. Поредният от Томанов. :evil:
Този пич поредна седмица започва на работа, на топло със достатъчно време за следобедна дрямка !
Този пич поредна седмица започва на работа, на топло със достатъчно време за следобедна дрямка !