Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот MASTER_COOL » 06 юни 2025 15:01

Не искам да съм лош пророк, но ако са гледали само играчи на които условието им е било :
" ОК клуб сте от Източна Европа, тогава искам да участваме в ЕКТ"

Ще е много трудно да се прави селекцията.
Дано и тук имат план Б и план Ц
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 юни 2025 15:05

danko_sot написа:На 100 процента ще се вземе и типичен ЦН, висок, здрав, който умее да гърдира, да стреля с глава, да се пребори чисто физически с ЦЗ.
Питас може да бъде пробван като крило в някои мачове или като втори нападател при схема с двама нападатели.

Не съм много убеден, защото имаме толкова много други позиции за "ремонт"
Бекове, дефанзивен халф, разиграващ/и халф/ове, крила, може би и още един централен защитник / зависи от раздялата с Кордоба и/или Купър.
Ще те разочаровам, но моето предчувствие е че ще си останем само с Питас/Чорбаджийски/Борносузов.
Дано успеем да разтрогнем с Исека или да излъжем някои да го вземе.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 юни 2025 15:21

Ако в момента трябва да направим състав с наличните футболисти би изглеждал по следния начин:

--------------------------------------Лапоухов---------------------------------------
--Вион---------------Делова-------------------Лапеня--------------------Пинто-
------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------Ето'О--------------------Скаршем-----------------------------
--------------------------------------Илиев---------------------------------------------
----Локило----------------------------------------------------------------Бютучи----
--------------------------------------Питас----------------------------------------------

Изобщо не е сигурно, че Локило и Бютучи ще останат.
Все си мисля обаче, че сме по-добре като изходна позиция в сравнение с началото на предния сезон.
То оставаше и да не сме след пръснати 7 млн. евро за селекция. :oops: :lol:

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 06 юни 2025 15:34

MASTER_COOL написа:
danko_sot написа:На 100 процента ще се вземе и типичен ЦН, висок, здрав, който умее да гърдира, да стреля с глава, да се пребори чисто физически с ЦЗ.
Питас може да бъде пробван като крило в някои мачове или като втори нападател при схема с двама нападатели.

Не съм много убеден, защото имаме толкова много други позиции за "ремонт"
Бекове, дефанзивен халф, разиграващ/и халф/ове, крила, може би и още един централен защитник / зависи от раздялата с Кордоба и/или Купър.
Ще те разочаровам, но моето предчувствие е че ще си останем само с Питас/Чорбаджийски/Борносузов.
Дано успеем да разтрогнем с Исека или да излъжем някои да го вземе.

Точно така е, Питас в момента ни е последна грижа и дали е най-подходящият профил нападател или не - няма абсолютно никакво значение. Да се чудим в момента как да закотвим Питас на пейката, който е един от 4 или 5 класни футболисти, а същевременно да се чудим как да дадем шанс на доказано дърво като Кордоба е същинска лудост. Росен Маринов е по-класен от Кордоба и също е висок, но с тази разлика, че може да взима високи топки. Най-належащи са ни двама халфа и ляво крило, после са бековете, после дясно крило, чак тогава нападател, дефанзивен халф и централен защитник (който да се конкурира с иначе двамата изключително силни са България такива).

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 06 юни 2025 15:37

MASTER_COOL написа:Ако в момента трябва да направим състав с наличните футболисти би изглеждал по следния начин:

--------------------------------------Лапоухов---------------------------------------
--Вион---------------Делова-------------------Лапеня--------------------Пинто-
------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------Ето'О--------------------Скаршем-----------------------------
--------------------------------------Илиев---------------------------------------------
----Локило----------------------------------------------------------------Бютучи----
--------------------------------------Питас----------------------------------------------

Изобщо не е сигурно, че Локило и Бютучи ще останат.
Все си мисля обаче, че сме по-добре като изходна позиция в сравнение с началото на предния сезон.
То оставаше и да не сме след пръснати 7 млн. евро за селекция. :oops: :lol:

Скаршем и Илиев на крилата, Петко и Чорбаджийски в средата. Локило и Бютучи са играчи, които никога няма да прогресират, по-добе да играят младите, които могат. В другия ми пост съм описал какво ни трябва като приоритети при селекция. Фаетон също трябва да е аут. И продължавам да теърдв, че Стойчев ако получи шанс на десния бек ще се представя по-добре от Вион, който е нелош въпреки грешката на финала.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 юни 2025 15:47

Всеки може да си мисли каквото си иска... Важното е Нога какво мисли, Томанов и Керкез.

Керкез не е от хората, които ще бъде безгласна буква при селекцията според мен. Той също може да изисква какви играчи да се вземат и на кои постове, което не е лошо, разбира се.

Сега чета, че Андрей Йорданов е разтрогнал с Ботев. Този футболист не съм го гледал чак толкова, но ми се струва, че е интересен и има потенциал. Бързо ще си намери отбор и няма да се учудя този отбор да е от Топ 5. Аки Пинто примерно не беше в състава, аз бих се замислил дори да го взема за резерва при нас. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 юни 2025 15:52

danko_sot написа:Всеки може да си мисли каквото си иска... Важното е Нога какво мисли, Томанов и Керкез.

Естествено.
Само си разменяме мисли тук.
Не ти оспорвам мнението.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 юни 2025 17:46

https://www.youtube.com/watch?v=mIqNjP1suNY

Винаги е интересно с Боби Борисов :idea:
Топ както винаги

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 юни 2025 19:16

Изображение
CSKA Sofia

Лека поправка: Всъщност Питас май е по-подходящ за ляво крило, тъй като ще може да навлиза навътре и да стреля с десния крак. Тогава бекът пред него трябва да е много солиден в играта в защита и да си пази зоната, особено в по-сериозните мачове. ( Трибуле бе ползван по такъв начин от Керкез в Ботев).
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 06 юни 2025 22:59

И такаа волю-неволю май разрешихме сложният казус с огромният брой вратари, ето все пак нещо позитивно :) За подобна информация могат само да сметнат, че няма достатъчно доказателства, но не виждам как би могла да се докаже като абсолютно напълно невярна и до такава степен, че на Дюлгеров оттук нататък някой да му има доверие в отбора. Така че неговата в ЦСКА приключи...

Върни се в “ЦСКА”