danko_sot написа:Red_Omerta написа:danko_sot написа:
CSKA SofiaНещо такова го виждам аз като оптимален вариант и схема на игра.
Кареасо изобщо не му е там мястото, губи се, но подкрепям и другите момчета във форума, имаме бая футболисти, само трябва да им се намерят позициите, при които въпросните ще са най-полезни.
Това са че "бая" не е непременно хубаво. Само при тази схема, която съм дал, на пейката остават три от "звездите" ни- капитанът Юга, струващия милион Кордоба и национала на Еквадор Естрада. Дали НЕМ ще има топки да ги остави на пейката???
И ако не, какъв ще е състава тогава според теб?
Коя е позицията на Кареасо?
В тоя форум малко сте свикнали или да мълчите или някой като каже нещо различно от масата да го оплюете. А реално много малко хора тук се опитват да изкажат смислени аргументирани мнения. Повечето постове са съставени от две-три изречения. Още по-рядко са мненията, когато се касае до спортно- техническия аспект на играта.
Чакай, чакай, в този форум не съм плюл никой, освен извънземни, които нямат нищо общо с червената магия!
Относно за въпроса ти, не съм много по приказките и съм на мнение, че дори във форум, ако коментираш нещата ясно и стриктно дори и в няколко изречения (макар и в моя случай по 2 3 ) нещата се разбират. Както и да е, уважавам мнението на всеки, така че и ти си в тази част.
Да се върнем на темата футбол все пак : Кареасо преди всичко е халф, много пъти при статични положения в наша полза и бърза контра-атака на противника същият Кареасо се е връщал, правил решителни действия (включващи понякога и картони) и е помагал на защита. От няколко мача го налагат като крило, а аз смея да твърдя, че не пропускам мач, които да гледам от сравнително близо (ако ме разбираш ;) )
Ако трябва да променя нещо в този състав, които ти си дал то това ще е първо схемата.
4-4-1-1 с атакуващи крила и размяна във всеки удобен момент. В момента имаме отлично нападение, и това може да се получи много добре, независимо кой е на върха на атаката! Бих оставил Хайнц на скамейката, на неговото място ще е Линдсет (поне докато и той не си развали формата) СКАРШЕМ ще е в средата по изнесен напред, Кареасо ще е дефанзивен (може и Юга) .
На въпросното крило където е Кареасо ще ги въртя Асприля, Антонов, Папазов!
Друг е и въпроса, кой ще е противника, защото за мен с по-слабите противници трябва да сме със схема с 3ма защитници при наличието и на Матай, Петров, Махмутович и всичко друго да е атакуващо, но пак казвам зависи от противника.
И това което пиша е мнение на привърженик, нито съм специалист, нито се имам за такъв, но със сигурност знам, че с тези треньори през последните години, това което искам аз е 0% шанс да се случи, точно защото нямат топки, нито НЕМ, нито някой от ръководството. Когато трябва да рискуваме ние се дъним, няма никой да те освирква, оплюва и т.н., ако си загубил решаващ мач, но си се сбил на терена и си го показал на 100% .