23 кръг/Царско Село - ЦСКА / 29.02.2020 / 17:30 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 23 кръг/Царско Село - ЦСКА / 29.02.2020 / 17:30 ч.
Ми да се оправя. Аз отдавна не съм ходил на стадиона. Скоро няма и да ида да подкрепям Стойкас Стоилас, аматьорите-треньори-бушони, които влачи един след друг и сбирщайна мухльовци. Държа да отбележа, че нашите играчи реално не са по-слаби технически ли физически от останалите в първенството. Но са адските мухльовци. Винаги са готови да се насерат и само си я бутат и погледа му говори "мен ме е страх,виж пробвай ти нещо".
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Верно ли смятате, че махаме този анонимник и обикновен запалянко-ентусиаст Крушич и всичко ще стане прекрасно?![]()
Не виждате ли, че президент на някакво клубче-джудже е събрало за 20 пъти по-ниски заплати по-добри играчи в нападение от този адски нещастник Стойкас Стоилас. И треньорът, който е наел, не е цървул с големи мечти, но без грам опит и никога не постигал абсолютно нищо.
Ама ГГ като вземе парите от бачо Али, може ли да ги събере на една маса?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Феновете на ЦСКА не биха хвърляли снежни топки и бутилки с вода по треньора на ЦСКА. Така че тези идиоти не бяха наши фенове. Не знам откъде са ги докарали.
Други мач ако Крушкич е още треньор да даде на футболистите да играят “Камък, ножица, хартия” и който победи да бъде титуляр и да си избере позиция на която да играе..
Със сигурност ще стоят по-добре отколкото днес.

Със сигурност ще стоят по-добре отколкото днес.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ivo55 написа:Ми да се оправя. Аз отдавна не съм ходил на стадиона. Скоро няма и да ида да подкрепям Стойкас Стоилас, аматьорите-треньори-бушони, които влачи един след друг и сбирщайна мухльовци. Държа да отбележа, че нашите играчи реално не са по-слаби технически ли физически от останалите в първенството. Но са адските мухльовци. Винаги са готови да се насерат и само си я бутат и погледа му говори "мен ме е страх,виж пробвай ти нещо".
По-слаби са, като изключим италианчето. Липсват им елементарни футболни умения. Отдавна се вижда, че не умеят да си подават камо ли да градят по-сложни атаки.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Всички са много слаби. Интер го показа за пореден път. Но тези дето Стойкас е домъкнал в ЦСКА, са адските мухльовци.
Треньори като Л. Пенев и Ст. Младенов поне знаят да мотивират футболистите как да дадат максимума от себе си, да се раздадат на 120 %. Крушата очевидно и това не може. Но както казах главната вина е на ГГ, който търпи неадекватници като Стойкас Стоилас вместо в ЦСКА да ръководят професионалисти с армейски сърца.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
djd написа:Феновете на ЦСКА не биха хвърляли снежни топки и бутилки с вода по треньора на ЦСКА. Така че тези идиоти не бяха наши фенове. Не знам откъде са ги докарали.
Сигурно от там дето и другите работи. Сещаш се.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Крушиш не можел да си обясни защо отбора играе така. Моля веднага някой професионален треньор да му звънне и да му обясни.
rsk написа:djd написа:Феновете на ЦСКА не биха хвърляли снежни топки и бутилки с вода по треньора на ЦСКА. Така че тези идиоти не бяха наши фенове. Не знам откъде са ги докарали.
Сигурно от там дето и другите работи. Сещаш се.
Ми не знам. Аз досега само едни подуянски съм виждал да мятат топки по нашия треньор.