КБ/Втори кръг (1/8 финали)/ Арда-ЦСКА / 05.12.2019 / 13:30 ч. FT 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

goshev
Контакти:

Re: КБ/Втори кръг (1/8 финали)/ Арда-ЦСКА / 05.12.2019 / 13:30 ч.

Мнениеот goshev » 05 дек 2019 21:17

Алито пътува ли към Гуан Джоу вече? :? :lol:
Последна промяна от goshev на 05 дек 2019 21:28, променено общо 1 път.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 дек 2019 21:20

Проблемът е, че в повечето мачове играем ганкиното, а за да печелим в ЕКТ (приемаме, че още няколко години априори титлата е ясна) трябва да демонстрираме сносен футбол. Измъчени победи, постигнати с късмет и бездрна игра срещу наши състави не ме радват, защото знам, че утре първият еврослабак ще ни отстрани, което не е добре за клуба и неговите привърженици. Нужен ни е прогрес, вместо това от години тъпчем на едно и също място, понякога вървим надолу, допускат се едни и същи грешки, не се вадят никакви поуки.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 дек 2019 21:23

HardWork написа:
шивача написа:
HardWork написа:
Mitata написа:
HardWork написа:Слаб мач! Дузпата дали ще се свири зависи от критерия на съдията. Все пак съдиите не свирят такива дузпи, освен ако не са 100% сигурни и не получат сигнал от страничния. Такива ситуации има почти всеки мач и общо взето всичко си зависи от преценката на съдията. За мен лично пределно ясно се вижда от повторенията, че има засади и при двата отменени гола на Арда. Тук можем да поздравим страничните рефери за точните отсъждания.
Важното беше да продължим, играта няма никакво значение в тези мачове. Едва ли щеше да има доволни при отпадане от Арда след зрелищен атакуващ футбол.

Тц.! ЦСКА трябва да печели с добра игра. Е, понякога е добре и късметът да ни покрива. Проблемът е, че напоследък с изключение на 2-3 мача нищо не играем.

Трябва е много пресилено! Когато ЦСКА печели с добра играе е много добре, когато печели със средна игра е добре, а когато печели със слаба игра е окей, защото пак се взимат точки (продължава напред в турнирите). Най - грозната победа е по - сладка от най - красивата загуба.
ЦСКА не е по - различен от останалите клубове. Дали става въпрос за Реал Мадрид, Ливърпул, Арда или ЦСКА няма особена разлика. На първо място се гледат резултатите, после естетичките елементи.

Тея клишета винаги са будили смях в мен. Цял живот ще помня мачовете с Блекбърн(3:3) и с Атлетико (2:4) , докато тоя селски мач още догодина ще го забравя.

Сравнението е нелепо! Това са паметни мачове в ЕКТ! Кажи ми колко прекрасни спомена имаш след отпадане на ЦСКА от купата на България от средняшки отбор? Освен това тебе може и да те кефят загубите, но по - голямата част от феновете на ЦСКА искат победи, та дори и след слаба игра. Миналата година много ли се радвА на епичното отпадане от майните? Сигурно много те е кефила играта на отбора за да продължаваш да ни пробутваш Супата за треньор :mrgreen: .

Ми точно мача с жълтите ще се помни повече от този. Да викаш на Любо, че е супата е доста неадекватно, но то нашето селско ръководство ви облъчи и неостана не наплюта легенда. Та Любо е ТИТАН, а супата можеш да му е издухаш :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 05 дек 2019 21:37

шивача написа:
HardWork написа:
ЦСКА не е по - различен от останалите клубове. Дали става въпрос за Реал Мадрид, Ливърпул, Арда или ЦСКА няма особена разлика. На първо място се гледат резултатите, после естетичките елементи.

Тея клишета винаги са будили смях в мен. Цял живот ще помня мачовете с Блекбърн(3:3) и с Атлетико (2:4) , докато тоя селски мач още догодина ще го забравя.

Абе то ние и в мачовете с Леверкузен не бяхме много атрактивни, в първия особено как ни натиснаха почти след гола, та до края, но пък едва ли има някой, който да не ги помни ярко в съзнанието :) .
Последна промяна от bubka на 05 дек 2019 21:39, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 05 дек 2019 21:39

Стигат ни едни ТИТАН-и, няма нужда и от други.И да не бъркаме футболиста Любослав Пенев с човека със същото име.Всички проблеми на ЦСКА започнаха с президенстването му и продължаваха с всяка следваща негова поява в клуба.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 дек 2019 21:51

bubka написа:
шивача написа:
HardWork написа:

Абе то ние и в мачовете с Леверкузен не бяхме много атрактивни, в първия особено как ни натиснаха почти след гола, та до края, но пък едва ли има някой, който да не ги помни ярко в съзнанието :) .

В международните мачове срещу класни отбори е допустимо и нормално да не показваме атрактивен футбол, а да гоним резултат. Там нивото е съвсем друго. В България срещу слабаци и средняци не бива да имаме никакви проблеми, редно е да взимаме тези мачове с лекота и приятна за окото игра, не да се мъчим, да се защитаваме като опъченци и да не сме в състояние да организираме една атака като хората.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 дек 2019 22:06

goshev написа:Алито пътува ли към Гуан Джоу вече? :? :lol:

Майтапът настрана, но иначе бездарният Али, когато има ден се отличава от сивото множество и е в състояние да ни извади. Не може да се отрече, че човекът винаги играе с желание, бърз е, не се мърдосва, а когато пред него се открият свободни пространства е в състояние понякога да се разпише.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 дек 2019 22:12

bubka написа:
шивача написа:
HardWork написа:

то и с Рода играхме зле там, но ги елиминирахме. Има го и в двата варианта. Но истината е, че с добра игра можеш да загубиш, но победите ще дойдат, докато с нашата игра очаквам да дойдат загубите. Аз такива страхливци непонасям. Който иска да им се кефи, моите разбирания за футбола и ЦСКА, са различни от горното клише.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 05 дек 2019 22:36

Mitata написа:
goshev написа:Алито пътува ли към Гуан Джоу вече? :? :lol:

Майтапът настрана, но иначе бездарният Али, когато има ден се отличава от сивото множество и е в състояние да ни извади. Не може да се отрече, че човекът винаги играе с желание, бърз е, не се мърдосва, а когато пред него се открият свободни пространства е в състояние понякога да се разпише.

Аз се надявам просто дните му в ЦСКА да са преброени и да вземем поне приличен ЦН.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 дек 2019 22:43

Футболистите на ЦСКА имат потенциал за доста по-добър футбол, убеден съм в това.
Не ми се навлиза в детайли, но за мен виновникът за слабата игра е на скамейката.
Щом днес след ранния гол опъна ръчната и на левия бек, заеви.

.... колкото до бачо Али, хубав-лош, днес отново ни спечели мача!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”